• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalbim sökülüyor yerinden resmen

Kuzum. İnan yasamak bambaşka oluyor. Diyorsun ki değişecek. O beni seviyor ben onu. Mutlaka değişmeli. İnan öyle gözlerin kor oluyor ki başka hiçbir şey görmüyorsun.. Ben hala mesaj bekliyorum ben onunla sevgili degilim diye. Bugün soruyorum diyorum ki kalmadin demi o kızla evle . sevgili olmadiniz demi diyorum. Susuyor. Evet desin diye bekliyorum hala.
Çok tesekkur ederim...
Bebegim vazgecmeyecek misin? Kapina gelip bi sans istediginde yine verecek misin o sansi? Uzulerek soyluyorum, oyle bisey yaparsan cok buyuk hata edersin.

karakter ceylin.... ahh ahh.. birine güvenmek çok zor maalesef...bu pislik herifin gerçek yüzünü gördün hiç değilse.. ya evlendikten sonra olsaydı tüm bunlar ? neresinden dönersen kar.. hayat zor, insanlar zor.. iyi yönlerden bakmak zorundayız :(

Çok teşekkür ederim hepinize.
Hani içime öküz oturdu denir ya iste o öküz bildiğin oturdu içime.
Keşke hic tanismasaydim diyorum.
Canım yaa ne desek boş,hiç bişey acini dindirmeyecek biliyorum,tek söyleyeceğim kendine bu kadar yüklenme adam adinin tekiymis senin suçun ne :KK43:
Diyecek bisey bulamiyorumm allah sabir versin..oyle mutluluklar bulsunki seni bu gunleri biran once unut insallah..bilki onun mutluluk bulmasi imkansiz
Bir süre hazmedemeyeceğini, öfke nöbetleri geçirip EX erkek arkadaşına Ağzına geleni arayıp Söylemek isteyeceğini biliyorum.. Sakin ol demeyeceğim. Kır hatta Parçala tüm anılarnı ki kalmasın birşey ondan..
Ve bir kez affedersen devamı hep gelecektir aldatmanın..
Umarım tamamen biter içindeki yangının

Harcama kendini artık ceylinim...Şuan acı çekiyosun ama artık yeter..Zaten O'nunlayken çektiğin sıkıntılar acılar yetmedi mi..Şimdi O'ndan kurtuldun..Bu gelen baharla sende tazelen,yenilen..Yüklerinden kurtulmuş şekilde kalk ve gerçekten seni mutlu edecek birine kadar,kendine şans ver..
Neyine üzülüyosun O'nun..Yaptıklarını düşün ve tek damla gözyaşını harcama..Yıpratma artık kendini..Daha çok gençsin..Hiç bişey için geç değil..Ben senin gibi güzel yürekli bi kızın ilerde birgün hakedeniyle tanışıp mutlu olacağına inanıyorum gerçekten..
Şu fotoğraflara motoğraflara da bakma sil hepsini hayatından..Yalnız kalma,şuan için bi süreç var atlatman gereken,onuda atlatacaksın elbet,ama zor ama kolay,mutlaka atlatacaksın, böyle düşün ve kendini hırpalamadan atlatmaya bak..

Biliyorum adim gibi biliyorum. Ama salak kafam iste. Ne diyormuş o kıza biliyor musun ?
Ben onu sevmiyordum seni seviyorum. O öylesine konuştuğum sıradan bi kızdı....
Bebegim vazgecmeyecek misin? Kapina gelip bi sans istediginde yine verecek misin o sansi? Uzulerek soyluyorum, oyle bisey yaparsan cok buyuk hata edersin.

Biliyorum adim gibi biliyorum. Ama salak kafam iste. Ne diyormuş o kıza biliyor musun ?
Resmen oynamis seninle. Diger kizla da tabi ki.
Ya yikilma nolur. Kendini boyle bi hayvana mi layik goruyorsun?
Sen istedigin kadar sev, karsindaki vicdansiz olduktan sonra senin her turlu duygun bos.

Bu klasiktir. Aldatan erkeğin repliğidir. Böyle dedi diye extra üzülmene gerek yok. Harab etme kendini. Zannediyorum bir el kitabı var ve bu sözlerle başlıyor. . .Hepsimi aynı şeyi söyler?

