- 6 Mart 2013
- 2.548
- 1.867
- 198
- Konu Sahibi haydigelgidelim
-
22 TL lik ürünüm
Çok şık ve hiç kullanılmamış Dubai'den kayınvalidemin getirdiği 7 gözeli deri çantamı kullanmadığım için satıyorum
uzun kullanmak için aparatıda mevcut canlar
Eki Görüntüle 1015723 Eki Görüntüle 1015725 Eki Görüntüle 1015724
canım 33 e 30 cm içi doldukça yandan birazdaha genişleyebiliyor tabi :))cnm bu çantanın ölçüsü ne
canım 33 e 30 cm içi doldukça yandan birazdaha genişleyebiliyor tabi :))
saol tatlım sanadaanladım cnm ebat olarak daha büyük bişeyler bakıyorum bn sana hayırlı satışlar
tatlım ebat olarak ne akdarlık bişi arıyorsun??anladım cnm ebat olarak daha büyük bişeyler bakıyorum bn sana hayırlı satışlar
tatlım ebat olarak ne akdarlık bişi arıyorsun??
bende öyle seviyorum ama işte insanlar evli bayan olarak gördüklerinde kadınsı şeyler getiriyorlar normal olarakcnm ben büyük çantalar seviyorum bu yüzden genelde valiz gibi olan spor çantalar kullanıyorum yani epeyi büyük bir şeyler istiyorum
bende öyle seviyorum ama işte insanlar evli bayan olarak gördüklerinde kadınsı şeyler getiriyorlar normal olarak
hmm yok be canımcım bu da tarzım değil pekcanım bendeki çanta bu çok kaliteli bir çantadır baya pahalıya almıştım sıfırdır ..çok farklı bir tarzı var alan kişi kalitesini zaten anlar derisinin falan çantanın saplarını falan..
hmm yok be canımcım bu da tarzım değil pek
teşekkür ederiiiimtopiğini inceledim şimdi beyaz pantolunun ile takas düşünülebilir.. fakat pantolon defacto değil onun değerinde bi pantolon.. birde üzerimdeki hali yok maalesef.. dar paçalı havuç paça diyorlar ya öyle..
ne kadar fiyatları?? içi fuşya olan 30 ..demiştin leoparlı olan ne kadar??canım son iki tanesi duruyor attıklarından siyah içi fuşya olan ve kolları leopar olan.yalnız kolları leoparla takas düşünümüyorum ..içi fuşya olanla da bişyi çok beğenirsem ancak
ne kadar fiyatları?? içi fuşya olan 30 ..demiştin leoparlı olan ne kadar??
anladım takas düşünmüyorum demiştin zaten dimileoparlıda 30 burdan aldım onu sıfır ürün olarak hiç giymedim daha sıkışık olduğum için satıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?