Kalbim kırıldı. Abartıyor muyum?

21 yaşındayım.
Aslında etrafımda bana ilgisi belli eden çok insan var. Hak ettiğim değeri veren, verecek olan..
Onu aşağılamak için söylemiyorum ama ne romantik, ne bilgili ne de hoş bir adam. Şişman mesela, bizi görenler şaşırıyor seni nasıl tavladı bu diyorlar.
Kendi kafanızda, özellikleri sizden daha altta biriyle olarak acaba size daha çok değer verecek ve acı yaşamanızı önleyeceğine dair bir algı oluşmuş olabilir mi bilinçaltınızda? Ben de vardı çünkü o eskiden.Sanırdım ki benim daha altımda özelliklere sahip bir insan kıymetimi bilir ve acı yaşatmaz.Ama inanın öyle olmuyor, aksine işler daha kötüleşiyor, karşıdaki sizin değerinizi anlayacak kapasiteye sahip olmuyor ve rezil olduğuyla kalıyor insan.Kendinize denk insanları değerlendirmeye alın.

Yok bu çocuğa aşık değilim. Hayatımda 2 kere aşık oldum. Biri kafedeki çocuk, diğeri ise en iyi dostum oldu. Çok iyi bir insan. Metrodayken ineceğim zaman yolumu bile açtırır, bazen doğru tercihlerde yapabiliyorum galiba :)

aşık değilsen ayrılmamak için sebebin ne?
ne muhtaçlığın var bu oduna?

Ne sevgili ne arkadaş ne de başka biri , kötü anlarımda yanımda olmayan insanları iyi zamanlarımda da istemiyorum artık. Yanımda sahte insanlarla kalabalık olacağıma yalnız olurum daha iyi . Bu sizin için de geçerli, düşünün bunu derim.

Ben de önceden hep öyle derdim, bizzat bu durumu yaşayınca yapamadım.
Kusura bakma da o zaman katlanacaksın seni umursamayışına ve ilerde katlanarak artacak bu yaşadıkların da insanlar sana doğruyu söylüyor ne gibi bir yardım bekliyorsun onu da anlamadım sordun bizde söyledik adam seni umursamıyor açık ve net buna kimsenin yapabileceği bir yardım yok ağır konuşulunca üzülüyorsun ama ilerde üzüleceğinin yanında bizim söylediklerimiz devede kulak kalıcak görürsün

İlla hayatınızda bir erkek olması gerekmiyor. Elbet karşınıza sevebileceğiniz, anlaştığınız insanlar çıkacaktır.O zamana kadar yalnız takılın biraz, iyi gelecektir

Ben gece disari cikicam ama sevgilim beni umursamayip arkadaslariyla disari cikacak. Yok yaa. Öyle bir dünya yok. Insan nasil merak etmez o saatte tek başıma disarda olsam benim sevgilim kiyamet koparirdi hele bide tek başına otele gidicem falan demissiniz ona ragmen arkadaşlarıyla disari çıkmasına pes doğrusu. Başınıza bisey gelebilecegi endisesini tasimiyor demekki size olan sevgisini gözden gecirseniz iyi edersiniz

adam umursamamamış
bence sarj olayıda palavra
cevap yazsa niye oraya gittin benim yanıma gelmedin dersin diye yazmamıştır
ama bence ayrıl
adam akıllı biri olsa senin o saatte dışarıda olman bile ona batar ve yanında olmak için gelir ki sen kavga edip çıkmışsın seni yanlız bırakması çok absürt ve açıklanamaz bir vurdumduymazlık

Ayrıl
Gece gece dısarı cıkıcam diyosun yanına gelmeyi bırak kankalarıyla dısarda fink atıyor
Seni önemsemiyor
Ne yaptın nereye gittin kimleydin cebinde para varmı basına bişey geldimi vs umrunda değil adamın
Kocan değil baban değil çekme bu adamı ayrıl

Merhaba hanımlar,

Geçtiğimiz gün annemle büyük çaplı bir tartışma yaşadık. Ağlamaktan helak oldum.

Akşam vaktiydi ve daha fazla evde bulunmak istemedim. Sevgilime de durumu anlattım. Dışarı çıkacağım, sen de gelsene istersen dedim.
Annem uyuyana kadar eve dönmemeyi düşündüğümü (gece 1-2'ye tekabül ediyor), en kötü ihtimal kalmak için bir otel bakacağımı söyledim.

Sevgilim de, 'saçmalama, her ailede olur öyle şeyler, barışırsınız' gibi şeyler söyledi. Buraya kadar tamam.

