- 26 Nisan 2014
- 696
- 670
- Konu Sahibi sadehayatt06
Kargolar günlük kotalı çalışıyor, onun için geç geliyor canım şimdi versen anca gelir benceRegl olayım da cnm oyle sipariş vereyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kargolar günlük kotalı çalışıyor, onun için geç geliyor canım şimdi versen anca gelir benceRegl olayım da cnm oyle sipariş vereyim
Şimdi eşim kesin sey der belki vardır yine de norlur nolmaz alma sen der pek sevmez oyle seyleri o yüzden regl olayım dedim cnmKargolar günlük kotalı çalışıyor, onun için geç geliyor canım şimdi versen anca gelir bence
Az kaldı seninde batina belki olmazsin canım gelir bebişin.Benim bir arkadaşım spirali çikarttirmiş doktor 5,6 ay anca toparlar demiş bir arkadaşım da spirali çıkartır çıkarmaz hamile kalmış. Yani belli olmuyor inşallah bu ay olur ☺ güzel haberler verrr hadi kız bekliyoruzŞimdi eşim kesin sey der belki vardır yine de norlur nolmaz alma sen der pek sevmez oyle seyleri o yüzden regl olayım dedim cnm
Annem 3 ay içinde hamile kalırmış spiralden sonra e bende 5 oldu artık toparlamısımdır inşallah kız ağzından bal damlıyor yaz annesi olmadan bari bahar annesi olayım kış sonu ilkbahar bası hep beraber inşallah kızlar yaaAz kaldı seninde batina belki olmazsin canım gelir bebişin.Benim bir arkadaşım spirali çikarttirmiş doktor 5,6 ay anca toparlar demiş bir arkadaşım da spirali çıkartır çıkarmaz hamile kalmış. Yani belli olmuyor inşallah bu ay olur ☺ güzel haberler verrr hadi kız bekliyoruz
Canım enabızdanbaktım 64,7 bhcg yani tahminim gibi galiba 3haftalık oluyor değilmi?M momteacher cnm bugün güzel haberler bekliyoruz
Ayy çok sevindim yaaaaa ne güzel tebrik ederim arkadaşım gözüm aydın allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsinCanım enabızdanbaktım 64,7 bhcg yani tahminim gibi galiba 3haftalık oluyor değilmi?
maşallah maşallah gözünaydın canım sağlıkla ilerlesin inşAllahCanım enabızdanbaktım 64,7 bhcg yani tahminim gibi galiba 3haftalık oluyor değilmi?
Amin canım darısı hepinize olsun inşallahAyy çok sevindim yaaaaa ne güzel tebrik ederim arkadaşım gözüm aydın allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin
Bakalım şimdilik gelen giden bişey yok ama adet olacakmışım gibi gögüs ağrısı ve kasık ağrısı var
Amin en kısa süreden çok beklemeden inşAmin canım darısı hepinize olsun inşallah
Erken yaptırdığım için düşük değer olduğunu haftaya tekrar yaptrmam gerektiğini söledi ebe, bu normal değilmi kızlar sonucum?
Can sağlığı ile kucağına alırsın inşallah. Önemli olan değerin bundan sonra artması. Sevindim senin adına.Canım enabızdanbaktım 64,7 bhcg yani tahminim gibi galiba 3haftalık oluyor değilmi?
Kızlar herkese merhabalar
Ben kaç gündür acayip yorgun argınım bakamadım buraya.
Bebeğim Diş çıkartıyor , çok zorlu günler geçiriyorum. Şöyle düşündüm eğer bu ay olmasa bir müddet bekleyeceğim gebelik için. Çok istememe rağmen... baya zorluyor çünkü. Sizler nasılsınız ?
13 aylık . Yaş geçiyor , zamanla insanın vücüdü eskiyor bakabilmek mesele. Gücümn vareken olsun istiyorum. Ama arada bir zorluyor minik. İnşallah rahatlar oda bende.tez vakitte çıkarır yavrucukta oda sizde rahatlarsınız ya inşAllah..
hakkınızda hayırlısı olsun en azından biraz daha büyümesini bekleyebilirsiniz. ne kadardı küçük olan