• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalbim sökülüyor yerinden resmen

Herkes hata yapabilir. Kac yasinizdasiniz? Önünüzde koca bir ömür var.. üzülmeye üzmeye değmez bile. Boşverin Allaha havale edin. olmuş bir kere kendinizi üzüp hasta etmeye değer mi ya? Hem bakin simdi birsürü insan tanima şansınız var ondan ohoo daha daha iyilerini bulursunuz. Vardi benim de öyle gerizekali bi ilk sevgilim sizin kadar yikima ugramadim belki ama o da aldatmisti. Gecmeyecek sandim asla evlenemeyecegim kimseyi sevemeyecegim sandim. Ama oyle de güzel geçti ki valla. Geçen yanimda sevgilim varken karşılaştık. Sonra aradi yalvaran mesajlar atti etti hiiiic hiiic içimde bir kıpırti dahi olmadi bir an bile merhamet etmedim. Siz de unutucaksiniz. E madem unutacaginiz bi insan niye üzülesiniz dimi ama?

Aldattı bunu kaldiramam diyorsaniz da o onun kendi ahlagi edebi. Sizi hic baglamaz.

Canim bu acilarda insan öyle seyler düsünüyor ki..Neden ben? ben mutsuzum o mutlu? bunun gibi bir sürü seyler..bazende kesinlikle bana dönecek beni sevdigini anlayacak? sonra baska bir Zaman ya gelmezse ? ben onsuz yasayamam..Ben aptalim..O kötü...Daha o Kadar türlü düsünceler ki..ama bunlari düsünmen ve hissetmen cook normallll...Acini sonuna Kadar yasa ve bitir..

Keşke kalbim olmasaydı. Kimseyi sevemeseydim . Kotu biri olsaydım. Affetmeseydim hatalarını.
Kendime onun kadar değer versem bile yeterdi aslında...
Cey, bu ilişki için yaşadığın şeyler bir değil iki değil kaldırması da ağırlaştı gittikçe. Bu sonuncusu da her şeyi yerle bir etmiş zaten. Bırak Allah'ından bulsun.

Ağla, çek acını. Gözyaşlarınla birlikte öfken ve sevgin de akacak. Sakinleşeceksin.

Yemin ederim bugune kadar boyle hayal kırıklığı yasamadim kızlar ben. Su an ağlayarak yazıyorum icim parçalanıyor resmen . Senelerimi verdiğim adam senelerimi verdiğim şerefsiz başka biriyleymis. beni kandırmış 1 yildir. Biliyorsunuz ayriydik . bana yalvardı ağladı ayaklarima kapandı barisalim evlenelim dedi. İyi dedim affettim . Bir mesaj geldi dun aksam Seninle konusmamiz lazim Ceylin diye. Bana Alinin eski sevgilisiyim ben seni öğrendikten sonra ayrıldık dedi. Aradım ne demek bu dedim her şeyi anlattı. Nasil yalvardigini çiçekler gönderdiğini sevgili olmak için. Beyninden vurulmusa döndüm doğruca evine gittim gösterdim mesajlari bu kız kim dedi sesi çıkmadı . Bağırdım ağladım başını kaldırmadi. Yumrukladim firlattim telefonu sustu. Kosa koşa çıktım peşinden geldi bir şey soylemeden. Eve geldim kız fotoğraflarını atmış. Suçum ne benim ? Sevmek mi ? Salak gibi sevmek mi ? Tüm çocukluğum yıllarım bitti. Babam okuldan aldı beni onun yüzünden yine vazgeçmedim. Dayaklar yedim babamdan ağzım yüzüm dağıldı vazgecmedim. iyi bok yemisim hakikaten. Hic boyle çaresiz kimsesiz kalmadim ben. Ağlamaktan gözlerim catliyor duramiyorum. Ölmek istiyorum. Hak etmedim yemin ederim ki bunları hak etmedim..
yanlış hatırlamıyorsam bu adam sana şiddet uygulamıştı değil mi

yalanlarına inanıp barışmakla büyük hata etmişsin.

Kötü bir durum gerçekten. Ama şöyle düşün, her şey bir deneyim değil mi hayatta? evet bu senin için kötü bir deneyim oldu belki ama bundan sonrası için daha güçlü olacağına ve daha sağlam adımlar atacağına inanıyorum. Şu an kendine tahminimce kızıyorsundur, ama inan senin bir suçun yok. O herif için de ağlama bile ne hali varsa görsün. Elbet çıkar bir gün acısı.

hiiiii kıyamammm.. içim bi kötü oldu okurken yaşadım resmen acını. ne denirki?? diyebilecek teselli yok ne desek anlamı yok. ay şerefsiz herif yani öyle küfürler varki kafamda hiçbiri yeterince o herifi tanımlayamayacak... allah yardımcın olsun. nasıl geçer bilmiyorum. zamanla azalır unutturacak biri çıkar inşallah. kendini kördüm göremedim vs diye sakın suçlama böyle bir kötülüğü insan insana yapmaz düşünememen sadece iyi ve normal bir insan olduğunu gösterir. bir tek ölüme çare yok. sabır..