Dışarı çıktım. Ve işin en can alıcı kısmı geliyor. Sevgilim, haftanın 4-5 günü birlikte olduğu arkadaşlarıyla dışarı çıktı. Kapısından arabayla almışlar onu. Şarjı %10 diye bütün gece yazmamış. Arkadaşlarıyla dışarı çıktığını da ertesi gün öğrendim. Bütün gece ondan hiç bir haber alamadım.

Belki abartıyorum bilmiyorum ama kalbim kırıldı. İlk defa böyle bir durumu paylaştım onunla. Yanıma gelmesini beklerdim. Hatta ortak bir noktada buluşabilirdik ya da ben onun yakınına bir yere gidebilirdim. Şarjı az olması aramasına engel değildi, güzel bir mesajla dahi yanımda olduğunu hissettirebilirdi diye düşünüyorum.
Gece dışarıdayım diye hiç merak etmedin mi dedim, eve döndüğünü yazdığın mesajı bildirimlerde okudum dedi.
Sizin yorumunuz ne hanımlar? Abartıyor muyum yoksa gerçekten ilgisiz mi davranmış?
Sevgilim seni önemsemiyor malesef ..

Ayrica Aile icinde olan tartismalari da asla ve asla sevgilinle paylasmamani oneririm.

zerre umurunda değilsin, şarj falanda ben inanmadım.
yanındaki arkadaşlarının hiç birinde tel yokmu. gittiği yerde şarj edecek bir priz bulamadımı. şarjı bahane etmiş bence, uzun uzun konuşmaktan kaçtı gibi.
sal gitsin, arkadaşımı dostumu komşumu bile böyle bir durumda yalnız bırakmam. ne yapayım böyle sevgiliyi. daha yolun başındasınız rengini gördüm iyi oldu de geç.
tam da sırası bunu bahane et ayrıl, bundan sevgili olmaz.

bence ayrıl, o kim ki yok ayrılamam yapamam diyorsun... emin ol peşinden gelecektir. sen 'bir daha seni görmek istemiyorum' de.. yap bunu
ve anneni tanımıyorum, yaşını da bilmiyorum lakin... olur öyle şeyler öp özür dile...:KK200:

Merhaba hanımlar,

Geçtiğimiz gün annemle büyük çaplı bir tartışma yaşadık. Ağlamaktan helak oldum.

Akşam vaktiydi ve daha fazla evde bulunmak istemedim. Sevgilime de durumu anlattım. Dışarı çıkacağım, sen de gelsene istersen dedim.
Annem uyuyana kadar eve dönmemeyi düşündüğümü (gece 1-2'ye tekabül ediyor), en kötü ihtimal kalmak için bir otel bakacağımı söyledim.

Sevgilim de, 'saçmalama, her ailede olur öyle şeyler, barışırsınız' gibi şeyler söyledi. Buraya kadar tamam.

Dışarı çıktım. Ve işin en can alıcı kısmı geliyor. Sevgilim, haftanın 4-5 günü birlikte olduğu arkadaşlarıyla dışarı çıktı. Kapısından arabayla almışlar onu. Şarjı %10 diye bütün gece yazmamış. Arkadaşlarıyla dışarı çıktığını da ertesi gün öğrendim. Bütün gece ondan hiç bir haber alamadım.

Belki abartıyorum bilmiyorum ama kalbim kırıldı. İlk defa böyle bir durumu paylaştım onunla. Yanıma gelmesini beklerdim. Hatta ortak bir noktada buluşabilirdik ya da ben onun yakınına bir yere gidebilirdim. Şarjı az olması aramasına engel değildi, güzel bir mesajla dahi yanımda olduğunu hissettirebilirdi diye düşünüyorum.
Gece dışarıdayım diye hiç merak etmedin mi dedim, eve döndüğünü yazdığın mesajı bildirimlerde okudum dedi.
Sizin yorumunuz ne hanımlar? Abartıyor muyum yoksa gerçekten ilgisiz mi davranmış?
Böyle bir insanla hala sevgili olmaya devam edecek mısınız?Çünkü ben bir sevgili sıfatı göremiyorum ayrıca dağ başında yaşamıyoruz tl i bir yerde şarja takip sizi arayabilirdi ayrıca da siz o durumdayken size haber vermeden arkadaşları ile gitmek ne demek bence arkadaşları ile değildi aklıma direk bu geldi kusura bakmayın.

Abartmiyorsunuz haklisiniz sizi gerçekten düşünen bi erkek yanınızda olurdu belki tek başınıza sabaha kadar dışarda kaldınız yada çıktığınız an başınıza bişey geldi. önemseseydi eğer zaten siz çıktığınız an yanınıza gelerek sizi evinize annenizin yanına dönmeye ikna ederdi. Bu benim fikrim tabi

X