Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şimdi eşim kesin sey der belki vardır yine de norlur nolmaz alma sen der pek sevmez oyle seyleri o yüzden regl olayım dedim cnm
Az kaldı seninde batina belki olmazsin canım gelir bebişin.Benim bir arkadaşım spirali çikarttirmiş doktor 5,6 ay anca toparlar demiş bir arkadaşım da spirali çıkartır çıkarmaz hamile kalmış. Yani belli olmuyor inşallah bu ay olur ☺ güzel haberler verrr hadi kız bekliyoruz 🤲🤲🤲

Az kaldı seninde batina belki olmazsin canım gelir bebişin.Benim bir arkadaşım spirali çikarttirmiş doktor 5,6 ay anca toparlar demiş bir arkadaşım da spirali çıkartır çıkarmaz hamile kalmış. Yani belli olmuyor inşallah bu ay olur ☺ güzel haberler verrr hadi kız bekliyoruz 🤲🤲🤲
Annem 3 ay içinde hamile kalırmış spiralden sonra e bende 5 oldu artık toparlamısımdır inşallah kız ağzından bal damlıyor yaz annesi olmadan bari bahar annesi olayım kış sonu ilkbahar bası 🤭😅😅hep beraber inşallah kızlar yaa

Kızlar herkese merhabalar 😍💕💕💕
Ben kaç gündür acayip yorgun argınım bakamadım buraya.
Bebeğim Diş çıkartıyor , çok zorlu günler geçiriyorum. Şöyle düşündüm eğer bu ay olmasa bir müddet bekleyeceğim gebelik için. Çok istememe rağmen... baya zorluyor çünkü. Sizler nasılsınız ?

Kızlar herkese merhabalar 😍💕💕💕
Ben kaç gündür acayip yorgun argınım bakamadım buraya.
Bebeğim Diş çıkartıyor , çok zorlu günler geçiriyorum. Şöyle düşündüm eğer bu ay olmasa bir müddet bekleyeceğim gebelik için. Çok istememe rağmen... baya zorluyor çünkü. Sizler nasılsınız ?

tez vakitte çıkarır yavrucukta oda sizde rahatlarsınız ya inşAllah..
hakkınızda hayırlısı olsun en azından biraz daha büyümesini bekleyebilirsiniz. ne kadardı küçük olan🙈

ben dün akşama kadar çok iyiydim akşam afedersiniz karnım öyle gaz doluydu ki anlatamam oturamıyordum bile yürüdüm vs ama yok en son yattım karnımın üstüne uyumuşum sonrasında.. çok zorladı beni ilk kez böyle oldum

tez vakitte çıkarır yavrucukta oda sizde rahatlarsınız ya inşAllah..
hakkınızda hayırlısı olsun en azından biraz daha büyümesini bekleyebilirsiniz. ne kadardı küçük olan🙈
13 aylık . Yaş geçiyor , zamanla insanın vücüdü eskiyor bakabilmek mesele. Gücümn vareken olsun istiyorum. Ama arada bir zorluyor minik. İnşallah rahatlar oda bende.

X