Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valiz hazırlıyorum bende, ağrılarım başladı kızlar, belimde ve kasıklarımda dinlendikçe geçiyor sonra tekrar başlıyor, netten baktımda normalmiş ama bu kadar çabuk da belirti başlarmıymış dedim Şaka maka unutmuşum hamileliği ya bişe olunca hemen netten bakıyorm
Uzun yola çıkacağız yarın sabah, çok tedirginiz kızlar inşallah bi sıkntı yaşamam

Bende unuttum çoğu şeyi.Hatirlamiyorum yani bu demek ki herşey yeniden başlıyacak inşallah canım kazasız belasız varırsınız bi sıkıntı yaşamadan

Yaa üzüldüm kuzucum hayırlısı olsun inşallah bir daha ki aya tutar inş.
regl de gelmedi hayret ben umuyluydum seni de heveslendirdik kusura bakma nolur canım
Yok be yavrum zaten bir şekilde öğrenecektim
Biliyprsunjz umudum yoktu sadece bir süpriz olurmu acaba diyordum kısmet değilmiş
Regli olamamam stres yaptım bence

N neyb üzüldüm canım kırmızılar gelene kadar hep umut taşıyoruz.. inşAllah tez vakitte hayırlı sağlıklı bir bebeğin olur
M momteacher sağlıkla gidin gelin inşAllah canım.. kötü düşünme ben ilk gebeliğimde tatile çıkmadan 1 gün önce kan testi yaptırmıştım ilk doktora da alanyada gittim üstüne ev taşıdık bide çok şükür birşey olmadı

Hiçbirsey olmaz canım Allah İn izniyle ama yine de dikkat et sıvı almaya çalış hep sağsalım gidersiniz inşallah hayırlı yolculuklar

Kızlar yarım saat oldu belim ağrıyor şimdi de kasıklarım nasıl ağrıyor karnım da şişti anlamadım nefes alırken bile zorlanıyorum.

Ay kızlar biz ne iyi bi grup olduk böle çok güzel destek veriyorsunuz çok teşekkürler
Kızlar soğan kürünü yapın lütfen, vesile olur inşallah size de, ben sürekli şifa niyetine içtim burnumu kapayıp, sizde deneyin bişe kaybetmezsiniz Bide sık sık incir tüketin, hatta zeytinyağlı incir yapıp ara ara yemeye çalışın

Canım sen bu soğan kürünü müsait olunca bize bir anlat ne yaptın nasıl yaptın kürlerden cok korkuyorum ben ama bir bakayım bende sizi tanımadan tanışıyormuşcasına sevdim hepinizde bir nevi komşu uzaktaki bir arkada gibisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…