Kalbi krlanlar ama hereye ramen KK diyenler!

derinim yaa kimlen konuşsam ya tatilde yada tatil planı yapıyo
kimsecikler kalmadı bişeyler yapmak için burda
kendimi çok yalnız hissettim
birden çöktm nedense yaaa, resmen depresyona girdim mafoldumben

canım benim yaaa,yerim seni kız ya ben çalışıyorum bide ne halde sabah 6 dan akşam 11 e kadar bide iş yetiştiremiyorum eskiden kk dan çıkmayan ben artık kk ya giremiyorum bile

derincim ama burda değil izmire kursa gitti daha gelmedi,belki ondan bu kadar uzun sürmüş olabilir kafamçokkarıştı ama aşık oldum ben ona yaaa:asigim:çok tatlı gelecek bu aralarda söylemiyor bana süprizmiş:asigim:denize gidecektim yarın izn vermedi ama akşam ben onu kandırırım delikafadulden

selam kızlar
semoş girme öyle depresyona filan ailemizin psikologu depresyona girerse vay halimize sen lazımsın kız bizeopuyorumnanaktan
derin öptüm canım senide
ay aklıma şarkı geldi
derin duygular besliyorum sana karşı.......sırnaşık şey

canım benim yaaa,yerim seni kız ya ben çalışıyorum bide ne halde sabah 6 dan akşam 11 e kadar bide iş yetiştiremiyorum eskiden kk dan çıkmayan ben artık kk ya giremiyorum bile

derincim ama burda değil izmire kursa gitti daha gelmedi,belki ondan bu kadar uzun sürmüş olabilir kafamçokkarıştı ama aşık oldum ben ona yaaa:asigim:çok tatlı gelecek bu aralarda söylemiyor bana süprizmiş:asigim:denize gidecektim yarın izn vermedi ama akşam ben onu kandırırım delikafadulden

selam kızlar
semoş girme öyle depresyona filan ailemizin psikologu depresyona girerse vay halimize sen lazımsın kız bizeopuyorumnanaktan
derin öptüm canım senide
ay aklıma şarkı geldi
derin duygular besliyorum sana karşı.......sırnaşık şey
iyi hafta sonlarrıı bacılarrr!opuyorumnanaktan
ayy semoşş bugünn tatil mi acepp sanaa nasılsınnn?:sm_confused:
suprensesiii adamm senii çokkkk kıskaniii baksannaa!
azz suyuna git bakalım nolcekk?fisfisfis
beyaaazzzz bende seni öptümm şekerimmm!a.s.
hepinizee derinn duygularımıı arz ederimmm!
benim de dilime bu şarkı çokkk takıliii vallaaa!...kaydirigubbakcemile2

süpersin drinim ahh benim derdimden sen anlarsın kuzum şükür derdim yokta sen olmayınca durgunum işte

kızlar dün gece ne yaptım biliyormusunuz zıpzıplar varya giriyon içine zıplıyon trabzondan teyzemin çocukları gelmişti onları götürdüm zıpzıpa bende girdim zıpladım ohhhhhhhh sizde deneyin süper bişey ya:)

kızlar dün gece ne yaptım biliyormusunuz zıpzıplar varya giriyon içine zıplıyon trabzondan teyzemin çocukları gelmişti onları götürdüm zıpzıpa bende girdim zıpladım ohhhhhhhh sizde deneyin süper bişey ya:)
iyi pazarlarr kızlarr!opuyorumnanaktan
ben onu emeli götürünce deniyomm zatiii!gamyoncuiremsu
süperr oliii gerçekten!...hihoyyyt

iyi pazarlarr kızlarr!opuyorumnanaktan
ben onu emeli götürünce deniyomm zatiii!gamyoncuiremsu
süperr oliii gerçekten!...hihoyyyt

manyak bişeymiş o ben neden şimdiye kadar denememişim ki...yalnız ben sol ayağımdan ameliyatlıyım sabahtan beri ağrıyor ayağım laelaelaelaelae

X