- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
-
- Konu Sahibi sadehayatt06
Inşallah bu ay güzel haberler verirsinKızlar n11 den sipariş ettiğim ovulasyon testlerin bugün gelmiş maşallah yani bu kadar hızlı beklemiyordum regl bittiği gün başlicam değil mi
En iyisi YouTube dan arastırayım bir kere nasıl yapılıyor
Kız kendim sordum sanki kendim cevapladım
Kızlar n11 den sipariş ettiğim ovulasyon testlerin bugün gelmiş maşallah yani bu kadar hızlı beklemiyordum regl bittiği gün başlicam değil mi
inşallah hep beraber bu, ay gebe olalımInşallah bu ay güzel haberler verirsin
Cok sağol kuzum ya aras kargo getirdiBen yardım ederim o konuda 1 senelik tecrübem varbende hep n11'den alıyorum hangi kargo getirdi sana? En erken bana yurtiçi getiriyodu aras'da fena değil ama ptt kargo berbat bide sürat kargo kötü diyolar onu bilmiyorum . Normalde regl bittiği zaman başlanıyor evet ama ben 10 veya 12.günümde başlıyorum yumurtlamam daha öncesinde olmadığından
inşallah hep beraber bu, ay gebe olalım
Cok sağol kuzum ya aras kargo getirdi
ben resmini çeker atarım o zaman bakarız beraber bence ben bittiği gün başlayayım belki erken veya gec oluyordur benimki zaten daha 3. Gün olacak daha cok var bitmesine 7 gün fln sürer muhtemelen
Döngüm kısa ya belki erken olur canım bakalım belli olur. İyi bari canım ya cok gecmeden olmuşsun olmadıkça daha kötü belirsizlik stres doktora da gidince inşallah faydası olur da bakarsınız hep birlikte bu ay hamile kalırızBişey değil cano ne demek:) Tabi tabi öyle yap önce bi analiz et kendini
Bende ilk aylarda öyle yapardım ama şimdi uzun zaman geçtiği için daha erken yapmıyorum aşağı yukarı yumurtlama zamanlarımı bildiğimden mesela bugüne kadar en erken 13.günde gördüm onun öncesinde olmadı hiç...inşaAllah bu ay erken olur
Geç olunca strese giriyo insan
Bende bugün adet oldum
Filmi yine başa sardık bakalım hakkımızda hayırlısı inşAllah bu ay nasip olur
Karıştırdımmmm
Yolu açık olsn enn kısa zamanda tutunsunnnnn inşallah
Aaa olayı anlamamıştım banlanmak ne diyorum bende gebelikle ilgili sandımherkes sonuçta kendini biliyor kendinden mesul canım şu kadar çocuk yapın demek cok mantıksız bence en iyi anne baba bilir tabiki takma onlara
@kahvecibaby Geldim kuzular amaan boşver işte birisi grupta ayet okuyoruz ya ben bu hafta regl oldum okuyamicam dedim
hakka giriyorsun yazmış bende tabi kul hakkından korkarım şimdiye kadar regl olanların yerine okuduk hep ilk kez boyle birsey soylenildi üzüldüm yani açıkcası boyle bir konuşma oldu önemli değil herkes de bana hak vermiş zaten
SağolCok sevindim hadi gözün aydın canım ben bu ay hamile kalamazsam gelecek aydan sonra gitmeyi düşünüyorum doktora artık 6 ay bitince
Ay şu yazdıkların bile aynıSize içimde yara olan birşeyi paylaşmak istiyorum canlarim.İlk hamileligim de çalışıyordum testi iş yerinde yaptım dayanamadim eşime telefonda söyledim surat ifadesini göremedimo zaman 25 yaşındaydım 2senelik evlikdik.Sonra cinsiyetini öğrendim telefonda söyledim.Neyse 2hamilegimde dediğim gibi planlı değildi oğlum 9 aylikken hamile kalmışım oğlum 10 aylık hafif mide bulantısı ve tiksinti oldu şüphelendim test aldım koyu çift çizgi ağlayarak eşimi aradım söyledim tabiki buda telefonda sonra cinsiyet öğrendim tabiki telefonda eşimle hastaneye çok gittim o yanimdayken cinsiyeti öğrenemedik ben tek öğrendim hiç düşünmedim o zaman plan program da yapmadan söyledim sonradan kafama dank etti ama iş işten geçmişti.Oyle pişman oldum ki sonradan sormayın gitsin.Şimdi akillandim 3.de bu hataları yapmam inşallah Rabbim nasip ederse Şimdi de nasıl söyleyeceğimi düşünüyorum süpriz yapacağım inşallah ama nasıl daha bulamadim internetten araştırıyorum Rabbim çok beklemeden hayırlısıyla verir. kızlar peş peşe hamile kalalım aynı ayda inşallah.
