• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalbim sökülüyor yerinden resmen

Okulumu bitirdim çok sukur arkadaşım tesekkur ederim..
Senin icin suan en önemlisi okula tekrar baslamak ve ailenle arani düzeltmek :KK43: zaten yeteri kadar kayibin olmus o S*** yüzünden... daha fazla zamanini harcama ona kendini kahrederk ve üzülerek.
Ah yandim vah yandim demeyip dim dik durucaksin! Ve artik kendi yolunu cizeceksin!

hakkinda hayirlisi arkadasim ...:KK51:

canım zaten o kadar yıldan sonra evlenseydin ne heyecan ne de sadakat olacaktı.
evlenmeden görmen çok iyi olmuş. uzun süreli ilişkilerde maalesef heyecan ve sadakat ölüyo.
inşallah çok daha iyi birine aşık olursun ve bu yaşadıkların sana tecrübe olarak kalır.

bazı güzel anneler kendi çocuklarını değil, o.çocuklarını doğuruyorlar.
banlanmak istemiyorum da, çok sinirlendim :)

Ne sacmaladiginizi öğrenebilir miyim ?
Ben o serefsize masum mu dedim?
Kuyruk acinizi benden çıkarmayın. Belli ki hala icinizde evlenmeleri.. Tövbe tövbe..
ben olucağını söyledim .
benim içimde olup olmaması önemli değil canım boyunuzu yiyip evlenen ben değilim ki güzelim ..ayrıca bırakan kişi bendim attığımı toplayanda o kadın . seviye güzellik eğitim her yönden kat kat üstün olduğuma göre demek ki ben kazandım beni aldatan biri için oturup ağlamadım .
bu senin hayatın demek istedim ya affedersin ki kesinlikle bunu yapıcaksın çünkü konularından aslında bu adamla herşeyin kötü gttiği belli ısrar eden sensin tatlım o yüzden böyle bir yorum yaptım .

Back
X