Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canım insallah hepimiz iyi haber alalim canim bir giriyor iste oluyorum diyorum sonra geciyor sanki idrarim gelir gibi oluyor agzimin tadida bugun cok degisti ben yinede umitlenmiyecegim tabiki belki bi yanlışlık vardır
Inşallah bir yanlışlık yoktur hamilesindir canım Rabbim bekletmez inşallah .Sabah testi yapınca paylaşırsın bizimle bekliyoruz güzel haberlerini 😍😍

Kızlar benim kız kardeşim nişanlı.Neyse görümcesi evli 5 yıllık bildiğim kadarıyla doktor senin çocuğun olmaz demiş.Yumurtalıklarının birini almışlar başka hastalığı da var ama ben tam olarak bilmiyorum zaten gizliyorlarmiş kardeşime biraz anlatmış.Şimdi 2 aylık hamileymiş ailesi şok olmuş kardeşim söyledi doktor şaşırmış nasıl olur diye binde 1 görünen bir olay demiş.Şimdi havalara uçuyorlarmış kardeşim diyorki abla karnını tutarak geziyor şimdiden 😂😂 bende çok sevindim anlatamam kızı bir defa görmüştüm .Yani Rabbim ol deyince önüne hiç birşey geçemez.Kızlar bizde birgün buraya yazarız inşallah hamileyiz diye. Önceleri çok istememe rağmen korku endişe vardı.Şimdi çok istiyorum Rabbim kısa zamanda hayırlı görür ve verir inşallah

Ay ben diycektim sana ayıp olmasın diye diyememiştim :KK70:
hergün herhün gına gelmiştir😁
Artık beklemeye geldi sıra hadi bakalım
Bu kadar profesyonel bir çalışmanın neticesi bir ustalık eserini hak eder artık😂
ay inşallah kız hiç girme oralara evde 2 cocuk var bir de sen düşün bacım 😂🙈😂😂
Evet canim yarın tekrar edeceğim bu ay Kuenzim 10'a başlamıştım insallah onum etkisi olmuştur son bir haftadir birakmistim moralim bozulmuştu
kuenzim 10 ne için hatta ne canım ilk kez duydum ben inşallah olmuştur tabi faydası
Kızlar benim kız kardeşim nişanlı.Neyse görümcesi evli 5 yıllık bildiğim kadarıyla doktor senin çocuğun olmaz demiş.Yumurtalıklarının birini almışlar başka hastalığı da var ama ben tam olarak bilmiyorum zaten gizliyorlarmiş kardeşime biraz anlatmış.Şimdi 2 aylık hamileymiş ailesi şok olmuş kardeşim söyledi doktor şaşırmış nasıl olur diye binde 1 görünen bir olay demiş.Şimdi havalara uçuyorlarmış kardeşim diyorki abla karnını tutarak geziyor şimdiden 😂😂 bende çok sevindim anlatamam kızı bir defa görmüştüm .Yani Rabbim ol deyince önüne hiç birşey geçemez.Kızlar bizde birgün buraya yazarız inşallah hamileyiz diye. Önceleri çok istememe rağmen korku endişe vardı.Şimdi çok istiyorum Rabbim kısa zamanda hayırlı görür ve verir inşallah
Canım yaa yazık korkuyor demekki eline de zor geçmiş Rabbim sağlıkla kucağına almak büyütmek nasip etsin. İsteyen herkese nasip etsin Rabbim 🤩🥰🥰

Kızlarrrr bugün itibariyle akıntım da bitti tamamen. Hersey 4 günde oldu bitti Ohh be 🤩😂😂artık bekleme zamanı daha zor gelir bana Oyy geçmez bu günler 🤪

Ay kıyamam ya İnşallah bir şey olmadan kucaklarına alırlar

Benimde hem yengemde hem dayımda sıkıntı vardı 2 sininde asla olmaz demişlerdi Sperm yokmuş hiç 0 yengemdede guatır kanda pıhtımı rahim sıkıntıları vs vs bir sürü şey gerçektende olmadı 15,20 yıl tam bilemiyorum Maddi durumları çok çok iyi neler neler denediler sonra yengem Kendi kendine hamile kaldı çok sevinmiştik

Birde benim bir komşum vardı kızının çocuğu yoktu bir gün konuşurken anlatmıştı benim kızımın çocuğu olamaz o adet olmuyor uzun süre olmayınca dr götürdük demişti rahim gelişmemiş demiş ve yıllarca dr götürmüşler rahim bebeklikteki gibi kalmış
Eşi bu kadıncağızı aldatıyor başkasından 2 oğlan yapıyor boşanıyorlar
Bu da başka kendinden genç biriyle evleniyor o kişiye söylüyor benim çocuğum olmuyor vs kabul ediyor Evleniyorlar kadın hamile kalıyor komşum kızım hamile dediğinde ne sevinmiştik anlatamam hikayesine üzlmüştüm çünkü
Sonra oğlu olacağını öğrendik ama 4 aylıkken Karnındayken öldü bebek Rahim yeterli gelememiş

ay inşallah kız hiç girme oralara evde 2 cocuk var bir de sen düşün bacım 😂🙈😂😂
kuenzim 10 ne için hatta ne canım ilk kez duydum ben inşallah olmuştur tabi faydası

Canım yaa yazık korkuyor demekki eline de zor geçmiş Rabbim sağlıkla kucağına almak büyütmek nasip etsin. İsteyen herkese nasip etsin Rabbim 🤩🥰🥰
Canim bende bu aybasinda öğrendim kuenzim 10 yumurtaları ve sperm kalitesini artirmak icin kullanılıyor doktruma sordum kullanabilirisn dedi eşimde kullandi

X