- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
-
- Konu Sahibi sadehayatt06
Sende iyiki varsın tatlımmmKeşke test yapsaydin belki koyu çıkardı canım. Evet ne kadar güzel yazmişsin kader arkadaşlığı ediyoruz.Birde ben sizlerden güç alıyorum iyiki varsınız
Şimdi her ay bekliyorum ya olmuyor kız 6. Aya giriyorum benAynen bende de öyle oldu ikisinde süpriz yaptı annelerinehiç beklemediğim anda geldiler yavrularım
Yaa üzüldüm kuzucum hayırlısı olsun inşallah bir daha ki aya tutar inş.Negatif
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah hayırlı zamanda nasip etsin RabbimNegatif
Yaaa nasılda heyecanlandım kan verdim yazısını okuyuncaNegatif
Bende unuttum çoğu şeyi.Hatirlamiyorum yani bu demek ki herşey yeniden başlıyacakValiz hazırlıyorum bende, ağrılarım başladı kızlar, belimde ve kasıklarımdadinlendikçe geçiyor sonra tekrar başlıyor, netten baktımda normalmiş ama bu kadar çabuk da belirti başlarmıymış dedim☺ Şaka maka unutmuşum hamileliği ya bişe olunca hemen netten bakıyorm
Uzun yola çıkacağız yarın sabah, çok tedirginiz kızlar inşallah bi sıkntı yaşamam
Yok be yavrum zaten bir şekilde öğrenecektimYaa üzüldüm kuzucum hayırlısı olsun inşallah bir daha ki aya tutar inş.
regl de gelmedi hayret ben umuyluydum seni de heveslendirdik kusura bakma nolur canım
Aynen canım benimYaaa nasılda heyecanlandım kan verdim yazısını okuyuncainşallah en kısa zamanda gelir bebişin.Hayirlisi böyle demekki canım.
Amin inşallahBende unuttum çoğu şeyi.Hatirlamiyorum yani bu demek ki herşey yeniden başlıyacakinşallah canım kazasız belasız varırsınız bi sıkıntı yaşamadan
Hiçbirsey olmaz canım Allah İn izniyle ama yine de dikkat et sıvı almaya çalış hep sağsalım gidersiniz inşallah hayırlı yolculuklarValiz hazırlıyorum bende, ağrılarım başladı kızlar, belimde ve kasıklarımdadinlendikçe geçiyor sonra tekrar başlıyor, netten baktımda normalmiş ama bu kadar çabuk da belirti başlarmıymış dedim☺ Şaka maka unutmuşum hamileliği ya bişe olunca hemen netten bakıyorm
Uzun yola çıkacağız yarın sabah, çok tedirginiz kızlar inşallah bi sıkntı yaşamam
Benimde leke yok denecek kadar azaldı test yaptım bembeyaz canım negatif yani ne zaman sökülürse artıkYok be yavrum zaten bir şekilde öğrenecektim
Biliyprsunjz umudum yoktu sadece bir süpriz olurmu acaba diyordum kısmet değilmiş
Regli olamamam stres yaptım bence
Canım uzayan yumurta akı kıvamında akıntı varsa bence sen yumurtlama ağrısı çekiyorsun değerlendir bu günüKızlar yarım saat oldu belim ağrıyor şimdi de kasıklarım nasıl ağrıyor karnım da şişti anlamadım nefes alırken bile zorlanıyorum.
Değerlendiriyim o zamanCanım uzayan yumurta akı kıvamında akıntı varsa bence sen yumurtlama ağrısı çekiyorsun değerlendir bu günü
Canım sen bu soğan kürünü müsait olunca bize bir anlat ne yaptın nasıl yaptın kürlerden cok korkuyorum ben ama bir bakayımAy kızlar biz ne iyi bi grup olduk böleçok güzel destek veriyorsunuz çok teşekkürler
Kızlar soğan kürünü yapın lütfen, vesile olur inşallah size de, ben sürekli şifa niyetine içtim burnumu kapayıp, sizde deneyin bişe kaybetmezsinizBide sık sık incir tüketin, hatta zeytinyağlı incir yapıp ara ara yemeye çalışın