• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalbim sökülüyor yerinden resmen

Senin konunu okudum ve ne dedim biliyor musun ? Ne kadar şanslı kiz evlenmeden öğrenmiş en azından . O zaman daha büyük yıkım olurdu...
Simdi o yorumlara bakıyorum bir daha ağlıyorum. Bir hafta önce evlilik hayalim vardı. Ne bileyim. Yediğim dayaklar evden kovulmalar hic biri umrumda değildi biliyor musun. O var ya yeter diyordum . o var kimseye ihtiyacım yok diyordum. Salak Ceylin. O sabah o kizin yaninda sabahlayip aksam benim yanıma geliyormuş. O kizin yaninda benimle meaajlasiyormus. Ben hak etmedim.
Offf. İnan ruhum sıkılıyor . içim daraliyor.
Gecelerce kapalı kaldı mı telefonu? Bende kalmıştı ulasamamistim:)
Onun yanında sana da yazdı dimi, bana da yazdı
Ona sarılıp gelip sana da sarılıyor muydu seni de opuyor muydu?
Gece onun yanına gidip gündüz senin yanına geliyordu hiçbişey olmamış gibi dimi
Belki nerde evlenceginizi gelinligini cocuklarinizi bile hayal ettin çünkü ben de ettim biz de ettik
Ama onlar napti ağzımza etti!!!

Aynen öyle.
Kızla beraber kalmışlar günlerce . Ariyordum telefona çıkan yok naptin diyorum uyumustum diyor. Saat 19.00 da uyuyormus. Ne bileyim inan içim acıyor. Hiç mi acimadi bana ? Hic mi üzülmedi. Aynilarini ona sordum ve cevap bu oldu " ben şerefsiz adamın tekiyim ben adam olmam ne dersen haklisin" ne diyim ki.
Önce ki gün ayaklarima kapanıp ertesi gün o kızla beraber kaliyormus. Şerefsiz herif
Gecelerce kapalı kaldı mı telefonu? Bende kalmıştı ulasamamistim:)
Onun yanında sana da yazdı dimi, bana da yazdı
Ona sarılıp gelip sana da sarılıyor muydu seni de opuyor muydu?
Gece onun yanına gidip gündüz senin yanına geliyordu hiçbişey olmamış gibi dimi
Belki nerde evlenceginizi gelinligini cocuklarinizi bile hayal ettin çünkü ben de ettim biz de ettik
Ama onlar napti ağzımza etti!!!

Aynen öyle.
Kızla beraber kalmışlar günlerce . Ariyordum telefona çıkan yok naptin diyorum uyumustum diyor. Saat 19.00 da uyuyormus. Ne bileyim inan içim acıyor. Hiç mi acimadi bana ? Hic mi üzülmedi. Aynilarini ona sordum ve cevap bu oldu " ben şerefsiz adamın tekiyim ben adam olmam ne dersen haklisin" ne diyim ki.
Önce ki gün ayaklarima kapanıp ertesi gün o kızla beraber kaliyormus. Şerefsiz herif
Şuan içim acıdı sızladı desem yerı.. Hissedemesemde anlıyorum senı uzun ilişkilerde genellemıyorum ama en korktugum seydır bu benım.. Dua et ki Rabbim sana erken göstermiş bu pisliğin yüzünü.. Sen çok şeyi göze almışsın aileni karşına almışsın ceylin ama o şerefsizde bunları göze alcak cesaret şeref yokmuş.. Üzülme sakın diyemem sana cunku perişansın suan tahmın edıyorum ki ama inan ki gecer geccek.. Sen arkana bakma onun sana yalvarmalarına bahanelerıne sıgınma sakın ki dönüşü olmasın bu işin daha fazla üzülmemen için..

Yemin ederim gözyaşları kendiliğinden akıyor. Durmuyor. O kadar agirima gitti ki. Sanki nefes alamiyorum..
Hic beklemiyordum. Herkesi kendim gibi sanıyorum . ben kimseye bakmiyorum o da bakmıyor sanıyorum . çıkardım kizin resmini bu kim diyorum kim ki diyor. Tanimiyor musun koynundan çıkmadığın kızı.
Rabbim bin beterini yasatsin ona. Bana muhtaç olsun insallah. O kadar kötüyüm ki.
Şuan içim acıdı sızladı desem yerı.. Hissedemesemde anlıyorum senı uzun ilişkilerde genellemıyorum ama en korktugum seydır bu benım.. Dua et ki Rabbim sana erken göstermiş bu pisliğin yüzünü.. Sen çok şeyi göze almışsın aileni karşına almışsın ceylin ama o şerefsizde bunları göze alcak cesaret şeref yokmuş.. Üzülme sakın diyemem sana cunku perişansın suan tahmın edıyorum ki ama inan ki gecer geccek.. Sen arkana bakma onun sana yalvarmalarına bahanelerıne sıgınma sakın ki dönüşü olmasın bu işin daha fazla üzülmemen için..

