- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- Konu Sahibi sadehayatt06
- #1.401
Yarın 1-2 gibi yaparım belli olur canım o zamanyarın öğlen koyuluk azalırsa pik olmuşsun demektir canom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın 1-2 gibi yaparım belli olur canım o zamanyarın öğlen koyuluk azalırsa pik olmuşsun demektir canom
Bakalım canım bende meraktayımPik duruyor bakalım kaç gün koyu çıkacak. Ne zaman silikleşecek.
Değerlendir hiç kaçırma yarın da çatlama olur büyük ihtimalle, yarını da değerlendirEki Görüntüle 2654906 kızlar bu akşam 9.30 daki testim en alttaki. Buradaki bir arkadas akşam tekrarla demişti
Olur canım inşallah ne kadar erken yumurtladim ben hani 14 gün derler ya bana daha 17 gün var galiba regleDeğerlendir hiç kaçırma yarın da çatlama olur büyük ihtimalle, yarını da değerlendir
36 saate kadarda çatlama olabiliyorya. Sen öyle düşün. Gün aşırı çok yormadan sıkmadan. Kaliteli Sperm yumoş çatlamadan orda olsa gene tutunur. Hergün olursa kalite düşüyor. Hergün değil gün aşırı... birde çatladıktan sonra diyelim tutunduOlur canım inşallah ne kadar erken yumurtladim ben hani 14 gün derler ya bana daha 17 gün var galiba regle
Nasıl gidiyor gebelik Nasılsın heyecanlımısın alıştınmı hamilelik moduna.Değerlendir hiç kaçırma yarın da çatlama olur büyük ihtimalle, yarını da değerlendir
Regliye 6gun kala erken gebelik testi yapsam yikilirmiyim://///
Yaa geri silikleşmezse anlarmıyız diyorsun e iyiymiş bu bakalım ne zaman catlicak gıt gıt gıdaak36 saate kadarda çatlama olabiliyorya. Sen öyle düşün. Gün aşırı çok yormadan sıkmadan. Kaliteli Sperm yumoş çatlamadan orda olsa gene tutunur. Hergün olursa kalite düşüyor. Hergün değil gün aşırı... birde çatladıktan sonra diyelim tutundu
Senin test hep koyu çıkacak
Bu forumda cıkanları gördük 6 gün kala ama yumurtlamayı biliyorlar onun üstüne en azından 10 - 12 gün ekliyorlar canım yaaRegliye 6gun kala erken gebelik testi yapsam yikilirmiyim://///
bence kendine bu eziyeti yapma.. bırak günü gelsin
[/QUO evet haklısın canim beklemek en iyisi
Kendimi şimdi moral olarak yikmiyim varsa bile belliki erkenBu forumda cıkanları gördük 6 gün kala ama yumurtlamayı biliyorlar onun üstüne en azından 10 - 12 gün ekliyorlar canım yaa
Ay cnm doğum tarihini şimdi gördüm demek biz şubat teyzesi oluyoruz cok güzel battaniyeye sarılır yatarsınız bebişinle Ohh missDeğerlendir hiç kaçırma yarın da çatlama olur büyük ihtimalle, yarını da değerlendir
Pazartesi yap mesela canım 3 gün kala yine de geç döllenme olursa cıkmayabilirKendimi şimdi moral olarak yikmiyim varsa bile belliki erken
Aslinda yumurtlamam 21gibi oldu tahminen belirtilere gore ama tabiki regl belirtileri de var bence degilim ama yinedeen iyisi p.tesi bakmak haklisin canimPazartesi yap mesela canım 3 gün kala yine de geç döllenme olursa cıkmayabilir
Daha 6 gün olmuş canım en azından 10 gün olmalı diye biliyorumAslinda yumurtlamam 21gibi oldu tahminen belirtilere gore ama tabiki regl belirtileri de var bence degilim ama yinedeen iyisi p.tesi bakmak haklisin canim
İnşallah canım sağlıcakla Darısı başınıza inşallahAy cnm doğum tarihini şimdi gördüm demek biz şubat teyzesi oluyoruz cok güzel battaniyeye sarılır yatarsınız bebişinle Ohh miss
Yok bu ayda cunku cok yogun bir kasik agrisi var yanar tarzda yuzde 90 olacak bu ay cok umut etmistim Allah nasip ederse olur ama birebir regl belirtileriDaha 6 gün olmuş canım en azından 10 gün olmalı diye biliyorum