Kalan 10 kılom var, bırlıkte zayıflayalım...

yeni yıla incecik fit azimizin hiç bizamn bitmemesi dileğiyle iyi mutlu yıllar kızlarrrrrr

Mutlu yıllar hanımlar.Bol bereketli,huzurlu,saglıklı,paralı bir yıl gecirmeniz dilegiyle...

Günaydın kızlar...Dün eglendik,güldük,güzel bir gece gecirdik.Gelelim yediklerimize;1 kase corba,2 dilim ekmek,6-7 kasık pilav,bol salata,3-4 kasık ciger,4 tane baget,1 catal rus salatası,patlıcan ezmesi....3 litre su,meyve ve ic cerez bir kase.Sabah 04:00 kadar yediklerim kızlar.Sabah tartıldım 73 kg cıktım.Daha yediklerimi sindiremedigimi düşünüyorum,yarın bakalım sonuc ne cıkcak.Bunları yedim,2 saatte oynadım. :)

Selam kızlar. Misafirlerimi az önce gönderdim yarin itibariyle eski düzenime dönüyorum. Yediklerime dikkat artı yürüyüş tam gaz devam.paylasimlarada katilamadim kaç gündür kisa kisa yazmak zorunda kaldim hep

Maşallah canım tebriklerbebek kaç aylık ayda kaç yaşında
Oh afiyet olsun bende de misafir vardı yiyecek içecek bol dü kendimi zor tuttum Dans la yediklerin erimiş tir

Selam kızlar. Misafirlerimi az önce gönderdim yarin itibariyle eski düzenime dönüyorum. Yediklerime dikkat artı yürüyüş tam gaz devam.paylasimlarada katilamadim kaç gündür kisa kisa yazmak zorunda kaldim hep
Haydi hayırlısı canım yürüyüş çok güzel sıkılaşarak zayıflıyor sun belki biliyorsun dur ama benden sana tavsiye yürürken karnını içine çekerek yürü benim 3 çocuğa rağmen hiç göbeğim yok hep karnım içinde gezerim

Son düzenleme:

Saol canım biliyorum ben normalde de hep karnımi içine çekerim. Öbür türlü kendimi rahat hissedemem alışkanlık

Kızlar akşam baya geç yatmisiz.bayada yorulmusum.2 saat kadar uyudum ama baya iyi geldi. Şimdi yemek yapıyorum evi falanda toplamam lazım malum cocuklar olunca biraz daginiklik oluyi.ama ne yalan söyliyim misafiri severim :) haftaya yine ayran detoksu yapmayi planlıyorum hem tok tutuyor hem kilo verdiriyo hemde lezzetli ama yeni yaptığim için biraz geçsin diye bekliyorum

canımm saol bebeğim 4 aylık oldu beni emmiyor amma

merhaba kızlar dün gece yedik içtik oynadık senenin son günün de kalori patlaması yaşadık kimbilir :) merakla bekliyorum salı günü kimler verdi kimler aldı kilocukları umarım hepimiz vermiş oluruz..

merhaba kızlar dün gece yedik içtik oynadık senenin son günün de kalori patlaması yaşadık kimbilir :) merakla bekliyorum salı günü kimler verdi kimler aldı kilocukları umarım hepimiz vermiş oluruz..
İnşallah canım baya bi yedik valla . salıya kadar toplayabilir a ek kendimizi iyi.yapismasin kilolar

Tesekkür ederim canım.Erimiş erimiş cok sükür,oynamakla enerjimi harcamışım.Şimdi tartıldım 72.1 kg +100 gr almışım.Sabah 73 kg görünce cok üzülmüştüm .Bu hafta nasipse hergün 1 saat spor yapmayı planlıyorum.

kızlar... mutlu yılllar...
l-carnitine
dıye bı yag yakıcı varmıs kullanananız varmı..
ablam spor salonuna gıdıyor
orda hep bunu ıcırıolar kadınlara
ay zararlı deılmı bu..
emzırende kullanabılıomu?

Süper birisin yaa canım benim.Bebegin olmasına ragmen cok iyi gidiyorsun.Senin elinden hiçbişey kurtulamaz.İstedigin kiloyoda inersin.... :)) .Tebrik tebrik ediyorum.Hedef belirliyorsun ve yapıyorsun.

Guzeller iyi aksamlar nasilsiniz.5 gundur evde degildim antalyaya gittik gezmeye daha bugun donduk.dunde bildirim yapamadim .2gundur malesef bende abartim yedim mecburen su anda72geldim tok karna .uzuldum ama sadece ben degilim galiba ipin ucunu kaciran.yarin kaldigm yerden devam

neymiş canım bilmiyoruz sor ablan yav merak ettim nerde satılıormuş

neymiş canım bilmiyoruz sor ablan yav merak ettim nerde satılıormuş

spor salonunu kendısıde yapıyorda satısını .
ablam kullandı bayagı ınceldi.cok sasırdık
memnun kaldık neyse sımdı emzıren ablam var ona alalım dedık.emzırene kullanılıomu dıye bı arastırmak ıstemıstım :S:S

Mutlu yıllar canım.Benim yengem eczanede calışıyor.Cok kilolu oldugu için bu ilacı alıp kullandı.Sonuc: cok güzel kilo verdi bu ilacı kullandıgı dönemde.Sonra sindirim sorunları,kabızlık,sac dökülmesi,unutkanlık,stres,elde ayakta titreme basladı ve hala bu etkilerden kurtulabilmiş degil.Verdigi kiloyu fazlasıyla geri aldı...Bu ilac bir dönem toplatılmıştı.....Bence saglıklı bir yöntem dene.

Süper birisin yaa canım benim.Bebegin olmasına ragmen cok iyi gidiyorsun.Senin elinden hiçbişey kurtulamaz.İstedigin kiloyoda inersin.... :)) .Tebrik tebrik ediyorum.Hedef belirliyorsun ve yapıyorsun.

eşim şimdi iki paket karşı koyamdım cipslerden almış ama yemicem bi kahve yapicam okadar bugunde bir haslanmış yumurta saltalık kıvırcık kahve içtim sabah ögle bir kaşık dolusu yoğurt iki portakal yedim aksam 1 tane büyük havuç saltası domatesli limonlu bukadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…