Yemin ederim gözyaşları kendiliğinden akıyor. Durmuyor. O kadar agirima gitti ki. Sanki nefes alamiyorum..
Hic beklemiyordum. Herkesi kendim gibi sanıyorum . ben kimseye bakmiyorum o da bakmıyor sanıyorum . çıkardım kizin resmini bu kim diyorum kim ki diyor. Tanimiyor musun koynundan çıkmadığın kızı.
Rabbim bin beterini yasatsin ona. Bana muhtaç olsun insallah. O kadar kötüyüm ki.
Emin ol yaşar bu şekilde olmasa başka şekilde ama yaşar.. Kimin ahı kimde kalmış ki.. Sadece sabretmen sindirmen lazım sakın taviz verme ceylin. Yoksa gün gelir çok daha acısını yaşatır sana.. Kolay değil biliyorum ama geccek sadece sabretmen lazım...

Aglicaksin iyice dokuceksin icini gunlerce.. ama sakin taviz verme. Onun icin son akittigin gozyaslarin olarak icinde ne varsa akit gitsin.. simdi ne desek bos. erkeklere 3 kere dusunup guveniceksin. Allah hayirli insanlarla karsilastirsin. Dua et insallah. boyle bi insan oldugunu gordun yaasadin. Sen her gun dogan gunesi arkana alma.. yuzunu don. bi gun icin yine aydinlanacak yeterki iste. Umarim en kisa zamanda bu kisiyle ilgili tum ani ve dusuncelerinden temizlenirsin..

Aldatılmanın acısı ağırdır, derindir ama eğer isterseniz çok çabuk geçer.
Eğer kendini toparlarsanız, az daha bu adamı ailenize sokacağınızı düşünürseniz, Allah'ın sevdiği kulu olduğunuzu kabul edip, kısa yoldan kurtulduğunuza şükrederseniz ve en önemlisi zaten size hiçbir zaman yakışan biri olmadığını ama kalbinize söz geçiremediğiniz için hayatınızda olduğunu aynalara itiraf ederseniz çok çabuk geçecek acınız.

Buradan ne yazsak dinmez içindeki sancı. Sancıyarak yaşayacaksın bir süre. Sonra acın hafifleyecek ceylin bunu bilmeye çalış.
Acını sonuna kadar yaşa ama kendini sakın bırakma.

Ahh canım kardeşim benim ya.. Allah sabır versin ki o şerefsizi tez vakitte unutasin.. erkeklere güven olmaz diye boşa dememisler insan bunları duyunca görünce kendi ilişkisinden bile şüphe duyuyor sonuçta hepsi erkek güven olmuyor :KK61:

En çokta o çok değer verdiğin....ama aslında beş kuruş etmeyen tiksindirici bi adamı o kadar sevmiş olmak...!
Yanılgıların en büyüğü.
Dilerim DÜRÜST bi insan çıkar karşına.

canım ya seni üzmek istemem ama şu doğun günü konunda o herifin notunu vermiştim ve sen barışınca sana çok kızmıştım pislik herif Allah onun cezasını verir inş.

Hiç şüphelendirecek bir şeyle karşılaşmadın mı bu zamana kadar? Değişik davranışlarını sezmedin mi? Kadınların sezgileri bu konuda iyi çalışır genelde ama sanırım kör ediyor sevgi insanı.

Üzüntünü bastırma ya da erteleme sakın. Sonuna kadar yaşa. Çünkü şimdi acını erteler ya da görmezden gelirsen çok sonra yine karşına çıkar. Şuan hissettiklerin, düşüncelerin, tepkilerin, vs... hepsi anormal bir duruma verdiğin normal tepkiler aslında.

Üzülebileceğin kadar üzül, anlayabileceğin kadar ağla. Şuan şoktasın. Zaman geçtikçe duygusallıktan mantığa doğru ilerleyeceksin ama biraz zamana ihtiyacın var.

Geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda için soğur.

