- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.080
- 498
- 47
babamı tanısanız dünyanın öbür ucuna gitsek evi barkını satıp yanımızdaki eve taşınacağını tahmin ederdiniz.. maalesef böyle.. karşı dairemiz satılıktı alacak diye ödümüz koptu neyseki annem "hayatta taşınmam" dedi de olmadı o iş.. eşimin teyzesinin evi lafı açıldığında adresi alıp 3-5 kez gidip komşulara kadar bakan adamdan bahsediyorum.. sonra da kusura bakmayın da ben kızımı bu varoşa gelin yollamam dedi.. eşim bilmiyor tabi bunu.. daha taşınacağımız kesin değildi.. eşimi ikna eden bendim.. babaannemin evini çok severdim küçüklüğümden beri.. o yüzden bana bıraktı.. 7 yaşımdan beri söylerdi babaannem.. eşime "bu evi seviyorum sorun değil" dedim.. nikahımız olsun diye.. kıyamet kopmasın diye.. ki zar zor evlendik.. az kalsın nikah yarım kalıyordu neler yaptı başka sebepten.. düğünde zar zor barıştık..
damadını ezmiş beni ezmemiş zamanında artık bunları geçtik biz.. sadece istiyoruz ki "azıcık az karışsın bana" eşime karışmaz zaten.. karışacak olsa görümceme tüm birikimimizi harcadığımızda susmazdı.. "iyi yapmışsınız yetim kız neticede abisisin yapmalısın" dedi.. bana eve toplu iğne alsam kızar.. eşim en parasız zamanımızda bizi tatile götürür "aferin damadıma gezdir kızımı ben çok gezdiremedim onu" der..
"huzursuz" bamamın göbek adı.. evet..
babamda çoz zeki biridir..bu zekasını olumlu şeylerde kullansa keşkeama genetik faktörler var maalesef..paranızı vermenize neden ses çıkarmadı..evden ha diyince çıkamayacaksınız tabii,bunun farkında..eşyalarıda hatıralar kalsın istiyor..sizi bir akvaryuma koymuş..elinede tutuyor akvaryumuda...