- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
-
- Konu Sahibi sadehayatt06
Bilmiyorum ki kuzum daha ilk bu ay ölçtüğüm için net değil tabiO kadar oynama olur bence ya hava sıcaklığıda etkiler
Evet belli belirsiz bişeydi ama daha önce yanıldığım için onlara güvenmiyorum öylesine almıştım zaten ki bi daha almam diyordum bu süreç öyle bir süreçmişki kendine engel olamıyorsunSende silik çıkmıştı sanki ama yanlış mı hatırlıyorum kuzum e varsa şimdi güzel bir çizgi çıkar
Doğru canım haklısın gecikip adet olunca da tuhaf oluyor insan ne bilim yine de sen olacakmışsın gibi gelmedi bana hadi bakim hayırlısıylaEvet belli belirsiz bişeydi ama daha önce yanıldığım için onlara güvenmiyorum öylesine almıştım zaten ki bi daha almam diyordum bu süreç öyle bir süreçmişki kendine engel olamıyorsun
Ama valla yoksada hemen regli olsam düşünmekten gına geldi vakit geçmiyor
Kız yap yaa testi koyu çıkar varsa zatenKız dur kendimi zor tutuyorum zaten
Test yapıp hemen sonrasında adet olursam daha gıcık olurum
Umudumda yok zaten yapasım gelmiyor
Kız benim beşik anakucağı mama sandalyesi hepsi duruyor ben hiç atmamışım ne doğurganmışım yine olur nasılsa diyeKızlar ben hamilelik elbiselerini atmamiştim hatıra diye saklamıştımOnları çıkarsam mı dedim sonra ne oluyor dedim kendi kendime geriye ne kaldiysa dağıttım attım kalabalık olmasın diye birde ben 3. Çocuk istemiyordum eşimde benimle aynı fikirdeydi sonradan fikrim değişti.Normalde kalabalık aile hele ki çocuk çok seviyorum.2si peşpeşe olunca zor oldu herhalde düşüncem değişmişti.Birde oğlumun bebekliği çok zordu.Şimdi rahatlayinca istek oldu
Senin batın 12 haziran ama 2 gün oynayabilir dedin demi canım.Senin bir kaç defa böyle oldu sanırım umudunu yitirmişsin.Birde bakmişsin bebeğin tutunmuş belli olmazBenim bu ayla ilgili umudum yok kızlar cidden laf olsun diye demiyorum o yüzlen şimdilik beklemece gazlamayın beni yapmayın etmeyin gözünüzü sevim
Benim çocuklar büyük 10-6 yaşlarındalar
Ne var ne yoksa sattım attım verdim
hatıra 1,2 şey dışında hiçbişey yok
Benim de öyle 6 aydır düşünüyordum 5 ay önce spirali çıkarmak için gittim kan verdim geri döndüm geldim cesaret edemedim. Bana da bir cesaret geldi. Birde kizlar ben o gün hastaneye gittigim de kan verdim ya 4 saat çıkmasını bekledim doğum yapanları gördüm 40 yaşında bebekleri gördüm 3 günlük 2 günlük hemen hamile olmasım geldi ondan sonra dedim ki neden olmasın Rabbim nasip et banada diye dua etmeye başladımBende kalabalık aile sevdiğim halde ceasret edemem diyordum bir anda bu kafaya girdim
Bi deli cesareti geldi
Oluyormu çocuğumuz olmuyormu bilmiyorumda ne dr gittiM ne bişey
bi muayene falan olsaydım mantıklıydı ama ben zaten mantıksız işlerin insanı olmuşumdur hep
Senin aklında hep varmış. Ben sonradan istedim.Canim dua ediyorum hepimize sağlıkla kucağına al kızın olur inşallah. Benim arkadaşımın 2 çocuğu var ikiside kız birinin yaşı 6 diğerinin yaşı 2buçuk arkadaşım hamile 4 aylık erkek çok istiyordu çok dua ettik oğlu olacak nasıl seviniyor bir görsen uçuyor resmen bizde çok sevindik tabiki yine diyoruz sağlıklı olsun önce sağlık ama gönül ıstiyor hangisi yoksa onu tatmak istiyor ☺☺Kız benim beşik anakucağı mama sandalyesi hepsi duruyor ben hiç atmamışım ne doğurganmışım yine olur nasılsa diye
Maşallah canım Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin. Hepimize de tüm bekleyenlere versin kız olsun isterim ama erkek te olsa başımın tacı yani olsun ama annemle yakınlığımdan olsa gerek bir anaya kız evlat başka gibi geliyoSenin aklında hep varmış. Ben sonradan istedim.Canim dua ediyorum hepimize sağlıkla kucağına al kızın olur inşallah. Benim arkadaşımın 2 çocuğu var ikiside kız birinin yaşı 6 diğerinin yaşı 2buçuk arkadaşım hamile 4 aylık erkek çok istiyordu çok dua ettik oğlu olacak nasıl seviniyor bir görsen uçuyor resmen bizde çok sevindik tabiki yine diyoruz sağlıklı olsun önce sağlık ama gönül ıstiyor hangisi yoksa onu tatmak istiyor ☺☺
Rabbim hayirlisini versin canim hiç anlamam yaa inşallah vardırKizlar yaa dün göğüslerim şişmişti ağrıyordu ya dayanamadım gittim test yaptırdım bugün bat 19_20 haziran betam 2.42 çıktı eskiden hep 0,1 çıkardı ne diyosunuz hamile olma ihtimalim var mı 5 in altı gebe değil biliyorum ama belirtilerin var iki gundur
AA değer var aslında canım bu şekilde sonradan artanları duydum bu forumda hadi vardır inşallah yaa demekki kana yeni karışmış olabilirKizlar yaa dün göğüslerim şişmişti ağrıyordu ya dayanamadım gittim test yaptırdım bugün bat 19_20 haziran betam 2.42 çıktı eskiden hep 0,1 çıkardı ne diyosunuz hamile olma ihtimalim var mı 5 in altı gebe değil biliyorum ama belirtilerin var iki gundur
Yumurtlama ayın 4 dundeydi o günü ertesi günü değerlendirdik yani 9 gün oluyor yumurtlayali çok heyecanlıyım 5 yıldır olmuyordu iki ay önce düşük yaptimAA değer var aslında canım bu şekilde sonradan artanları duydum bu forumda hadi vardır inşallah yaa demekki kana yeni karışmış olabilir
Doktorlar hemşireler bir demedimiYumurtlama ayın 4 dundeydi o günü ertesi günü değerlendirdik yani 9 gün oluyor yumurtlayali çok heyecanlıyım 5 yıldır olmuyordu iki ay önce düşük yaptim
Bu defa biraz bekle cnm evde testle takip et inşallah vardır Rabbim bir daha yaşatmasın.Yumurtlama ayın 4 dundeydi o günü ertesi günü değerlendirdik yani 9 gün oluyor yumurtlayali çok heyecanlıyım 5 yıldır olmuyordu iki ay önce düşük yaptim
Beklemedim hastanede kanı verdim çıktım internetten öğrendim sonucuDoktorlar hemşireler bir demedimi