Ne denilirki.
Erkek iste.. diyip geciyorum artik ben.
7 bucuk sene emek ver, sonra sonu..
Allah sabir versin canim oyle uzuldumki haline. Yasa uzuntunu tamamen.
Ama sunuda unutmaki: sukret, ya hic farketmeseydin bu donen dolaplari?
Ya evlenseydin boyle bi adamla?
Su an dunyanin em sacma en gereksiz cumlesi gibi gelicek ama ilerde eminimki anliycaksin su cumleyi: Allahim iyikide yakalamisim...

Gectigimiz bir yil icinde bu hikayenin neredeyse aynisindan 4 tane daha duydum. Bu erkekler zivanadan cikti artik. Insallah kisa zamanda atlatirsiniz.

Hayatımın en büyük aldatılışlarını yaşayıp gözlerim kan çanağına dönmüşken beddua edemedim, içimde bir kıpırtıyla "Umarım mutlu olur" dedim. Aklıma gelince o kızla beraber fotograflarına bakar, "Umarım kız ona iyi bakıyordur" diye geçiririm içimden. Ben de mutlu olurum.Sanırım bu keyf-i keder durumum olayı kabullenip bana bir tecrübe oluşunu kabul etmemden kaynaklanıyordu.

Demiştim ki, daha fazla nasıl acıyabilir canım bundan sonra. Hangi yalan acıtabilir ki bundan daha cok. 7 yıl geçti. Acıtmadı daha fazla bir şey. Eskisi gibi üzgün ve kırgın değilim. İçimde artık keşkelerim yok. İyi ki'lerim var.
-iyi ki onla beraber değilim hala.
-iyi ki benden başka birini bulmuş, ve mutlu olmuşlar beraber.
-iyi ki bu acıyı yaşamışım. ( Ne derler; öldürmeyen şey güçlendirir)

Sende şu dönem yaramaz bunlar. Ama zamanla acını mutluluga ve "İyi ki" lere çevirmeyi öğrenirsen, kendini kendine affettirirsin, için rahat olur, daha fazla üzülmezsin.

Geçmiş olsun. Unutma, her gün daha iyi olacaksın. Unutacaksın, unuttukça güçleneceksin. Daha da yıkılmayacaksın =)

Yemin ederim bugune kadar boyle hayal kırıklığı yasamadim kızlar ben. Su an ağlayarak yazıyorum icim parçalanıyor resmen . Senelerimi verdiğim adam senelerimi verdiğim şerefsiz başka biriyleymis. beni kandırmış 1 yildir. Biliyorsunuz ayriydik . bana yalvardı ağladı ayaklarima kapandı barisalim evlenelim dedi. İyi dedim affettim . Bir mesaj geldi dun aksam Seninle konusmamiz lazim Ceylin diye. Bana Alinin eski sevgilisiyim ben seni öğrendikten sonra ayrıldık dedi. Aradım ne demek bu dedim her şeyi anlattı. Nasil yalvardigini çiçekler gönderdiğini sevgili olmak için. Beyninden vurulmusa döndüm doğruca evine gittim gösterdim mesajlari bu kız kim dedi sesi çıkmadı . Bağırdım ağladım başını kaldırmadi. Yumrukladim firlattim telefonu sustu. Kosa koşa çıktım peşinden geldi bir şey soylemeden. Eve geldim kız fotoğraflarını atmış. Suçum ne benim ? Sevmek mi ? Salak gibi sevmek mi ? Tüm çocukluğum yıllarım bitti. Babam okuldan aldı beni onun yüzünden yine vazgeçmedim. Dayaklar yedim babamdan ağzım yüzüm dağıldı vazgecmedim. iyi bok yemisim hakikaten. Hic boyle çaresiz kimsesiz kalmadim ben. Ağlamaktan gözlerim catliyor duramiyorum. Ölmek istiyorum. Hak etmedim yemin ederim ki bunları hak etmedim..
Ne desek dinmeyecek acın ,her geece uzuleceksin ama bunun da geçeceğini bil kuzum.
O i"tin mutlu olacagini zannetme,ama sen onun sandigi gibi güçsüz değilsin zamanla hafifleyecek acın

Eee niye ailen onun Yüzünden sana bunları yaptı peki?

Benim ailem de olsa yapardı valla. Babam hayatımda bir erkek olmasını hazmedemezdi. Şimdi eşime bayılıyor ama sevgiliyken 20 yaşımdayken beni eve kağattığını niliyorum bi açık yakaladı diye :)

Back
X