Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yarın kanda verebilirim bende ilk size yazarım canlar regli olmazsam tabi en kötü ptesi sabah hastanedeyim niye bilmiyorum hiç bebek var gibi gelmiyor Sanki stresten uzadı gibi hissediyorum
Herhangi öZel belirtimde yok işte her zamanki adet öncesi belirtiler memeler fora ara ara yoklayan adet sancısı falan
Kader arkadaşlığı ediyoruZ tanışmasakta hepinizin yeri ayrı oldu sanki whatsapptan arkadaş grubu gibi olduk ne güzel 🥳

Hee tek farklı olan
Yani şu bekleme sürecinde yaşamadığım bir durum tabi sebebi bambaşka bişeyde olabilir belkide Hamilelikle asla ilgisi olmayan çok saçma birşey söylüyor olabilirim 😬
öğlen 4 gibi bi fenalık geliyor bana elim ayağım boşalıyor
Kan şekeri falan heralde😁

Hee tek farklı olan
Yani şu bekleme sürecinde yaşamadığım bir durum tabi sebebi bambaşka bişeyde olabilir belkide Hamilelikle asla ilgisi olmayan çok saçma birşey söylüyor olabilirim 😬
öğlen 4 gibi bi fenalık geliyor bana elim ayağım boşalıyor
Kan şekeri falan heralde😁
Bende hamileliklerimde hiç ummadığım yok canım dediğim zamn an hamile olduğumu öğrenmiştim bat günü basım dönmüştü tek belirti 😅

Yarın kanda verebilirim bende ilk size yazarım canlar regli olmazsam tabi en kötü ptesi sabah hastanedeyim niye bilmiyorum hiç bebek var gibi gelmiyor Sanki stresten uzadı gibi hissediyorum
Herhangi öZel belirtimde yok işte her zamanki adet öncesi belirtiler memeler fora ara ara yoklayan adet sancısı falan
Kader arkadaşlığı ediyoruZ tanışmasakta hepinizin yeri ayrı oldu sanki whatsapptan arkadaş grubu gibi olduk ne güzel 🥳
Kız bacım catlatma bizi bir test yap hadi hadi naz yapma artık 😅😅😅

9 haziran 36.7
10 haziran 36.7
11 haziran 36.7
12 haziran 36.9
13 haziran 36.7
14 haziran 36.6 kademeli olarak az az düşüyor regle hazırlık

Kız bacım catlatma bizi bir test yap hadi hadi naz yapma artık 😅😅😅
2 testide kullanmıştım test yok evde 😬
Bugün vericem kan yazıcam size
Bugün gögüsler boşalmış sönmüş 😂 regli günümde birden sönerdi
Ayrıca gece üşüttümmü bilmiyorum bugün hava baya soğuk yağmurlu mide bulantısıyla kalktım öğürme geldi afedersiniz
Ülen bunlar hep tesadüfse deliriciiiim 😂
yeminle 2 aydır hamile gibi geziyorum
Hamile değil psikolojik hamile :KK70:

2 testide kullanmıştım test yok evde 😬
Bugün vericem kan yazıcam size
Bugün gögüsler boşalmış sönmüş 😂 regli günümde birden sönerdi
Ayrıca gece üşüttümmü bilmiyorum bugün hava baya soğuk yağmurlu mide bulantısıyla kalktım öğürme geldi afedersiniz
Ülen bunlar hep tesadüfse deliriciiiim 😂
yeminle 2 aydır hamile gibi geziyorum
Hamile değil psikolojik hamile :KK70:
Yaa bende evde tes t var sandım canım hayırlısı yaa gögüslerden yola cıkıyon ama kırmızı görene kadar bekleriz biz 😅😅😅

Keşke test yapsaydin belki koyu çıkardı canım. Evet ne kadar güzel yazmişsin kader arkadaşlığı ediyoruz.Birde ben sizlerden güç alıyorum iyiki varsınız 😍😍😍

X