- 8 Ocak 2017
- 4.242
- 9.309
-
- Konu Sahibi sadehayatt06
- #1.521
Ben regl oldum bitti bile
Kocamı ikna edemiyorum üçüncü çocuk istemiyor ne yapcam bilmiyorum bir kızım olsun istiyorumBen regl oldum bitti bile
Bat yanlış yazmışım 20 haziran oldumKocamı ikna edemiyorum üçüncü çocuk istemiyor ne yapcam bilmiyorum bir kızım olsun istiyorum
Ayyy şu bebek istemeyen adamlar yokmuKocamı ikna edemiyorum üçüncü çocuk istemiyor ne yapcam bilmiyorum bir kızım olsun istiyorum
GünaydınnnnnnnnGünaydınlar herkese mutlu huzurlu sağlıklı güzel bebiş haberleri alacağımız bir hafta olur inşallah
gelmez inşallah körolasıcagelen birşey yok canım neden öyle olduki bugüne bir bakalım gelir herhalde
evet inofolic bende arastırdım cok faydasını gören olmuş eşimi eczaneye gönderdim bu 20 li diye aynı fiyata 90 lı olan inovita Dı galiba adı onu almış onu kullanıyorum. Keçi de canım özünü falan denedik te direk keçi boynuzu kaynatıp suyu içmek daha faydalı sanki biz özünü bıraktıksadehayatt06 Canım doktora gitmedim henüz geçen ay omega 3 kullandık normal vitamin içmiştik eşimle birlikte ama bu ay bir araştırdım ben inofolic şase kullanıyorum eşime de promotil men ile keçiboynuzu özü veriyorum
AA hayırlısı canım denemeye devam etmiyor musunuz o zaman eşin korunuyor muBen regl oldum bitti bile
gelmez inşallah körolasıca
evet inofolic bende arastırdım cok faydasını gören olmuş eşimi eczaneye gönderdim bu 20 li diye aynı fiyata 90 lı olan inovita Dı galiba adı onu almış onu kullanıyorum. Keçi de canım özünü falan denedik te direk keçi boynuzu kaynatıp suyu içmek daha faydalı sanki biz özünü bıraktık
AA hayırlısı canım denemeye devam etmiyor musunuz o zaman eşin korunuyor mu
Günaydınnnnnnnn
Amin canım benim amin inşallah bekleyen herkes sevinsin bebek müjdeleriyle.
sadehayatt06 canım inşallah etkisini görürüz inofolicle hamile kalan cok bende okudum keciboynuzunu kaynatıp icirdım ben bir ay etkisini görmeyince özüne başladık biz de
Amin canım inşallahOglum dün dua ediyor bir kaç aydır soruyordu benim ne zaman kardesim olacak diye dunde Allahim annemin karnindan bir an once kardesin ciksin da onunla oynayim amin diyor
Oglum dün dua ediyor bir kaç aydır soruyordu benim ne zaman kardesim olacak diye dunde Allahim annemin karnindan bir an once kardesin ciksin da onunla oynayim amin diyor
Ahaaha köpek alalım hé.... Yo yavrum biz kardeş alalım diyeydinne zaman bebek olacak karnında?
ben neden arabanın arkasında yalnız oturuyorum?
herkes kardeşiyle ikili ben tekim
bu en sonu yeni yaşadık ne diyeceğimi de bilemiyorum annem dua et bol diyorum geçiyor odasına küçük seccadesi var onu serer dua eder gelir... Geçende ben kardeşten vazgeçtim köpek alalım da dedi
Oyy canım benim yaa yerim ben onu cocukların ettiği dua kabul olurne zaman bebek olacak karnında?
bu en sonu yeni yaşadık ne diyeceğimi de bilemiyorum annem dua et bol diyorum geçiyor odasına küçük seccadesi var onu serer dua eder gelir... Geçende ben kardeşten vazgeçtim köpek alalım da dedi
Cok uzuluyorlar ve cok istiyorl yavrular bir kardeşleri olsun Rabbim onlarin melek tertemiz kalpleri yüzü suyu hurmetine nasip etsin inşallah oglum her böyle söylediğinde ağlıyorum ben artık çok zormus gerçekten senelerdir olmayan hic evlat sahibi olmayanları şimdi daha iyi anlıyorumne zaman bebek olacak karnında?
Ahaaha köpek alalım hé.... Yo yavrum biz kardeş alalım diyeydin
Komik çocuk. İnşallah en kisa zamanda dualerı kabul olur annesi.
Oyy canım benim yaa yerim ben onu cocukların ettiği dua kabul olur
Cok uzuluyorlar ve cok istiyorl yavrular bir kardeşleri olsun Rabbim onlarin melek tertemiz kalpleri yüzü suyu hurmetine nasip etsin inşallah oglum her böyle söylediğinde ağlıyorum ben artık çok zormus gerçekten senelerdir olmayan hic evlat sahibi olmayanları şimdi daha iyi anlıyorum
Ayyy insllahgelmezse tam bir mucizem olurhayırlısı bakalım beklemedeyim..
Ahaaha köpek alalım hé.... Yo yavrum biz kardeş alalım diyeydin
Komik çocuk. İnşallah en kisa zamanda dualerı kabul olur annesi.