• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalbim kırıldı

mlkkksglll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2015
57
15
88
29
Merhaba kızlar
3 yıldır gebe kalmaya çalışan birisiyim. 2 defa tüp bebek denemem oldu ama olmadı
Marttan sonra eşim ameliyat oldu varikosel vardı bizde bir süre kendimiz deneyelim dedik
Aylardır Ovulasyon takibi yapıyorum folik asit kullanıyorum kilo vermeye çalışıyorum bebeğim için ona güzel bir şekilde karşılamak için elimden gelen her şeyi yapıyorum
Bir kaç aydır eşimle bir çok ilişkimizde hemen bir kaç seferden sonra penisi küçülüyor ve yapamıyoruz bugünde aynısını yaşadık ve çok üzüldüm sebebini sordum neden böyle oluyor diye konsantrasyonum bozuluyor dedi nedenini söyle dedim ısrarla söylemek istemedi ve ağlamaya başlayınca söyledi bundan sonra öncesinde duş alalım olur mu dedi kalbim inanılmaz kırıldı hijyenime dikkat eden bir kadınım ama demekki kendimi ihmal ettim belkide farkında olmadan
Her şeyi geçtim böyle birşey vardı bunu bana daha öncesinde güzel bir dille söylese olmazmıydı bende böyle her ay yeniden yeniden boşa kürek çekmeseydim kendime dikkat etseydim en çok buna kırıldım haksız mıyım kızlar

Merhaba kızlar
3 yıldır gebe kalmaya çalışan birisiyim. 2 defa tüp bebek denemem oldu ama olmadı
Marttan sonra eşim ameliyat oldu varikosel vardı bizde bir süre kendimiz deneyelim dedik
Aylardır Ovulasyon takibi yapıyorum folik asit kullanıyorum kilo vermeye çalışıyorum bebeğim için ona güzel bir şekilde karşılamak için elimden gelen her şeyi yapıyorum
Bir kaç aydır eşimle bir çok ilişkimizde hemen bir kaç seferden sonra penisi küçülüyor ve yapamıyoruz bugünde aynısını yaşadık ve çok üzüldüm sebebini sordum neden böyle oluyor diye konsantrasyonum bozuluyor dedi nedenini söyle dedim ısrarla söylemek istemedi ve ağlamaya başlayınca söyledi bundan sonra öncesinde duş alalım olur mu dedi kalbim inanılmaz kırıldı hijyenime dikkat eden bir kadınım ama demekki kendimi ihmal ettim belkide farkında olmadan
Her şeyi geçtim böyle birşey vardı bunu bana daha öncesinde güzel bir dille söylese olmazmıydı bende böyle her ay yeniden yeniden boşa kürek çekmeseydim kendime dikkat etseydim en çok buna kırıldım haksız mıyım kızlar
Senle birlikte bende üzüldüm şu an ne desem bilemedim kız kardeşim

İncinmeme mi yanayım bunca hasretle her ay boşa çabalama mı yanayım bilemedim
Belki küçük bişey ama çok kırıldım

Bende sizin yerinizde olsam üzülürdüm, eşiniz keşke güzel bir dille söyleseydi de sizin bu kadar hassas döneminizde daha da strese sokmasaydı

Yani ne desem bilemedim.. ama eşim birkaç aydır ereksiyon problemi yaşıyor demişsiniz.herhalde her defasında hijyen problemi yoktur sizden kaynaklı diye düşünüyorum? hani son olayda açıkça söylemiş onu anladım belki o seferlik ter kokusu ya da kıl tüy vs gibi bir şeyden mi bahsediyo bilmiyorum, olmuş olabilir ama kendinizi tanıyorsanız ve kişisel temizliğiniz ile bakımınıza dikkat ettiğinizden eminseniz eşinizin birkaç aydır yaşadığı problemden kendinizi bu kadar sorumlu tutmayın🙏🏻

Yani ne desem bilemedim.. ama eşim birkaç aydır ereksiyon problemi yaşıyor demişsiniz.herhalde her defasında hijyen problemi yoktur sizden kaynaklı diye düşünüyorum? hani son olayda açıkça söylemiş onu anladım belki o seferlik ter kokusu ya da kıl tüy vs gibi bir şeyden mi bahsediyo bilmiyorum, olmuş olabilir ama kendinizi tanıyorsanız ve kişisel temizliğiniz ile bakımınıza dikkat ettiğinizden eminseniz eşinizin birkaç aydır yaşadığı problemden kendinizi bu kadar sorumlu tutmayın🙏🏻
Kendimden eminsem nie oturup kırılayım ki direk dönerim hoşt hadi ordan derim kimse o şekilde o yatakta o pozisyonda o şekil konuşmamalı . insanoğlu ağzıda kokabılır cümlesi ne kadar normalse kadınız o an akıntı olabilir kokabılır buda öyle normal bişey .

Mevzu kıl tüyse de valla kocamın bişey demesine gerek yok ben kendime yakıştırmam zaten o görüntüyü . Bazıları için oda bi fantezi bakış açısı işte

İncinmeme mi yanayım bunca hasretle her ay boşa çabalama mı yanayım bilemedim
Belki küçük bişey ama çok kırıldım
Mevzu ne tam yazmamışsınız …
mevzu akıntı koku ise bu randevuyla gelmiyor her an olabilir bunun ıcın oturup üzülmeyin bile hadsiz diyip geçin .
Kıl tüyse sevmiyorsa özen gösterin yok o an bahane olarak sunduysa
Tedavi sürecindeki iğnelerin hormonları ne kadar bozduğunu vücutta gereksiz tüylenmeler yaptığını gerizekalıya anlatır gibi anlatın otursun o üzülsün .
Bu süreçte nasıl üzdüm karımı die !

Not : Konu sahibi konuyu açıp gidip yattıysanız bende şuan kırıldım 🤣🤣bilginize

Eşinizin var olan tek sorunu varikosel değil bence. Defalarca ereksiyon olmamasının sebebi bence bu değil. Buysa da sizin adınıza üzüldüm çünkü üç gün sonra doğum yaptığınızda ya da kadın doğum ile ilgili bir işlem operasyon geçirirseniz sizin eşiniz sizinle hiç birlikte olamaz böyle saçma şey olmaz bunlar benim görüşüm tabi. Sizi kırmak istemem ama sizin adınıza üzüldüm.. Şahsen eşimden asla kabul edemeyeceğim bir tavır ve tarz. Kolaylıklar diliyorum..

Back