- 26 Aralık 2012
- 1.571
- 1.226
-
- Konu Sahibi sadehayatt06
Amin canım o zaman haberim yoktu hamile olduğumdan migrenim tutmuştu 3 migren ilacı içmiştim o ilacinda 1 i bile doğumu tetikliyormus düştü benimki deBu defa biraz bekle cnm evde testle takip et inşallah vardır Rabbim bir daha yaşatmasın.
Yaa cok üzüldüm demekki rızkı da yokmuş dünyada cok dikkat etmeliyiz aslında korunmuyoruz hani var mı yok mu bilemeyizAmin canım o zaman haberim yoktu hamile olduğumdan migrenim tutmuştu 3 migren ilacı içmiştim o ilacinda 1 i bile doğumu tetikliyormus düştü benimki de
Canım 5 yıldır korunmuyor sayılırım belki doğumdan sonra1 yıl yarım yamalak korundum 5 yıl olmayınca artık olmaz diye dusunuyordumYaa cok üzüldüm demekki rızkı da yokmuş dünyada cok dikkat etmeliyiz aslında korunmuyoruz hani var mı yok mu bilemeyiz
Cok şükür oluyor demekki canım artık heran olabilir benim duyduğum düşüklerden sonra kolay hamile kalındığı inşallah seninde öyle olmuştur bu ay bebeğin sağlıkla gelirCanım 5 yıldır korunmuyor sayılırım belki doğumdan sonra1 yıl yarım yamalak korundum 5 yıl olmayınca artık olmaz diye dusunuyordum
Devamı gelecek türden mi leke canım? Belki kesilirBende leke geliyo kızlar bu aydan elendim inşallah çabuk sökülür. Ovulasyon siparişi verdim temmuz için bir de oyle deneyelim 6. Aya girmiş bulunuyoruz
Yok kuzum bir kaç aydır ilk bir iki gün leke şeklinde kahverengi geliyo sonra kırmızılarDevamı gelecek türden mi leke canım? Belki kesilir
Üzüldüm ama hayırlı zamanda gelsin canım bunda da vardır bir hayır diyelim ama senden umuyluydumBende leke geliyo kızlar bu aydan elendim inşallah çabuk sökülür. Ovulasyon siparişi verdim temmuz için bir de oyle deneyelim 6. Aya girmiş bulunuyoruz
Hayırlısı kuzum hadi bakalım sıra sizde iyi çalışınÜzüldüm ama hayırlı zamanda gelsin canım bunda da vardır bir hayır diyelim ama senden umuyluydum
Bende merak ediyorum ilk aydan gelecek mi bebeğim bakalım yoksa bekletecek mi bekleyip göreceğiz.Hayırlısı kuzum hadi bakalım sıra sizde iyi çalışın
Birde eşim bu hafta gececi spiral çıktı bir defa olduHayırlısı kuzum hadi bakalım sıra sizde iyi çalışın
Ay dimi yaaa bebek görünce bende deliriyorumBenim de öyle 6 aydır düşünüyordum 5 ay önce spirali çıkarmak için gittim kan verdim geri döndüm geldim cesaret edemedim. Bana da bir cesaret geldi. Birde kizlar ben o gün hastaneye gittigim de kan verdim ya 4 saat çıkmasını bekledim doğum yapanları gördüm 40 yaşında bebekleri gördüm 3 günlük 2 günlük hemen hamile olmasım geldi ondan sonra dedim ki neden olmasın Rabbim nasip et banada diye dua etmeye başladım
Sen lekelenme diyince ben internetten baktım gebelik belirtisi olarak lekelenme yaşanabiliyormuş inşallah devamı gelmezBende leke geliyo kızlar bu aydan elendim inşallah çabuk sökülür. Ovulasyon siparişi verdim temmuz için bir de oyle deneyelim 6. Aya girmiş bulunuyoruz
Inşallah gelmez de güzel haberler verir. Canım benim sende hamile olabilirsin belirtiler varmı adet ile ilgili senin batın geçti oynamalar seni yanıltmasın test yap yyaaa sabah foto attSen lekelenme diyince ben internetten baktım gebelik belirtisi olarak lekelenme yaşanabiliyormuş inşallah devamı gelmez
Bakalım inşallah cok bekletmezBende merak ediyorum ilk aydan gelecek mi bebeğim bakalım yoksa bekletecek mi bekleyip göreceğiz.
Aynı bende öyleydim bu ayBirde eşim bu hafta gececi spiral çıktı bir defa olduçocuklarda ayakta olunca
Sen lekelenme diyince ben internetten baktım gebelik belirtisi olarak lekelenme yaşanabiliyormuş inşallah devamı gelmez
İnşallah kızlar yaa ne bileyim birkaç aydır boyle ya umudum yok.Inşallah gelmez de güzel haberler verir. Canım benim sende hamile olabilirsin belirtiler varmı adet ile ilgili senin batın geçti oynamalar seni yanıltmasın test yap yyaaa sabah foto att
Heyecanlandırıcan bizi yaniBende test yapıp kimseye söylemeden ilk burada resim atıp sizinle paylaşmak istiyorum Rabbim nasip ederse
Inşallah canım seninde güzel haberlerini en kısa zamanda alırız inşallahBakalım inşallah cok bekletmez