Kalbi krlanlar ama hereye ramen KK diyenler!

merhaba kızlaarrrrr!....opuyorumnanaktan
yine yorucu bi gün benii bekliiiii!....

pooofffffffffffffffffffffffffffffffff kızlarrr yaaaaa
bugün çooooooooooooooooooooookkkkkkk ama çoooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkk işim var

aysonları beni öldürüyor yawwwww kafamçokkarıştı

evet benim içinde öyle olacak derincimm
ayın son günü :nazar:

pooofffffffffffffffffffffffffffffffff kızlarrr yaaaaa
bugün çooooooooooooooooooooookkkkkkk ama çoooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkk işim var

aysonları beni öldürüyor yawwwww kafamçokkarıştı

kimsecikler yokmu huuuu

kolayy gelsinn arkidişlerrrr!...opuyorumnanaktan
kevser işte gelioozzz gidioozzz böleeee!...:eek:

hoşbldm canım iyiyim canom sen nasılsınn gezinirken gördüm topağını yaa hiç davette etmiysenn haa:dilcikar:

küsmee yaa kimseye söölemedimm kızz görenn geldiii!:1hug:
ne bilemm hadeeee topiikk açtımmm gelinnn dimeekkk istemedimmm!....:eek:

vallaaaa burası da felakettt!:a015:
kızz denize gidfelimm diyoo ama bugünn olmazzz!...

kızlar selam nasılsınız benim hiiiççç keyfim yok şöyle bir bakayım dedim size işede yeni geldim sayılır üfffffff

kSo canım noldu

ne olsun canım ya kızımın doktoru tatil işine sıcak bakmadı serra hırpalanır dedi yinede siz bilirsiniz ama küçük bu sıcakta sakıncalı dedi üfffffff tatil planımı yeniden yapıcam galiba eşimde büyükadaya gideriz diyor bilmiyorum biraz ist uzaklaşmak istiyordum ama kızım daha önemli :1hug:

canım ya
tabi önce yavrun. inşallah seneye gönlünce tatil yaparsınız bozma moralini, kızın iyi olsunda opuyorumnanaktan

ne olsun canım ya kızımın doktoru tatil işine sıcak bakmadı serra hırpalanır dedi yinede siz bilirsiniz ama küçük bu sıcakta sakıncalı dedi üfffffff tatil planımı yeniden yapıcam galiba eşimde büyükadaya gideriz diyor bilmiyorum biraz ist uzaklaşmak istiyordum ama kızım daha önemli :1hug:

canım benim üzüldüm yaa tabi herşeyden önce kızın sizde başka biyere gidersiniz ist içi olur seneyede tatil yaparsınız.

X