Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkese hayırlı sabahlar. Galiba soğuk aldım bütün gece çeşme gibi aktı burnum üşüdüm ateşim vardı gibi değişik bir haldeydim , sabaha uyandıran Rabbimé şükürler olsun.
Sizler nasılsınız

Ooo 3. Bebeğimiz mi geliyor yoksa kız pembeleşmiş çizgi var niye gününü bekliyorsun kan versene N nursewhite
Kiz varya çok istiyorum ama korkuyorum silik bir sekilde cikiyor netlesmedi yaziyi okuyanlarda manyak heradedaha ne istiyorsa falan diyordur ama benim agrim cok olacakmisim gibi anam bugun daha bi komediyim

Canım yine aynı markayla mı yaptın peki ne markası birde telefonda tam çıkmaz sen sen karsılaştırdığında hiç koyulaşmamış mı ilk teste göre N nursewhite
Yok canim eşim getirmis markasına falan bakmadım iki tane almis ikisinide yarim saat arayla yaptim koyulasmiyor boyle kaliyor anlamadim offfff vallahi adamda testi ayni eczaneden aliyor adama bak iki gune bir gebelik testi aliyor

Yok canim eşim getirmis markasına falan bakmadım iki tane almis ikisinide yarim saat arayla yaptim koyulasmiyor boyle kaliyor anlamadim offfff vallahi adamda testi ayni eczaneden aliyor adama bak iki gune bir gebelik testi aliyor
Canım bazı markalar kuruma çizgisi ya da yalancı pozitif veriyor albi ve one step mesela deneyimledim. Bence eşin Baska marka alsın yarın da onunla dene bir bakalım nasıl çıkacak

Kan testini yaptıracağım evet gunume birgun kala icimdeki ses moralimi cok bozuyor bekle regl olacaksın diye

Canım bazı markalar kuruma çizgisi ya da yalancı pozitif veriyor albi ve one step mesela deneyimledim. Bence eşin Baska marka alsın yarın da onunla dene bir bakalım nasıl çıkacak
Evet aynen benimde korktugum bu iste duygularima tercüman olmuşsun regl belirtieride olunca bu çıkanlara sevinmiyorum birde nette degil acikcasi ortada bisey

Bazilarinada sinir oluyorum birinciyi yapsan ikinci nerede derler ikiciyi yapsan aman yeter hayatini yasa derler sanki ben cesedim üçüncü gereklimiydi milletin bak cocugu olmuyor aen onlara sua et artik derler zaten sonsuz ediyorum Allah anaik babalok yapabilecek o cocugun sorumluluğunu alabileceklere versin cok versin diye kimseyede zaten birsey dedigim yok düşünüyoruz düşünmüyoruz diye iki ay once öyle bir hata yaptim soyledim dusunuyoruz diye linç ekibi sagolsun biri oradan biri oradan saldirdi cenemi kapattim herkesten engin bilgiler yahu seviyorum kalabalik aileyi bir suru cocugum olsun birbirlerine destek olsunlar kalabalik olalim ama herkes bilir kisi....

Bende de aynı durum var o yüzden istiyorum demedim kimseye hayırlısı kısmet diyorum kime ne bana maddi manevi faydaları yok.

Seninde 3.mü olacak maşallah kız doğur valla

O hatayı yapma işte. Ben yapmıyorum kime ne... he he de geç benimde olursa 4.bebeğim olacak valla ilk gibi bekliyorum . Olmayan var evet ama oda onların imtihanı. Yani olmayana bakıp sıramı verince onların ocağını bilsem veririm inan..onlarda tatsın bu duyguyu. Ama kader kısmet... ben hiç konuşmuyorum bu konuları en mahrem konum. Birde geveze insanları çekmem. Herkes kendi yatak odasına baksın .

Bat ne zamandı canım listeye ekleyeyim seni
Canim takvime göre 4bana gore 3 ben ayni gun olmam birgun once olurum hep takvimle uyuşmuyoruz birgun once
Bende de aynı durum var o yüzden istiyorum demedim kimseye hayırlısı kısmet diyorum kime ne bana maddi manevi faydaları yok.
aynen bos boşboş konuşmayı kendilerine meslek edinmişler iste bu hayatını yasa nedemekse sanki cocuklarla yaşanmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…