Su an başka biri baska, yeni bir hayat o kadar uzak geliyor ki bana. Sanki ömrümün sonuna kadar boyle geçecek.
Ömrünün sonuna kadar ağlayarak, nerde hata yaptım diyerek.
İnşallah dediğiniz gibi olur. Su an yapmam gereken belli ama o da ceksin istiyorum aynı acıları. O da ağlasın hüngür hüngür...
Yemin ederim ölse bu kadar uzulmezdim.
Harcama kendini artık ceylinim...Şuan acı çekiyosun ama artık yeter..Zaten O'nunlayken çektiğin sıkıntılar acılar yetmedi mi..Şimdi O'ndan kurtuldun..Bu gelen baharla sende tazelen,yenilen..Yüklerinden kurtulmuş şekilde kalk ve gerçekten seni mutlu edecek birine kadar,kendine şans ver..
Neyine üzülüyosun O'nun..Yaptıklarını düşün ve tek damla gözyaşını harcama..Yıpratma artık kendini..Daha çok gençsin..Hiç bişey için geç değil..Ben senin gibi güzel yürekli bi kızın ilerde birgün hakedeniyle tanışıp mutlu olacağına inanıyorum gerçekten..
Şu fotoğraflara motoğraflara da bakma sil hepsini hayatından..Yalnız kalma,şuan için bi süreç var atlatman gereken,onuda atlatacaksın elbet,ama zor ama kolay,mutlaka atlatacaksın, böyle düşün ve kendini hırpalamadan atlatmaya bak..

Çok teşekkür ederim hepinize.
Hani içime öküz oturdu denir ya iste o öküz bildiğin oturdu içime.
Keşke hic tanismasaydim diyorum.

Yaşadığımız her şeyin bir sebebi vardır, bunlardan öğrenmemiz gereken şeyler olduğu için başımıza gelir diye düşünürüm ben. Sen çok iyi niyetli birisin ve fazla affediciymişsin anladığım kadarıyla. Bu adam seni düşmanını döver gibi dövmüş, defalarca vurmuş, az önce okudum ve çok sinirlendim. Buna rağmen affetmişsin. Bu son olay sayesinde hak etmeyen insanlara verilen değerin hiçbir faydasının olmadığını, tam tersi katlanarak daha büyük zararlar getirdiğini gördün. Acı da olsa bunu şimdi yaşayıp öğrenmek ileride buna benzer hatta daha büyük durumlara karşı hazırlıklı olmanı sağlayacak ve aynı hataya düşmeyeceksin. Dedikleri gibi hayatta önce sınav olur, sonra öğrenilir. Öğrendiklerin sayesinde hayatın daha farklı olacak, bir daha böyle incinmeyeceksin inşallah.

Allah aşkına bırak bu şerefsizi. Şükür ki evlenmeden gerçek yüzünü görmüşsün.

Yemin ederim bugune kadar boyle hayal kırıklığı yasamadim kızlar ben. Su an ağlayarak yazıyorum icim parçalanıyor resmen . Senelerimi verdiğim adam senelerimi verdiğim şerefsiz başka biriyleymis. beni kandırmış 1 yildir. Biliyorsunuz ayriydik . bana yalvardı ağladı ayaklarima kapandı barisalim evlenelim dedi. İyi dedim affettim . Bir mesaj geldi dun aksam Seninle konusmamiz lazim Ceylin diye. Bana Alinin eski sevgilisiyim ben seni öğrendikten sonra ayrıldık dedi. Aradım ne demek bu dedim her şeyi anlattı. Nasil yalvardigini çiçekler gönderdiğini sevgili olmak için. Beyninden vurulmusa döndüm doğruca evine gittim gösterdim mesajlari bu kız kim dedi sesi çıkmadı . Bağırdım ağladım başını kaldırmadi. Yumrukladim firlattim telefonu sustu. Kosa koşa çıktım peşinden geldi bir şey soylemeden. Eve geldim kız fotoğraflarını atmış. Suçum ne benim ? Sevmek mi ? Salak gibi sevmek mi ? Tüm çocukluğum yıllarım bitti. Babam okuldan aldı beni onun yüzünden yine vazgeçmedim. Dayaklar yedim babamdan ağzım yüzüm dağıldı vazgecmedim. iyi bok yemisim hakikaten. Hic boyle çaresiz kimsesiz kalmadim ben. Ağlamaktan gözlerim catliyor duramiyorum. Ölmek istiyorum. Hak etmedim yemin ederim ki bunları hak etmedim..
Oyyy kiyamam canim ya bosver diyemem ama baksana seni sevmiyomus demmekki sevse zaten gozu senden baskasini gormez dunya ya bak ya sen onun icin neler yapmmisn o nasi cevap vermis seni aldatarak uzulmemeye calis ona inat hayatini yasa unutmaya calis onla olan herseyi sil yak hayatindan cikar once hayatindan cikar sonrada kalbinden cikar nefret etme cunku nefret insanin icinde hep kaliyo cunku oyle insanlar nefret etmeye bile degmez

