• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalbim acıyor...

Onun niyeti belliymiş kurtulduguna sevin. Ayrica 21 yasindasin ya okulunu oku ne güzel bir çağdasin ve derdine bak. o_OAmannn ne soylesek boş bugün yazsa donersin o izlenimi aldim senden..

Bırakan da benim öyle bir niyetim yok umarım bundan sonra hayat boyu yüzünü görmem

Hukuk okuyorum...cok boşlukta ve mutsuz olduğum bir dönemdi sabahtan akşama kadar sadece kendi sesimi duyuyordum sadece
Seni iyi anlıyorum. Aynı bölümü okuyoruz ben de yalnız yaşıyorum.
Ama devamsızlık yok deyip salma, abuk subuk insanlara da sarma:KK48::KK48:
Okula git bol bol diğer insanlarla konuş ufkun genişler.
Okulu uzatmayıp hayata atılırsan zaten istemediğin kadar çok insanla tanışacaksın:KK66:

okulda veya bir arkadaş ortamında tanışsanız,uzun süren bir flört olsa veya ne bileyim cidden aşık olsanız sevişmenizde ne gibi bir problem olabilir? benim erkek arkadaşım da aynı şekilde öper sarılır dokunur ama o benim sevgilim yani bu adam sizin sevgiliniz değilmiş ki.

hala swarmdan kız düşürüyor keko. niyeti bozuk belli arada aşk olmadan kimseyle sevişme ve sana tavsiyem böyle adamlardan da uzak dur. duygu diye bir şey yok kafa tamamen orada.

Nasıl böyle oluyorlar sasiriyorum ben ilk defa opustugum u söylediğimde şok oldum filan dedi...
Açık açık yazıyorum bunu muhtemelende banlanırım ama yemin ediyorum kızlarımızın bu derece mal olduğunu görmekte benim kalbimi acıtıyor.
Adam abazanlıktan yanıyor yahu gözleri yerinden fırlayacak ateşinden, ben bile oturduğum yerden bunu net görüyorum. Ama adam "ilk buluşmada" spor kontrolü bahanesi ile hanım kızımızın izni olmaksızın bacağına elliyor, ilk günden eve atmaya çalışıyor, arkadaşının yanında halleniyor, üstüne başka kızla malum amaçla görüştüğünü ağzından kaçırıyor, halen başka kızları yana yakıla sağdan soldan ekliyor... Ve tüm bunlara rağmen bizim kız kalbi acıya acıya buraya gelip bu adamın amacı ne diye soruyor... Pess... Saflığına doyma. diyecek dahada bişey yok.

Söyleyecek bişeyim yok haklisiniz ilk sevgilim ondan galiba

Seni iyi anlıyorum. Aynı bölümü okuyoruz ben de yalnız yaşıyorum.
Ama devamsızlık yok deyip salma, abuk subuk insanlara da sarma:KK48::KK48:
Okula git bol bol diğer insanlarla konuş ufkun genişler.
Okulu uzatmayıp hayata atılırsan zaten istemediğin kadar çok insanla tanışacaksın:KK66:

Siz kaçıncı sınıf oldunuz hangi okul :(

Umarım uzatmam finallerim berbat geçti onun yüzünden

Siz kaçıncı sınıf oldunuz hangi okul :KK43:

Umarım uzatmam finallerim berbat geçti onun yüzünden
Benim uzadı bir yıl. Son sınıfım sözde:KK48:
Aynı şeyleri az çok yaşadığım için tavsiye vermek istedim.
Ben de insanların söylediklerini duymazdan gelirdim ama içten içe de yanlış yaptığımı da bilirdim.
Şimdi çok saçma davranmış, abuk subuk insanlara şans vermişim diyorum

Sevgiliyken eve gitmeyi uygun bulmuyorum. Sürekli eve sesleyen erkeğide tasvip etmiyorum. Art niyetli olduğunu düşünüyorum. Seninkide temasla seven birisi demekki. Baya hızlı giriş yapmış olaya. Ama suç sende ilk dediğinde tepki gösterseydin , eve gitmeseydin anlardı rahatsız olduğunı ve bidaha teklif etmezdi yanaşmazdı bile. Neyse yol yakınken dönmen iyi olmuş boşver hayır gelmezmiş zaten. Bi süre sonra unutcaksın bastırma kendini acını yaşa ağla. Ama ondan uzak dur

Benim uzadı bir yıl. Son sınıfım sözde:KK48:
Aynı şeyleri az çok yaşadığım için tavsiye vermek istedim.
Ben de insanların söylediklerini duymazdan gelirdim ama içten içe de yanlış yaptığımı da bilirdim.
Şimdi çok saçma davranmış, abuk subuk insanlara şans vermişim diyorum

Şu an açtığım konuyu okurken bile inanamiyorum olanlara

Sevgiliyken eve gitmeyi uygun bulmuyorum. Sürekli eve sesleyen erkeğide tasvip etmiyorum. Art niyetli olduğunu düşünüyorum. Seninkide temasla seven birisi demekki. Baya hızlı giriş yapmış olaya. Ama suç sende ilk dediğinde tepki gösterseydin , eve gitmeseydin anlardı rahatsız olduğunı ve bidaha teklif etmezdi yanaşmazdı bile. Neyse yol yakınken dönmen iyi olmuş boşver hayır gelmezmiş zaten. Bi süre sonra unutcaksın bastırma kendini acını yaşa ağla. Ama ondan uzak dur

Depresyondayım yemek yiyorum eski hayatıma geri dönmek istiyorum stalktan vazgeçemiyorum ne yapmaliyim

Bunu düşünerek üzülüyorum ne eksikti de böyle oldu diye

Ne mi eksikti? O düdügün sana karsi bastan saygisi eksikti. Seni sen oldugun icin degil,onun icin bir cogundan sadece bir tanesi oldugun icin. Seni kendine sevgili veya es yapmak istemediginden. Sadece gönül eglendirdiginden. Bi baktin daldan dala atladigindan. Eksikler o düdükde vardi. Sende degil

Malesef duygu isin icine girince biz kadinlar kör oluyoruz. Adamin niyeti gayet açık. Istedigini alincada o sana bay bay diyecek zaten. Ve bu forum, şu an sevdigim ve benimle evlenmek isteyen birisi var ama ben eskiden bi hata yaptim su an evlenecegim adama bunu soylemelimiyim yoksa soylememelimiyim diyen kadinlarla dolu. Insaniz hepimiz duygularimiza yenik dusebiliriz ama bence uzak dur. Bende boyle bir olayin eşiginden dondum. Donmek cok zor insanda duygu olunca ama don yoksa zarari sana olacak baska kimseye degil. Kalbin bu gun acir yarin susar emin ol. Karsina daha kimler kimler cikar cok gencsin yakma kendini.

Alemsin ya. 2 gün ne ki . Yani istesende alıkoyamazsın kendini. Ağlıycan takip edicen düşünücn.uyuycan uyancan aklına gelcek . Ama bi süre sonra yavaştan iyileşiyorsun

Bu konuyu açıp yorumları okuduğumdan beri daha iyiyim

Mutsuzluğunuz sizi saçma birine yöneltmiş.
Kalbiniz acımasın çünkü zararın neresinden dönülse kardır.
Çok daha büyük acılar çeker hale gelebilirdiniz.

Back
X