Maşallah canım tebriklergiremiyorum die üzülüodum kızlar girdim sonunda hepinizi çok özledim hepinize nice mutlu hayırlı yıl diliyorum rabbimdennn aminnnnnnnn benim kv geldi şimdide babanemler geldi ama ben pes etmiyorum ve sizce kaç kg oldum bilinnnnnn :):):) mutluyuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmm 70 den 63.8 kg ye indim bu sabah 6 da kalktım bebşimin hizmetini yapıp 7 de yürüdüm )
Oh afiyet olsun bende de misafir vardı yiyecek içecek bol dü kendimi zor tuttum Dans la yediklerin erimiş tirGünaydın kızlar...Dün eglendik,güldük,güzel bir gece gecirdik.Gelelim yediklerimize;1 kase corba,2 dilim ekmek,6-7 kasık pilav,bol salata,3-4 kasık ciger,4 tane baget,1 catal rus salatası,patlıcan ezmesi....3 litre su,meyve ve ic cerez bir kase.Sabah 04:00 kadar yediklerim kızlar.Sabah tartıldım 73 kg cıktım.Daha yediklerimi sindiremedigimi düşünüyorum,yarın bakalım sonuc ne cıkcak.Bunları yedim,2 saatte oynadım. :)
Haydi hayırlısı canım yürüyüş çok güzel sıkılaşarak zayıflıyor sun belki biliyorsun dur ama benden sana tavsiye yürürken karnını içine çekerek yürü benim 3 çocuğa rağmen hiç göbeğim yok hep karnım içinde gezerimSelam kızlar. Misafirlerimi az önce gönderdim yarin itibariyle eski düzenime dönüyorum. Yediklerime dikkat artı yürüyüş tam gaz devam.paylasimlarada katilamadim kaç gündür kisa kisa yazmak zorunda kaldim hep
Maşallah canım tebriklerbebek kaç aylık ayda kaç yaşında
Oh afiyet olsun bende de misafir vardı yiyecek içecek bol dü kendimi zor tuttum Dans la yediklerin erimiş tir
Haydi hayırlısı canım yürüyüş çok güzel sıkılaşarak zayıflıyor sun belki biliyorsun dur ama benden sana tavsiye yürürken karnını içine çekerek yürü benim 3 çocuğa rağmen hiç göbeğim yok hep karnım içinde gezerim
Maşallah canım tebriklerbebek kaç aylık ayda kaç yaşında
Oh afiyet olsun bende de misafir vardı yiyecek içecek bol dü kendimi zor tuttum Dans la yediklerin erimiş tir
Haydi hayırlısı canım yürüyüş çok güzel sıkılaşarak zayıflıyor sun belki biliyorsun dur ama benden sana tavsiye yürürken karnını içine çekerek yürü benim 3 çocuğa rağmen hiç göbeğim yok hep karnım içinde gezerim
İnşallah canım baya bi yedik valla . salıya kadar toplayabilir a ek kendimizi iyi.yapismasin kilolarmerhaba kızlar dün gece yedik içtik oynadık senenin son günün de kalori patlaması yaşadık kimbilir :) merakla bekliyorum salı günü kimler verdi kimler aldı kilocukları umarım hepimiz vermiş oluruz..
sağol canımmm senden de güzel haberler alırız inşallah. Bırakmam canım merakta ediyorum gider inş kilocuklar
giremiyorum die üzülüodum kızlar girdim sonunda hepinizi çok özledim hepinize nice mutlu hayırlı yıl diliyorum rabbimdennn aminnnnnnnn benim kv geldi şimdide babanemler geldi ama ben pes etmiyorum ve sizce kaç kg oldum bilinnnnnn :):):) mutluyuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmm 70 den 63.8 kg ye indim bu sabah 6 da kalktım bebşimin hizmetini yapıp 7 de yürüdüm grup yaptım kendime ki kızlar birlikte yürüdük bebegi kv deye bıraktım isveç diyetine gelince harfiyen uygulamıyorum akşam tavuk çorbası yaptım sabahlarıda haslanmış yumarta ilk kalkar kalmazda kahve acı şekersiz :) bn çok bi faydasını görmedim hani günde bir kg falan veremdim harfiyen uymadım için ve bol su içemedim 3 gündür ama yarın dahda düzgün yapicam ha yanlış anlaşılmasın fazla yemedim sadece değişiklikler yaptım kendime göre ve herkezde aynı etki olucak die bişi yok haftaya salı bunun etkisini konuşuruz :)tartışırız hatlarımızı isveççiler :) bu sabah haşlanmış yumurta kahve yarım havuç bir puf pişmiş hamur yedim akşam bişi yok kalori hesabına göre iyim ama yemem gerekiyodu kv de ısrar etti küçücük yedim ama sonuçtan yine mutluyum :) bida hafta 62.5 olmam lazım yuppi :) hatta direk 62 olursam isveç diyetiyle süper olucak gerçi ben tam isveç yapmadım yarımcık kilo vermem durmuştu tekrardan başladı sarımsak çayından bilgiler istiyorum faydasını gören varmii ( not : bugunde spora başaldım tekrardan kendimi iyi hissetim 1 saat yürüyüş yaptim )
kızlar... mutlu yılllar...
l-carnitine
dıye bı yag yakıcı varmıs kullanananız varmı..
ablam spor salonuna gıdıyor
orda hep bunu ıcırıolar kadınlara
ay zararlı deılmı bu..
emzırende kullanabılıomu?
neymiş canım bilmiyoruz sor ablan yav merak ettim nerde satılıormuş
kızlar... mutlu yılllar...
l-carnitine
dıye bı yag yakıcı varmıs kullanananız varmı..
ablam spor salonuna gıdıyor
orda hep bunu ıcırıolar kadınlara
ay zararlı deılmı bu..
emzırende kullanabılıomu?
Süper birisin yaa canım benim.Bebegin olmasına ragmen cok iyi gidiyorsun.Senin elinden hiçbişey kurtulamaz.İstedigin kiloyoda inersin.... :)) .Tebrik tebrik ediyorum.Hedef belirliyorsun ve yapıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?