İnsan gibi sevemedi. Ne biliyim ben çok aptalim resmen. Uğruna Yaptıklarım sabrerttiklerim. Bilmiyorum . çok aciyorum kendime . Ben ayriyken bile bir erkekle sıradan bir muhabbete bile girmezken bu adam benimleyken neler yapmış
Resmen oynamis seninle. Diger kizla da tabi ki.
Ya yikilma nolur. Kendini boyle bi hayvana mi layik goruyorsun?
Sen istedigin kadar sev, karsindaki vicdansiz olduktan sonra senin her turlu duygun bos.

Senin konunu okudum ve ne dedim biliyor musun ? Ne kadar şanslı kiz evlenmeden öğrenmiş en azından . O zaman daha büyük yıkım olurdu...
Simdi o yorumlara bakıyorum bir daha ağlıyorum. Bir hafta önce evlilik hayalim vardı. Ne bileyim. Yediğim dayaklar evden kovulmalar hic biri umrumda değildi biliyor musun. O var ya yeter diyordum . o var kimseye ihtiyacım yok diyordum. Salak Ceylin. O sabah o kizin yaninda sabahlayip aksam benim yanıma geliyormuş. O kizin yaninda benimle meaajlasiyormus. Ben hak etmedim.
Offf. İnan ruhum sıkılıyor . içim daraliyor.
Seni öyle iyi anlıyorum ki şu an seninle ağlıyorum
Haketmedik. Salak gibi aptal gibi gözümüz kör olmuscasina sevip hiç bişey gormedik
Belki de suphelendik ama hayran olduğumuz adama konduramadik

Su an başka biri baska, yeni bir hayat o kadar uzak geliyor ki bana. Sanki ömrümün sonuna kadar boyle geçecek.
Ömrünün sonuna kadar ağlayarak, nerde hata yaptım diyerek.
İnşallah dediğiniz gibi olur. Su an yapmam gereken belli ama o da ceksin istiyorum aynı acıları. O da ağlasın hüngür hüngür...
Yemin ederim ölse bu kadar uzulmezdim.
Tabiki şuan başka birini düşünemezsin..Kendine zman ver....
O da yapyığı şeylerin cezasını çeker elbet..Hiçbişey karşılıksız kalmaz..
Benzer şeyleri bnde yaşadım ve daha geçen aylarda öğrendimki bana yaşattığı acıların iki mislini yaşamış O şahıs..Bense evliyim eşime aşığım..O kişi zamanında beni depresyona sokmuştu ama şuan nötrüm..Umrumda değil..Cezasını bulduğunu gördüğümde oh bile demedim..

Seni cok anliyorum canim uzulme ALLAHIN sansli kuluymussunki o adi pislikten kurtulmussun seni sadece zamana ihtiyacin var zaman herseyin ilaci senin yorumlarindan bildigim kadariyla cok guclu bir kizsin bunuda atlatirsin bol bol dua et

Demi ?
Seven yapmaz.
Bana gözüm senden başkasını görmüyor sensiz yaşayamam oluyorum bitiyorum derken o kızla yeni bir hayat bulmuş demek ki.
Bir insan nasil boyle yalanlar söyleyebilir aklım almıyor. Nasil bu kadar iyi bir yalancı olabildi
Oyyy kiyamam canim ya bosver diyemem ama baksana seni sevmiyomus demmekki sevse zaten gozu senden baskasini gormez dunya ya bak ya sen onun icin neler yapmmisn o nasi cevap vermis seni aldatarak uzulmemeye calis ona inat hayatini yasa unutmaya calis onla olan herseyi sil yak hayatindan cikar once hayatindan cikar sonrada kalbinden cikar nefret etme cunku nefret insanin icinde hep kaliyo cunku oyle insanlar nefret etmeye bile degmez

Back
X