-
- Konu Sahibi sadehayatt06
- #5.981
Ben eşimi 1 yıl ikna etmek için bekledim şimdi de 7 aydır deniyoruz her ay regl oldum diyince seviniyordu ta ki bu aya kadar kendi kendine multivitamin e başladı keçi boyunuzu pekmezi yiyor, kendi kendine yapıyor, dile getirmese de içten içe o da neden olmuyor kafasına girdi hissediyorum. Çünkü ben elimden geleni yaptım. Bugün de tartıştık başka bir sebepten pekmez yemiş gece kötü olmuş bir daha yemeyecekmis, ben de yemezsen yeme 3. Çocuk fikrinden vazgeçtim sana bir tanesi bile fazla dedim. Bakalım ne olacak artık ısrar etmiyorum yoruldum. Sadece benim cabamla olmayacak çünkü anladım.
Okuduktan sonra siyatik nedir diye baktım internetten çok geçmiş olsun. Hamilelikten sonra düzelir inşallah.Ben de kontrollere gidemedim neredeyse 2 ay oldu perşembe 'ye randevu aldım burdaki hastaneden memnun kalırım inşallah ilk defa gideceğim.N Nazlim0634 hadi atlatmış oldunuz evet ya hakikaten insan alıştığı düzen bozulsun istemiyor ama eninde sonunda alışacaksın geçici merak etme hakkınızda hayırlısı
Ben pek iyi değilim ya siyatik oldum çok canım sıkkın bu duruma inşallah geçicidir
Doğumu bilmiyorum canım kontrollere düzenli gidemiyorum valla ne yalan söyleyim bir kaç haftaya giderim belli olur heralde hayırlısı bakalım
Sen nasılsın oğluşko napıyor bakalım Aras nasıl ilk bebemiz
karapisso canooo hakkında hayırlısı inşallah ikna olur kendi ister
Ayyy canım benim Allah kolaylık versin valla bende doğumdan sonra ne yapıcam diye kara kara düşünüyorumOkuduktan sonra siyatik nedir diye baktım internetten çok geçmiş olsun. Hamilelikten sonra düzelir inşallah.Ben de kontrollere gidemedim neredeyse 2 ay oldu perşembe 'ye randevu aldım burdaki hastaneden memnun kalırım inşallah ilk defa gideceğim.
Aras ne yapsın iyice hareketlendi evin altını üstüne getiriyorÇok sevimli oldu yavaş yavaş konuşuyor artık çok hoşumuza gidiyor onun o halleri.
Okullar açıldı tempomuz başladı. Hamileyken git gel, ders ,veli toplantısı,beslenmesi çok zor oluyor. Birde doğumdan sonra ne yapacağım hiç bilmiyorum
Ay Allahım , yaşıyorum bu tür durumları. Çok sinir bozucu. Erken yumurtlama olsa bende hamile kalma ihtimalim çok yüksek. Ama olmadı kaç aydır. Bıraktım eni sonunda. Hakkımızda hayırlısı.Valla kuzucum geçen baya bir dil döktüm yaşımız geçiyor falan filan, gelene gidene çok fena baskı altındayım falan diyordu. En son korunmayalim bişey olmaz zaten hemen dedim tamam dedi, dün ilişki oldu tam bosalacakken geri çekildi ben anlamıyorum aklında ne var , sinirlerim bozuldu ne hali varsa görsün modundayim, benim de geçen ay adetim 1 hafta gecikti gelmedi , elli tane test yaptım yok bişey çıkmadı. Aynı sen gibiyim çok farkımız yok yani anlicann
Can sağlığı ile kucakla canım benim.Yok canım daha doğuramadım eli kulağında bekliyoruz beyfendiyierken olacak derken 39.haftaya girdim resmen.. rahim ağzın hala incelmemiş dedi doktor cumartesi günü. Sen nasılsın?
Ay Allahım , yaşıyorum bu tür durumları. Çok sinir bozucu. Erken yumurtlama olsa bende hamile kalma ihtimalim çok yüksek. Ama olmadı kaç aydır. Bıraktım eni sonunda. Hakkımızda hayırlısı.
Ben eşimi 1 yıl ikna etmek için bekledim şimdi de 7 aydır deniyoruz her ay regl oldum diyince seviniyordu ta ki bu aya kadar kendi kendine multivitamin e başladı keçi boyunuzu pekmezi yiyor, kendi kendine yapıyor, dile getirmese de içten içe o da neden olmuyor kafasına girdi hissediyorum. Çünkü ben elimden geleni yaptım. Bugün de tartıştık başka bir sebepten pekmez yemiş gece kötü olmuş bir daha yemeyecekmis, ben de yemezsen yeme 3. Çocuk fikrinden vazgeçtim sana bir tanesi bile fazla dedim. Bakalım ne olacak artık ısrar etmiyorum yoruldum. Sadece benim cabamla olmayacak çünkü anladım.
