Onun niyeti belliymiş kurtulduguna sevin. Ayrica 21 yasindasin ya okulunu oku ne güzel bir çağdasin ve derdine bak.Amannn ne soylesek boş bugün yazsa donersin o izlenimi aldim senden..
Seni iyi anlıyorum. Aynı bölümü okuyoruz ben de yalnız yaşıyorum.Hukuk okuyorum...cok boşlukta ve mutsuz olduğum bir dönemdi sabahtan akşama kadar sadece kendi sesimi duyuyordum sadece
okulda veya bir arkadaş ortamında tanışsanız,uzun süren bir flört olsa veya ne bileyim cidden aşık olsanız sevişmenizde ne gibi bir problem olabilir? benim erkek arkadaşım da aynı şekilde öper sarılır dokunur ama o benim sevgilim yani bu adam sizin sevgiliniz değilmiş ki.
hala swarmdan kız düşürüyor keko. niyeti bozuk belli arada aşk olmadan kimseyle sevişme ve sana tavsiyem böyle adamlardan da uzak dur. duygu diye bir şey yok kafa tamamen orada.
Açık açık yazıyorum bunu muhtemelende banlanırım ama yemin ediyorum kızlarımızın bu derece mal olduğunu görmekte benim kalbimi acıtıyor.
Adam abazanlıktan yanıyor yahu gözleri yerinden fırlayacak ateşinden, ben bile oturduğum yerden bunu net görüyorum. Ama adam "ilk buluşmada" spor kontrolü bahanesi ile hanım kızımızın izni olmaksızın bacağına elliyor, ilk günden eve atmaya çalışıyor, arkadaşının yanında halleniyor, üstüne başka kızla malum amaçla görüştüğünü ağzından kaçırıyor, halen başka kızları yana yakıla sağdan soldan ekliyor... Ve tüm bunlara rağmen bizim kız kalbi acıya acıya buraya gelip bu adamın amacı ne diye soruyor... Pess... Saflığına doyma. diyecek dahada bişey yok.
Seni iyi anlıyorum. Aynı bölümü okuyoruz ben de yalnız yaşıyorum.
Ama devamsızlık yok deyip salma, abuk subuk insanlara da sarma
Okula git bol bol diğer insanlarla konuş ufkun genişler.
Okulu uzatmayıp hayata atılırsan zaten istemediğin kadar çok insanla tanışacaksın
Benim uzadı bir yıl. Son sınıfım sözdeSiz kaçıncı sınıf oldunuz hangi okul
Umarım uzatmam finallerim berbat geçti onun yüzünden
Bu ilişkinin içinde duygu nerde ? Bu ex kişisi sendn hoslanmiyor etkilemiyor. Barışma ve kendini kandırma.
Benim uzadı bir yıl. Son sınıfım sözde
Aynı şeyleri az çok yaşadığım için tavsiye vermek istedim.
Ben de insanların söylediklerini duymazdan gelirdim ama içten içe de yanlış yaptığımı da bilirdim.
Şimdi çok saçma davranmış, abuk subuk insanlara şans vermişim diyorum
Sevgiliyken eve gitmeyi uygun bulmuyorum. Sürekli eve sesleyen erkeğide tasvip etmiyorum. Art niyetli olduğunu düşünüyorum. Seninkide temasla seven birisi demekki. Baya hızlı giriş yapmış olaya. Ama suç sende ilk dediğinde tepki gösterseydin , eve gitmeseydin anlardı rahatsız olduğunı ve bidaha teklif etmezdi yanaşmazdı bile. Neyse yol yakınken dönmen iyi olmuş boşver hayır gelmezmiş zaten. Bi süre sonra unutcaksın bastırma kendini acını yaşa ağla. Ama ondan uzak dur
Ne kadar oldu ki bitireli ?Depresyondayım yemek yiyorum eski hayatıma geri dönmek istiyorum stalktan vazgeçemiyorum ne yapmaliyim
Ne kadar oldu ki bitireli ?
Bunu düşünerek üzülüyorum ne eksikti de böyle oldu diye
Alemsin ya. 2 gün ne ki . Yani istesende alıkoyamazsın kendini. Ağlıycan takip edicen düşünücn.uyuycan uyancan aklına gelcek . Ama bi süre sonra yavaştan iyileşiyorsun
Alemsin ya. 2 gün ne ki . Yani istesende alıkoyamazsın kendini. Ağlıycan takip edicen düşünücn.uyuycan uyancan aklına gelcek . Ama bi süre sonra yavaştan iyileşiyorsun
Burda takılmak bana da iyi geldi. Bide ona yazmak istediğinde not kısmına gir içini dök uzun uzun sonra sil yada bi.kağıda yazıp yak o da çok iyi geliyor.Bu konuyu açıp yorumları okuduğumdan beri daha iyiyim
Burda takılmak bana da iyi geldi. Bide ona yazmak istediğinde not kısmına gir içini dök uzun uzun sonra sil yada bi.kağıda yazıp yak o da çok iyi geliyor.
Tabi bekliyorumSize özelden bişey anlatabilir miyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?