- 19 Mart 2012
- 9.623
- 9.945
-
- Konu Sahibi sadehayatt06
- #6.121
Seninde baya uzun sürmüş. Neyse ki elhamdülillah çok şükür sağ salim kucağına aldın. Darısı nazlıya bana olsun. Yarın randevum var öğlen 3 te. İnşallah sağlıklı güzel haberler veririm kızlar. Dualarınızı bekliyorum.Oyyyy kıyamam ya çok zor çok inşallah uzun sürmez benim 5,5 ay sürdü dakika saydım
Hamilelik olayını hiç sevmiyorum ben ya ilk ayların bulantısı ayrı son ayların zorlukları ayrı
Kadın desen değilsin erkek desen değilsin sağlıklı desen değilsin hasta desen değilsin sevenler neyini seviyor hiç anlamış değilim
Tabiki bu mucizeyi nasip eden rabbime bin şükür ama zor yani kolay değil
Rabbim kolay atlatmayı nasip etsin zor günlere hazırlık için bence bu sınav
Canımsın hadi güzel haberlerle inşallah dualarım seninleSeninde baya uzun sürmüş. Neyse ki elhamdülillah çok şükür sağ salim kucağına aldın. Darısı nazlıya bana olsun. Yarın randevum var öğlen 3 te. İnşallah sağlıklı güzel haberler veririm kızlar. Dualarınızı bekliyorum.
Canımsın bak ne dicem. Benim karnım çık erken çıktı. Tam 7. haftayı dolduruyorum yarın. Ama görsen 3 aylık gibi. Şişlik değil baya hamile karnı. Acaba diyorum ikiz olabilir mi ?Canımsın hadi güzel haberlerle inşallah dualarım seninlePıt pıt kalp atışlarla gel
Herkese hayırlı cumalar
Okunan ezanlar hürmetine güzel haberler alalım hepimiz. Kızlar doktordan çıkınca yazacağım inşallah.
HoşgeldinKızlar merhaba
Bende aranıza katılmak istiyorum
HoşbuldumHoşgeldin
Aleyküm selam canım benimmmCanlarım selamun aleykümAllaha şükürler olsun. Adet tarihime uyumlu bir fasulyem var. Kalp atışını duydum derinden geliyordu ama herşey yolunda. Allaha şükür. Dua eden haber bekleyen herkese çok teşekkür ederim. İyiki varsınız. Hep güzel müjdeli haberler alalım verelim inşallah.
Ne demek hoşgeldinizKızlar merhaba
Bende aranıza katılmak istiyorum
ElhamdülillahCanlarım selamun aleykümAllaha şükürler olsun. Adet tarihime uyumlu bir fasulyem var. Kalp atışını duydum derinden geliyordu ama herşey yolunda. Allaha şükür. Dua eden haber bekleyen herkese çok teşekkür ederim. İyiki varsınız. Hep güzel müjdeli haberler alalım verelim inşallah.
Evet canım Allaha şükürler olsun. İçim rahat artık hamileyim inandım. Niyeyse görmeden inanamıyorum. Yazacaksın kuzum Allahın yardımı ile sağlıkla su gibi bir doğum yapacaksın.Aleyküm selam canım benimmmhadi gözün aydın Gözümüz aydın bu platformda bir meleğimiz daha geliyor daha nasıl güzel haber olabilir ki.
Benim 2 haftam kaldı doğuma ama ne zaman gelir Allah bilir sende duanı eksik etme ne olur bol dua et sağlıklı bir şekilde kucağıma alayım.Sağ salim doğum yaptım bebeğim sağlıklı yazısını buraya yazmayı sizlere haber vermeyi Rabbim bana nasip etsin
Doktora dedim benim 4. Hamilelik çok gelip gidemem. Taaaa Eyüpte hastane. Önce yakındı kendim gidip geliyordum metro ile. Bir daha cinsiyetini öğrenmeye gelirim dedim.kahvecibaby çok teşekkür ederim canım iyiyim daha iyi olurum inşallah sen nasılsın minnoş nasıl
N Nazlim0634 ayy canım yaa çok az kaldı ben tam lohusalıktan çıkıcam sen giriş yapcan hadi sağlıklı güzel haberlerini alalım
karapisso kız maşallah kaçırmışım ben hadi ilk güzel haberi aldık sıra cinsiyette
Amin canım benim amin. Senin mimnoş ne alemde. En sevdiğim emzirme dönemi. Mis kokusu , oyyy kokla yerime.Ne demek hoşgeldiniz
Elhamdülillahçok şükür canım. Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
Canım benim çok teşekkür ederimN Nazlim0634 az kalmış canım senim de dikkat et kendine ❤
Ayyy ne güzel hesaplamışsınKızlar bizim doğum günleri iki ay bir buçuk ay ara ile. Bizede eğlence çıkıyor ne güzel.
Şubat eşim
Mayıs 3 numara
Temmuz 4 numara inşallah
Eylül 2 numara
Kasım Ben
Aralık 1 numara.