Kızlar n11 den sipariş ettiğim ovulasyon testlerin bugün gelmiş maşallah yani bu kadar hızlı beklemiyordum regl bittiği gün başlicam değil mi
Ayyy canimsin evet benziyor biraz daha anlatsam ikimizde şoka gireriz yok artık filan deriz hehalde.Aklima ne geldi seninle aynı ayda hamile kalıyormuşuz cinsiyetleri de aynı oluyormuşAy şu yazdıkların bile aynı
biz senle her konuda aynıyız ya Sen bensin bende senim sanırım
Tek fark ilk beybide cinsiyeti öğrenmeye beraber gitmiştik geri kalan herşey aynı
Sende pişman oldun mu telefonda söylediğin için.Ben çok pişman oldum ama iş işten geçmişti neyse 3.de yaşarız inşallah eşimin surat ifadesini merak ediyorum.Rabbim o güzel günleri yaşatır inşallah tüm bekleyen ailelereAy şu yazdıkların bile aynı
biz senle her konuda aynıyız ya Sen bensin bende senim sanırım
Tek fark ilk beybide cinsiyeti öğrenmeye beraber gitmiştik geri kalan herşey aynı
Canım aslında bu anlattıkların yumurtlama zamanına benziyor değerlendir bu günleriKızlar artık biliyorsunuz 1 hafta oldu korunmasız ilişki başlayalı.Bugün vajinada ağrı hissettim batma tarsinda bacaklarım çekiliyor bel ağrısı da var (gerçi herzaman oluyor bel ağrısı)ama bu farklı birde akıntım çok akıntınım rengi beyaz.Bu hamilelik belirtisi olamaz sizce enfeksiyon mudur?
Canım senle düşünelim o zaman nasıl soyleyeceğimizi değişik ve duygusal olsun bende yanımdaydı acile gidip kan vermiştik oyle ogrendik. 2. De dediğin gibi ben şok olmuştum emziriyordum henüz hiç adet olmamıştım sütüm korur derler ya beni korumadıSize içimde yara olan birşeyi paylaşmak istiyorum canlarim.İlk hamileligim de çalışıyordum testi iş yerinde yaptım dayanamadim eşime telefonda söyledim surat ifadesini göremedimo zaman 25 yaşındaydım 2senelik evlikdik.Sonra cinsiyetini öğrendim telefonda söyledim.Neyse 2hamilegimde dediğim gibi planlı değildi oğlum 9 aylikken hamile kalmışım oğlum 10 aylık hafif mide bulantısı ve tiksinti oldu şüphelendim test aldım koyu çift çizgi ağlayarak eşimi aradım söyledim tabiki buda telefonda sonra cinsiyet öğrendim tabiki telefonda eşimle hastaneye çok gittim o yanimdayken cinsiyeti öğrenemedik ben tek öğrendim hiç düşünmedim o zaman plan program da yapmadan söyledim sonradan kafama dank etti ama iş işten geçmişti.Oyle pişman oldum ki sonradan sormayın gitsin.Şimdi akillandim 3.de bu hataları yapmam inşallah Rabbim nasip ederse Şimdi de nasıl söyleyeceğimi düşünüyorum süpriz yapacağım inşallah ama nasıl daha bulamadim internetten araştırıyorum Rabbim çok beklemeden hayırlısıyla verir. kızlar peş peşe hamile kalalım aynı ayda inşallah.
Canım 1 günlüğüne siteye girmen engelleniyorAaa olayı anlamamıştım banlanmak ne diyorum bende gebelikle ilgili sandım
Hadi inşallah bu ay hepberaber kuzuSağol
umarım gerek kalmaz Canım bu ay hamile kalırsın bol bol takılın
Kızlar artık biliyorsunuz 1 hafta oldu korunmasız ilişki başlayalı.Bugün vajinada ağrı hissettim batma tarsinda bacaklarım çekiliyor bel ağrısı da var (gerçi herzaman oluyor bel ağrısı)ama bu farklı birde akıntım çok akıntınım rengi beyaz.Bu hamilelik belirtisi olamaz sizce enfeksiyon mudur?