Gerçekten çok üzüldüm..
Allah sabır versin..

İnşallah tez zamanda toparlanırsınız..

Nolur dua etmeyi bırakmayın. Rabbime sığının.. Bol bol sabır isteyin. Ve şükredin. Bi beladan kurtulduğunuz için..

Ceylinim seni forumdan açtığın konulardan az çok biliyorum..Sen iyi yürekli güzel bi insansın.Ne işin var bu tarz insanlarla.Evet üzülme demek çok kolay ama ben seni burda tanıdığım kadarıyla bu yaşadıklarını haketmediğini düşünüyorum..Daha önce sana şiddet uygulamıştı zaten o noktadan sonra ondan bi yol olurmuydu..Şiddet konusundan önce de bi doğum günü konun vardı.Hatırlıyorum çoğu şeyi..Değmez o adama..Yazıkki 7 yılın gitmiş..Zararın neresinden dönsen kardır..Kurtuldum diye düşün..Sil at artık sana bu şekilde muamele eden,hatta şiddet bile uygulayan adam diye nitelendirdiğmizi..
Sen mutlu olmayı ve adam gibi adam olanı hakediyosun canım..

7 buçuk yıl oldu. Kızla 1 yildir sevgililermis . Faceden görmüş kız bu pisliğin hesabını. İlişki durumunu falan. Sonra da ayrılmışlar 2 hafta önce
Kız eski sevgilisiymiş dedin ya kuzum. Diyoeum ki onla ne kadar çıkmışlar senden önce. Yoksa sen varken mi olmuş o ayrıldıkları için mi eski sevgilisiyim diyosun:/

Zaman geçse keşke.
5 yıl sonra ya gitsem .. Ya da onu hic tanimadigim yıllara.
Hepinize teşekkürler inanın teker teker yazmak isterim ama sayfa sürekli kapanıyor.
Su an öyle garip duygular hissediyorum ki. Sanki film izliyor gibiyim. Başkası yaşıyor sanki. O kizin yazdıklarına bakıyorum gözlerim doluyor . ölüyorum resmen..

Bu cocuktan bi b.k olmayacagi belliydi ceylinim. Sana siddet uygulayan cocuk sanirim bu. Ben baristiginizi bile bilmiyordum. Ah kuzum giden cocuklugun olsun, her seye sifirdan baslaman icin Allah sana bi sans daha verdi. Cok gencsin, uzul, agla, tek damla gozyasin kalmayana kadar agla. Ama sonra nolur toparlan. Guzeller guzeli otesi bi kizsin. Kalbin de cok guzel. Hic bisey icin gec kalmadin.

Canım yaa ne desek boş,hiç bişey acini dindirmeyecek biliyorum,tek söyleyeceğim kendine bu kadar yüklenme adam adinin tekiymis senin suçun ne :(

Kuzum. İnan yasamak bambaşka oluyor. Diyorsun ki değişecek. O beni seviyor ben onu. Mutlaka değişmeli. İnan öyle gözlerin kor oluyor ki başka hiçbir şey görmüyorsun.. Ben hala mesaj bekliyorum ben onunla sevgili degilim diye. Bugün soruyorum diyorum ki kalmadin demi o kızla evle . sevgili olmadiniz demi diyorum. Susuyor. Evet desin diye bekliyorum hala.
Çok tesekkur ederim...
Bu cocuktan bi b.k olmayacagi belliydi ceylinim. Sana siddet uygulayan cocuk sanirim bu. Ben baristiginizi bile bilmiyordum. Ah kuzum giden cocuklugun olsun, her seye sifirdan baslaman icin Allah sana bi sans daha verdi. Cok gencsin, uzul, agla, tek damla gozyasin kalmayana kadar agla. Ama sonra nolur toparlan. Guzeller guzeli otesi bi kizsin. Kalbin de cok guzel. Hic bisey icin gec kalmadin.

Anlatmak öyle zor ki.
Hep değişecek diye bekliyor insan. Pişman oldu değişir diyor. Hani herkesten farklıyiz ya biz herkes mutsuz en iyisi biziz. Bilmiyorum işte. Yalnızlıktan mi bilmiyorum. Ama sanki sadece o vardı dünya da. Simdi o dünya yıkıldı tabi . kalıntıların altında ben kaldim
Arkadaşlar Sağolsun anlatmış dayak yediğini.
Böyle birine güvenmen, üzülmen ilginç.
Bakıyorum da cahil değilsin niye kendine bu eziyeti Layık gördün ki?
"Seviyorum/sevmiştim ama..." diye başlayacaksan ben susayım!

Bir süre hazmedemeyeceğini, öfke nöbetleri geçirip EX erkek arkadaşına Ağzına geleni arayıp Söylemek isteyeceğini biliyorum.. Sakin ol demeyeceğim. Kır hatta Parçala tüm anılarnı ki kalmasın birşey ondan..
Ve bir kez affedersen devamı hep gelecektir aldatmanın..
Umarım tamamen biter içindeki yangının

Back
X