- 26 Nisan 2020
- 1.301
- 1.441
- 36
-
- Konu Sahibi sadehayatt06
- #5.941
Canım nasılsın?Senden güzel haberler bekliyoruz.Çalışmalara devam mı?Maşallah nadıl değişiklikler yazsana. İyi olmana sevindim. Bizimki regl olunca , bayram etti. Saçma sapan işler.
Selam canım iyi diyelim iyi olalım inşallahCanomm pişt piştnasılsın?
Çok şükür iyiyim canım.Benimde sağ bacağıma kramp giriyor onun dışında bir sıkıntım yok.Son aylar zor geçiyor gerçekten.Ben daha 2. Trimester dönemindeyim o yüzden rahatım yani şimdilikSelam canım iyi diyelim iyi olalım inşallah
Çok zorlanıyorum yatmak kalkmak yürümek herşey işkence gibi sen nasılsın?
Pek sayılmaz. Rabbim sizlerin dualarını kabul etsin hayırlısıyla. Can sağlığı ile olsun en kısa zamanda.Canım nasılsın?Senden güzel haberler bekliyoruz.Çalışmalara devam mı?
Oyyyy kuzum , Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Yeterince evelAllah.. o enerjiyi kapasiteyi gördüm sende. Rabbim esirgesin.Çok şükür iyiyim canım.Benimde sağ bacağıma kramp giriyor onun dışında bir sıkıntım yok.Son aylar zor geçiyor gerçekten.Ben daha 2. Trimester dönemindeyim o yüzden rahatım yani şimdilikSon aylar beni de korkutmuyor değil.Aras'a hamileyken son aylarda gece oturup ağlıyordum ağrılardan.Doğumumu yapınca nasıl sevinmiştim anlatamam ağrılardan kurtuldum diye .Yine de hamileliği seviyorum 4 çocuğa nasıl yetisecegim diye düşünmekten beynim yoruldu.Yapacak birşey yok Allah'a sığındım elbet her zorlukla beraber bir kolaylık vardır.Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Rabbim canına sağlık versin canım. Kolaylıklar seninle olsun.Selam canım iyi diyelim iyi olalım inşallah
Çok zorlanıyorum yatmak kalkmak yürümek herşey işkence gibi sen nasılsın?
Çok şükür iyiyim canım.Senden güzel haberler bekliyordum ama hayırlısı diyelim.Pek sayılmaz. Rabbim sizlerin dualarını kabul etsin hayırlısıyla. Can sağlığı ile olsun en kısa zamanda.
Sen nasılsın ne var ne yok.
Canomm bizim taşınma işi çıktı.Ev sahibi evi satıyormuş.Belki şehir değişikliği yapabiliriz tam belli değil ne yapacağımız şuan düşünüyoruz.N Nazlim0634 allah iyilik versin canoom
ayy ne güzel ben hiç sevmiyorum şu hamilelik olayını ya ilk zamanlar gibi gün saymaya başladım yine
karapisso sağol canım amin senin içinde hayırlısı hayırlı zamanda inşallah bundada var bir hayır diyelim
Satsın canım belki diğer ev sahibi ile anlaşırsınız, ev satıldı diye çıkmak zorunda degilsiniz kaldı ki şüpheli bir satış işlemi ise dava bile açabilirsinizCanomm bizim taşınma işi çıktı.Ev sahibi evi satıyormuş.Belki şehir değişikliği yapabiliriz tam belli değil ne yapacağımız şuan düşünüyoruz.
Allah hakkımızda hayırlısını versin.Hamile iken taşınmakAlıştığın ortamdan ayrılmak ne biliyim bende moreller sıfır.
Aaaa hakkınızda hayırlısı olsunCanomm bizim taşınma işi çıktı.Ev sahibi evi satıyormuş.Belki şehir değişikliği yapabiliriz tam belli değil ne yapacağımız şuan düşünüyoruz.
Allah hakkımızda hayırlısını versin.Hamile iken taşınmakAlıştığın ortamdan ayrılmak ne biliyim bende moreller sıfır.
Canomm bizim taşınma işi çıktı.Ev sahibi evi satıyormuş.Belki şehir değişikliği yapabiliriz tam belli değil ne yapacağımız şuan düşünüyoruz.
@Deepblues beklemek çok yıpratıcı oluyor gerçekten ama bunun şu an gerçekleşmemiş olması olmayacağı anlamına gelmiyor İnan şu gruba ilk msjı attığımda sene bilmem kaçtıbak şu an durumlar nerelere evrildi kafandan atarsan olur aslında pes etmen güzel
kahvecibaby öncelikle geçmiş olsun arkadaşım son aylar fena bide sıcaklar kafa mafa kalmıyor insanda artık halsizlik isteksizlik bir an önce al kucağına inşallah Arkadanda biz geliyoruZ tam tarih belli mi şu an kaçıncı haftandasın
N Nazlim0634 cano n’aptınız merak ettim sesin de çıkmıyor çok zordur eminim üç çocuk hamile hamile taşınma işleri falan Allah kokaylık versin özlettin bir ses ver bakim
karapisso kuzucum sen nasılsın bitti mi gezmeler sende özlettin öpüyorum hepinizi Allah’a emanet olun kızlar
Canım yarın 34. Haftayı tamamlıyorum inşAllah 5-6 haftam kaldı hayırlısıyla.. o kadar bekler mi bilmiyorum aşırı baskı yapıyor alt tarafa kasılmalarım var yani.. haftaya sanırım nstye sokar beni artık doktorumnormal doğum istediğim içinde son güne kadar beklemedeyiz bakalım
Sen kaçıncı haftadasın şuan? Allah tüm gebelere yardım etsin.. isteyen herkese de hayırlı zamanda sağlıklo hayırlı evlat nasip etsin
30 haftadayım ben daha çok var ya
Ay az kalmış maşallah ne güzel
Yaz hamileliği çok zormuş bide yine aynı şeyi söyliyceö ama yaş olayı fena tahammül azalıyor şu an bile sıkıldım 2 ay nasıl dayanıcam diye düşünüyorum
Kalbim sıkışıyor yatamıyorum nefes alamıyorum pöff hayırlısıyla 38 e bi gelsem benim Allahtan sezaryen tarihi alıp beklemeden biçin beni diycem
Normal doğuma konsantreysen hiç aklını bulandırma ama ben şu an 34 de olsam 3 haftadan sonra Allahtan başka kimse tutamazdı beniYaş ve sıcak bir araya gelince mahvediyormuş gerçekten.. az kaldı evet.. hala ben doğırmayacak gibiyim ama bşr yandan da acabalar dolanıyor.. eşimde diyor sezeryan mı olsa diyeilkin de yanımda olamadığı için tedirgin biraz sağlıkla alalım inşAllah kucağımıza