Aslında sıkıydıda biraz gevşedi benim şimdi. Başta çok sıkı tuttum. Ama tabiki eski yememe dönmedim dönmekde istemiyorum.
Hayatım hep bu şekilde yemeyle gidebilse keşke.bu arada Fast food hiç yemedim dönerler kebaplar mazide kaldı
canım yaa ama 3 ay çok güzel bi süreç bukadar yapmışsın süper maşşallah diyeyim sana ama bence tekrar bi sıkı bi diyet yap sende bende burdakilerde bak nasıl olucak hergün ne yicemizi yazalım ölçü olarak tekrar sıkı olur dietin ha ne dersin ya
Günaydın hayırlı sabahlar kızlar aç karnına bi tartılalım bakalım kaç çıkacaz hadi hayırlısı bu arada sakıncası yoksa yaşlar kaç ben 24 yaşındayım metabolizma her 10 yılda bir yavaşlıyomuş
Günaydın canımm....Bende sabah kahvaltı yapmadan tartıldım. :)
canım yaa ama 3 ay çok güzel bi süreç bukadar yapmışsın süper maşşallah diyeyim sana ama bence tekrar bi sıkı bi diyet yap sende bende burdakilerde bak nasıl olucak hergün ne yicemizi yazalım ölçü olarak tekrar sıkı olur dietin ha ne dersin ya
Günaydın kızlar nasılsınız
Valla tartıldıktan sonra benim biraz keyfim yerine geldi umarım böyle devam eder
Sporada gidemedim bu sabah hava baya yağmurlu artık akşama zor sıkı gidicem hava soğuk olunca yataktan çıkması zor geldi napiim
Aslında öğünleri buraya yazsak bende güzel olur diye düşünüyorum:44:
Ee saat tam 10 damı söylüyoruz kiloları
Günaydın canım vermiş olmana sevindim,keyfinin yerine gelmeside beni ayrıca mutlu etti.Hava cok kötü gercekten,insanın bütün gün uyuyası geliyor.Son 10 dk kızlar...eski ve yeni kilonuzu yazın lütfen.Haydi bakalımmmmm.......Tempoooo
Valla gramda olsa sevindim canım ve inanırmısın motive olmayı hücreme kadar hissettim o derece
En baştaki eski kilomuzu mu yazıcaz canım yoksa mesela ben Cumartesi tartıldım onu mu yazıcam
Kızlar bildirimi yapayım.Eski kilom 74.3 kg,yeni kilom 73.8 kg aradaki fark 500 gr vermiş bulunmaktayım....
Kızlar bende en son Cumartesi tartıldım 69.1 bugün 68.4 toplamda 700 gr vermişim umarım hep böyle devam eder
Kızlar bende en son Cumartesi tartıldım 69.1 bugün 68.4 toplamda 700 gr vermişim umarım hep böyle devam eder
Çok teşekkür ederim canım aynen sporun etkisi olabilir diye düşünüyorum ama cumartesiden bugüne daha hiç sporda yapmadım:18: çaktırmaaTebrikler canım,azmin zaferi.Tebriklerrrrr cok iyi vermişsin cumartesiden bu yana.Sporun katkısı cok tabiii.:13:
Evet kızlar hepinize kocaman Günaydın. Sabah tartıldım ve yazıyorum Diyete baslamadan önce 81.5 tum. Gecen salıki kilom: 80.5
Bugünkü kilom:77.9
Giden kilo: 2.6
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?