- 6 Mart 2013
- 2.548
- 1.867
- 198
- Konu Sahibi haydigelgidelim
-
85 küçük mü gelirhahaha:)yok bişi demiyim depresyona girme sonra....bende göğüs büyütücü losyon var canım biri hediye getirmişti kullanmadım yani ihtiyacı olan varsa alsın diye siteye koydum
85 küçük mü gelir
düşünürsen ayırttığın ürünlerin arasına eklerim , olmaz ise sende kendi pazarına eklersin canım :26:kalıbına bağlı canım bişey diyemiorum ki
düşünürsen ayırttığın ürünlerin arasına eklerim , olmaz ise sende kendi pazarına eklersin canım :26:
tamam canım ekledim gitti...sende eklediğinde bakarım haberleşiriz o vakitolur tatlım ekleyebilirsin bende berskha bir tayt var süet gibi kumaşı kullanılmadı hiç çok güzel eklicem bak
düşünürsen ayırttığın ürünlerin arasına eklerim , olmaz ise sende kendi pazarına eklersin canım :26:
amerikan baraklı taytda bu canım
canım yaa ikisinide beğenemedim yine
baktım şekerim şimdilik bana uygun bişi yok ..yeni ürünlerin olacaksa beklerim ki yine
bende öyle ama ,ite anne koyunca gelio bi bakıom işime yarar değil...bu tarz sevenlerde var bakalım bulurlar mı benigördüm canım pek tarzım değil kullanmıorum o tarz.:26:
bende öyle ama ,ite anne koyunca gelio bi bakıom işime yarar değil...bu tarz sevenlerde var bakalım bulurlar mı beni
[sıze=3]hepsi 5 tl !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[/sıze]Eki Görüntüle 1014053 Eki Görüntüle 1014052 Eki Görüntüle 1014051 Eki Görüntüle 1014049 Eki Görüntüle 1014050 Eki Görüntüle 1014048 Eki Görüntüle 1014058 Eki Görüntüle 1014060 Eki Görüntüle 1014056 Eki Görüntüle 1014057 Eki Görüntüle 1014059 Eki Görüntüle 1014055
ayırttıklarının tamamını yayınlicam canım..markası yazmıo nile sorarız hatırlıyorsacanım camaşrıı bana ayrımayı unutma markası falan varmı çamaşırın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?