Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sadehayatt06 Canım doktora gitmedim henüz geçen ay omega 3 kullandık normal vitamin içmiştik eşimle birlikte ama bu ay bir araştırdım ben inofolic şase kullanıyorum eşime de promotil men ile keçiboynuzu özü veriyorum

gelen birşey yok canım neden öyle olduki bugüne bir bakalım gelir herhalde
gelmez inşallah körolasıca
evet inofolic bende arastırdım cok faydasını gören olmuş eşimi eczaneye gönderdim bu 20 li diye aynı fiyata 90 lı olan inovita Dı galiba adı onu almış onu kullanıyorum. Keçi de canım özünü falan denedik te direk keçi boynuzu kaynatıp suyu içmek daha faydalı sanki biz özünü bıraktık
Ben regl oldum bitti bile
AA hayırlısı canım denemeye devam etmiyor musunuz o zaman eşin korunuyor mu

gelmezse tam bir mucizem olur hayırlısı bakalım beklemedeyim..

sadehayatt06 canım inşallah etkisini görürüz inofolicle hamile kalan cok bende okudum keciboynuzunu kaynatıp icirdım ben bir ay etkisini görmeyince özüne başladık biz de
Oglum dün dua ediyor bir kaç aydır soruyordu benim ne zaman kardesim olacak diye dunde Allahim annemin karnindan bir an once kardesin ciksin da onunla oynayim amin diyor
Amin canım inşallah

Oglum dün dua ediyor bir kaç aydır soruyordu benim ne zaman kardesim olacak diye dunde Allahim annemin karnindan bir an once kardesin ciksin da onunla oynayim amin diyor

ne zaman bebek olacak karnında?
ben neden arabanın arkasında yalnız oturuyorum?
herkes kardeşiyle ikili ben tekim

bu en sonu yeni yaşadık ne diyeceğimi de bilemiyorum annem dua et bol diyorum geçiyor odasına küçük seccadesi var onu serer dua eder gelir... Geçende ben kardeşten vazgeçtim köpek alalım da dedi

Ahaaha köpek alalım hé.... Yo yavrum biz kardeş alalım diyeydin
Komik çocuk. İnşallah en kisa zamanda dualerı kabul olur annesi.

Oyy canım benim yaa yerim ben onu cocukların ettiği dua kabul olur

Cok uzuluyorlar ve cok istiyorl yavrular bir kardeşleri olsun Rabbim onlarin melek tertemiz kalpleri yüzü suyu hurmetine nasip etsin inşallah oglum her böyle söylediğinde ağlıyorum ben artık çok zormus gerçekten senelerdir olmayan hic evlat sahibi olmayanları şimdi daha iyi anlıyorum

Oyy canım benim yaa yerim ben onu cocukların ettiği dua kabul olur

Amin amin amin

ki ben hiçbir hayvana asla yaklaşamam sitenin bahçesine bir kedi yavrulamış yazık güçsüz düşmüş baya belli eşimle su yiyecek gönderdim ben yaklaşamam onlarda nasıl bakıyorlar boncuk boncuk yaa..
oğlum hayvanları çok seviyor çok şükür geçen gün siteye giren tavuğu kolunun altına alıp eve getirmiş evde besleyecekmiş koca tavuk yani civciv değil o derece sırada aşağıdaki kediler var onları getirmeye çalışırsa şaşmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…