- 5 Ekim 2011
- 5.035
- 4.403
- 248
Planladiginiz su kucuk kutlama dugun isini babaniza soylemeyin bile bence arkadaslarinizla yaptiginizi ve soz hakki olmadigini bilsin.niye yaptiginizi sorarsada bazi sebeplerden dugununuzd mutlu olamadiginizi soyleyin.ama fazla bir izahat yapmayin.hatta yeni dugun fotolarinizi yeni dekorasyonda kullanin.babannenm buevd yasamami isterdi ama istedigim sekilde yasamami isterdi diye izahatinizi en basta yaparsiniz zaten.ve fark edin kiziniz babaniza hayran,kendi babasi ya da annesine degil.ona daha cok ilgi gosterin esinizi ornek almasini saglayabilirseniz buda babanizin her nesli etkisi altina alacak bir kudreti olmadigini anlamasini sglar bence.vee
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
düğünümde mutsuz olduğumu ailem eşim tüm sülale hatta nikah dairesindeki tüm elemanlar düğün mekanı sahibi vs bile biliyor öyle olay çıkardı..
bu konuyu bir kere açtım "niye yaptın en güzel günümdü" dedim..
"kendi saygısızlığın ve aptallığının cezasını çektin" dedi..
o yüzden tekrar düğün yapsam şaşırmaz kimse.. o gelmeyecek haberi de olmayacak.. dediğiniz gibi fotolara bakar.. üzülmez emin olun.. içinden "salaklar" der geçer..
kızım dedesine hayran derken.. en çok bana düşkün bir çocuk.. sonra babasına.. ama dedesini de seviyor.. herkesi seven bir çocuk.. eşimin ailesi ilgisiz.. çocuğun tek akrabası teyzesi dedesi anneannesi.. onları da seviyor.. babam torunu ile oyun bile oynamaz.. öper sever.. sonra bana çemkirir döner gider..