Kızlar kabızlık için bircok sey denedim hiçbiri işe yaramadı kısa süreli rahatlama tekrar sıkıntılar denediklerim kayısı,sinemaki,bagırsak düzenleyici ilaclar hepsini kullandım.Tek uzun süreli fayda gördügüm ve bagırsak seslerimi geri getiren sadece kefirdi ve günde en az 2 litre su bu dertten kurtardı beni.Denemenizi öneririm,1 hafta içiyorum,1 hafta içmiyorum kefiri.Kabızlık zayıflamanın bas belası...
en iyisini yapmışın canım bende 6 gündür saat 6 dan sonra tek lokma koymuyorum ağzıma sadece 1. gün çok başım ağrıdı sonra geçti vucut kendini herşeye alıştırıyo önemli olan bizim irademiz ben çok kapatmıştım kendimi yazın ne denize gidiyorum ne dışarı çıkıyorum kollarımı falan kimse görmesin diye herkes fiziğimi çok beğenirdi eskiden aynı günlere tekrar dönücem dönücez Allah hepimize yardım etsin yememe isteği versin
Sabah uyandıgında kahvaltıda sucuklu yumurtayı hemen yedim ama 1 dilim ekmek :) Bende 6 dan sonra meyve dısında yemiyorum.
Tebrik ederim canım insan isteyince iradesine sahip çıkabiliyor gercektengünayyyyyddııınnn arkadaşlar geç kaldım azcıkben geçen perşembe başladım diyete tam 67 kilo ile 6 günde ulaştığım kilo 65.3 kg şuan -1.7 kg vermişim umutluyum :)
Yagmuruum24 cok tatlı istiyorum demişsin,eger seker rahatsızlıgın yoksa ilac almıyorsan zencefil,karanfil ve tarcın cayı iç canım.Gözün ve bedenin tatlı istemiyor o zaman.Ben özellikle adet döneminden önce kasık kasık şokella yiyordum.Şeker kullandıgım zamanlarda.O cayı kesfettim şimdi öyle bir problemim yok.Ballı tatlı seyleri şimdi yiyemiyorum içim bayılıyor.Zaten sekerde yararlı degil iyi oldu....
Taktik süper bol giyinip ...hooop bakın bakalım ama nasılım?
:13:Süper yaa bekar olmanın avantajları mı desem...Saka bir yana canım saglıklı olmak için kilomuza dikkat etmek lazım.Gece yemek yemek kendine yaptıgın en büyük kötülükmüş gercekten.Dün gece 00:00 benimde canım sucuklu yumurta cekti,yesem kilo olcak.Yemedim 5 bardak su içtim yattım.
Benim esimde acikmis kendine sandviç yapmış gece canım da cekmedi değil olsun sabah yerim dedim kendime.kendi kendimi avuttum valla yemedim vede sonucunu aldım
Kızlar kabızlık için bircok sey denedim hiçbiri işe yaramadı kısa süreli rahatlama tekrar sıkıntılar denediklerim kayısı,sinemaki,bagırsak düzenleyici ilaclar hepsini kullandım.Tek uzun süreli fayda gördügüm ve bagırsak seslerimi geri getiren sadece kefirdi ve günde en az 2 litre su bu dertten kurtardı beni.Denemenizi öneririm,1 hafta içiyorum,1 hafta içmiyorum kefiri.Kabızlık zayıflamanın bas belası...
Benim esimde acikmis kendine sandviç yapmış gece canım da cekmedi değil olsun sabah yerim dedim kendime.kendi kendimi avuttum valla yemedim vede sonucunu aldım
bende canım akşam falan canım bişey çekerse sabah yiyorum öğleden sonraya falan bırakmıyorum sabahtan akşama kadar yakarım bunu sporda yaparım diyorum tadımlık yiyorum ama yetiyo o
Kefiri satın alıyorum.Sade olanlar işe yarıyor.İçindekiler bölümünde kefir kültürü yazması lazım.Ben günde 1 bardak içiyorum.Genelde sabah ac karnına içiyorum üstünede su.Bazı dönemlerde yemek yanındada içtim.Bende ilk gün inanılmaz karın şişkinligi ve gaz yapmıştı.Karnıma kramp girmişti dr arkadası arayıp sormuştum.Bagırsak hareketlerin artmış dedi.Ben cok faydasını gördüm,umarım sende görürsün.
selam kızlar hepiniz süpersiniz tebrik ediyorum ve maaşallah diyorum bende 64.8 dim şimdi 63.8 geldim 1kilo vermişim
İnşallahhh o derdi cok iyi biliyorum.umarımmm hemen alıp deniycem çok teşekkür ederim :)
selam kızlar hepiniz süpersiniz tebrik ediyorum ve maaşallah diyorum bende 64.8 dim şimdi 63.8 geldim 1kilo vermişim
Tebrikler canım iyi kilo vermişsin
Hosgeldin bacım nerelerde kaldın??
kızlar dün çok geç yattım iş güç geç kalktım kiloma gelinceeski kilom 69.7 şimdiki 67.5
valla bacım dün kocamın doğum günüydü gelen giden e bide bebğimde var geç kalkmak zorunda kaldım o deil sabah 8 de arayım randövi alıcaktım hastaneden alamdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?