Allah muhabbetinizi bozmasın canım, biz de düzelttik arayı çok şükürya bizimki tam olarak öyle de değil, mesela riskli kaçaklı olan aylarda olursa da napalım hayırlısı böyleymiş diyor gülümsüyordu, yani çok da katı değil. Sadece gözü kesmiyor. belki bir bebek görürse fikri değişebilir ya da iyice de kuvvetlenebilirgenel muhabbetimiz iyi, bu aralar gayet uyumluyuz ilk aylarımız gibi sanki. onu da bozmak istemiyorum, herşeyin bir zamanı var olacaksa olur diyorum kendi kendime rehabilitasyon yapıyorum
Allah muhabbetinizi bozmasın canım, biz de düzelttik arayı çok şükür
Hadi hayırlısı hepimiz için.valla benimki daha beter, yumurtladıgım güne kadar biliyorum akıntı vs den dolayı, ilişkileri de sıklaştırdım ama adam kaçıyor işte neeediyimdün de oldu mesela , ilişki esnasında kaçtı biraz dedi, ilerleyen dk larda yine geri çekti kendini, yine ziyan güzelim spermler ama modumuz yüksek, elbet birgün gaza gelecek, üstüne gitmek istemiyorum, huzursuzluk sebebi olsun istemiyorum, ilerde yardım isterken yüzüm olsun di mi
Çok duaya ihtiyacım varCan sağlığı ile kucakla canım benim.
N Nazlim0634 yeni hayatında işin hep kolay olsun.
N neyb Çok geçmiş olsun şimdi nasılsın.
Bizim iki minnoş okullu , elhamdülillah çok şükür, bebeğimle getir görür derken gün bitiyor. Rabbim muvaffak eylesin.
Hepiniz can sağlığı ile kucağınıza alın yavrularınızı. Biliyorum dualarınız benimle. Rabbim kabul etsin.
Sen benim aklından geçiyordun doğurdu mu diye düşünüyordumYok canım daha doğuramadım eli kulağında bekliyoruz beyfendiyierken olacak derken 39.haftaya girdim resmen.. rahim ağzın hala incelmemiş dedi doktor cumartesi günü. Sen nasılsın?
Doktor ne dedi ki size 2 hafta önden gitmesi sıkıntı mı oluyor? Benim ilk oğluma da iri denmişti çok şükür sağlığı yerinde. Icini ferah tut Allah'ın izniyle birşey olmaz .Bu doktorlar varya en kötüsünü söylüyorlar. Benim de saat 3 de randevum var insalah güzel şeyler duyarım.Ayyy canım benim Allah kolaylık versin valla bende doğumdan sonra ne yapıcam diye kara kara düşünüyorum
Bugün moralim baya bozuldu bizim bebek 2 hafta önden gidiyor baya iri korkuttu dr bizi perinAtoloğa yönlendirdi bir sürü test istedi anlamadım dr değiştirmeye karar verdik son dk canım sıkıldı açıkcası
Ay ben onu yerim konuşmaya başladı demek yeni yeni konuştukları hallerine bayılıyorum çocukların öp yerimize bol bol
Ayy bak sinir oldum şimdi.. küçücük bebek öpülür mü hiç.. bende anneme diyorum kimsenin gelmesini istemiyorum diyeSen benim aklından geçiyordun doğurdu mu diye düşünüyordumBenim Aras gibi senin oğluş da geç gelecek desene 41. Haftada doğurdum.
Sağlıkla kucağına alırsın inşalalh koklar mis gibi sarılırsın.
Ben öyle hayal ediyorum öpüp koklayıp sarıldığımı .Amannnn kız öpmek miöyle dediğime bakma öpmeye kıyamıyorum ki dudağımı değdirip koklayıp çekiliyorum bol bol kokluyorum öpemiyorum. Bunu yazarken aklıma ne geldi
Aras'ın doğumundan 1 hafta sonra erkek kardeşim evlendi tam 1 hafta sonra bizim gelin kucağına aldı öyle öpüyor ama öyle böyle değil büyük insanı öper gibi arka arkaya birşey desem adım kıskanıyor olacak kardeşim de küser biliyorum babam çok kızmıştı bana da bir dünya fırça atmıştıIlk defa evime geldiği için birşey diyememiştim.
Selamun aleyküm canommSelam canlar
şeker olabilir vs diye korkuttu doktor bizi ama perinatoloji ne alaka anlamadım korkutuyorlar insanı artı ticarethane gibi hastaneler anlamıyorum en ufak şeyde bin tane test
Başka dr gittik iri bebek sende gebelik şekeri var dikkat et yediğine içtiğine dedi o kadar
Aleykümselam canım ayy sorma illa yapalımda yapalım ne bu ya insanın yakasına yapışıyorlarSelamun aleyküm canomm.Saglikla kucağımıza alırız inşallah .Perşembe günü doktora gittim çok şükür herşey yolunda.Şeker yüklemesi için yarinn sabahtan gel dedi aslında ben istemiyordum söyledim yaptırmasam olur mu dedim kesinlikle yaptırmalısın dedi hatta bacaklarıma kramp giriyor önü söyledim yarın geldiğinde magnezyum yazarım dedi .Ama gitmedim Düşünme aşamasındayım gidersem pazartesi günü giderim.Hayırlısıyla kucağımıza bi alsaydık bu hamileliğim de bende stres oldum Taşınma işiydi, okul mesafesi, çocuklar ilgi istiyor ikisinin dersleri hepsi bana bakıyor eşim gece gündüz çalışmaya başladı evde yok olsa bile bir faydası yok Kışın nasıl olacak diye düşünüp duruyorum benim doğum tam Aralığın ortasına denk geliyor .