Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam canım iyi diyelim iyi olalım inşallah
Çok zorlanıyorum yatmak kalkmak yürümek herşey işkence gibi sen nasılsın?
Çok şükür iyiyim canım.Benimde sağ bacağıma kramp giriyor onun dışında bir sıkıntım yok.Son aylar zor geçiyor gerçekten.Ben daha 2. Trimester dönemindeyim o yüzden rahatım yani şimdilik Son aylar beni de korkutmuyor değil.Aras'a hamileyken son aylarda gece oturup ağlıyordum ağrılardan.Doğumumu yapınca nasıl sevinmiştim anlatamam ağrılardan kurtuldum diye .Yine de hamileliği seviyorum 4 çocuğa nasıl yetisecegim diye düşünmekten beynim yoruldu.Yapacak birşey yok Allah'a sığındım elbet her zorlukla beraber bir kolaylık vardır.Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Oyyyy kuzum , Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Yeterince evelAllah.. o enerjiyi kapasiteyi gördüm sende. Rabbim esirgesin.

Pek sayılmaz. Rabbim sizlerin dualarını kabul etsin hayırlısıyla. Can sağlığı ile olsun en kısa zamanda.
Sen nasılsın ne var ne yok.
Çok şükür iyiyim canım.Senden güzel haberler bekliyordum ama hayırlısı diyelim.
Demek ki hayırlısı böyle daha zamanı var Sağlıkla selametle gelsin inşallah

Canomm bizim taşınma işi çıktı.Ev sahibi evi satıyormuş.Belki şehir değişikliği yapabiliriz tam belli değil ne yapacağımız şuan düşünüyoruz.
Allah hakkımızda hayırlısını versin.Hamile iken taşınmak Alıştığın ortamdan ayrılmak ne biliyim bende moreller sıfır.

Satsın canım belki diğer ev sahibi ile anlaşırsınız, ev satıldı diye çıkmak zorunda degilsiniz kaldı ki şüpheli bir satış işlemi ise dava bile açabilirsiniz

Aaaa hakkınızda hayırlısı olsun
Tabi ya hamile hamile 3 çocukla zor işler Allah kolaylık versin gelişmelerden haberdar et belki daha hayırlı uğurlu gelecek en kısa zamanda kendi evinizi nasip etsin rabbim bebişlerin uğuruna şansına inşallah

Bende 4 aylıkken taşındım çok yorucu yanına birileri gwlir de rahatlarsın İnŞAllah..

Nasılsınız hatunlar? Bana bildirim gelmiyor hiç burdan sıcaklarla boğuşarak sanırım covid falanda geçirdim bu süreçte bilemiyorum bu vakte geldim.. son trimester +sıcak yordu.. az kaldı ama..

Maşallah canım az kalmış son aylardasın bende hala bir haber yok yine regliyim 8.deneme, artık olacağına dair umudum da yok, Dr gidecek mecalim de

@Deepblues beklemek çok yıpratıcı oluyor gerçekten ama bunun şu an gerçekleşmemiş olması olmayacağı anlamına gelmiyor İnan şu gruba ilk msjı attığımda sene bilmem kaçtı bak şu an durumlar nerelere evrildi kafandan atarsan olur aslında pes etmen güzel
kahvecibaby öncelikle geçmiş olsun arkadaşım son aylar fena bide sıcaklar kafa mafa kalmıyor insanda artık halsizlik isteksizlik bir an önce al kucağına inşallah Arkadanda biz geliyoruZtam tarih belli mi şu an kaçıncı haftandasın
N Nazlim0634 cano n’aptınız merak ettim sesin de çıkmıyor çok zordur eminim üç çocuk hamile hamile taşınma işleri falan Allah kokaylık versin özlettin bir ses ver bakim
karapisso kuzucum sen nasılsın bitti mi gezmeler sende özlettin öpüyorum hepinizi Allah’a emanet olun kızlar

Canım yarın 34. Haftayı tamamlıyorum inşAllah 5-6 haftam kaldı hayırlısıyla.. o kadar bekler mi bilmiyorum aşırı baskı yapıyor alt tarafa kasılmalarım var yani.. haftaya sanırım nstye sokar beni artık doktorum normal doğum istediğim içinde son güne kadar beklemedeyiz bakalım
Sen kaçıncı haftadasın şuan? Allah tüm gebelere yardım etsin.. isteyen herkese de hayırlı zamanda sağlıklo hayırlı evlat nasip etsin

30 haftadayım ben daha çok var ya
Ay az kalmış maşallah ne güzel
Yaz hamileliği çok zormuş bide yine aynı şeyi söyliyceö ama yaş olayı fena tahammül azalıyor şu an bile sıkıldım 2 ay nasıl dayanıcam diye düşünüyorum
Kalbim sıkışıyor yatamıyorum nefes alamıyorum pöff hayırlısıyla 38 e bi gelsem benim Allahtan sezaryen tarihi alıp beklemeden biçin beni diycem

Yaş ve sıcak bir araya gelince mahvediyormuş gerçekten.. az kaldı evet.. hala ben doğırmayacak gibiyim ama bşr yandan da acabalar dolanıyor.. eşimde diyor sezeryan mı olsa diye ilkin de yanımda olamadığı için tedirgin biraz sağlıkla alalım inşAllah kucağımıza

Normal doğuma konsantreysen hiç aklını bulandırma ama ben şu an 34 de olsam 3 haftadan sonra Allahtan başka kimse tutamazdı beni
Amin sağsalim doğsunlar..
Doğsalarda bende hamile olmasam artık
bu sene içinde hamile olduğum 9. Ayım 1 yılın 11 ayını hamile olarak geçirmiş olucam artı kimyasallar vs 573.hamileliğim falan
Yoruldum adet olmayı hormonlarımın artık normale dönüp düzelmesini falan istiyorum yetti gariiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…