- Konu Sahibi sadehayatt06
- #5.961
N Nazlim0634 cano herşey yolunda mı ya merak ettim seni
karapisso bapıyonuz bakim ses verin
Sıcaklardan herkese rehavet çöktü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal doğuma konsantreysen hiç aklını bulandırma ama ben şu an 34 de olsam 3 haftadan sonra Allahtan başka kimse tutamazdı beni
Amin sağsalim doğsunlar..
Doğsalarda bende hamile olmasam artık
bu sene içinde hamile olduğum 9. Ayım 1 yılın 11 ayını hamile olarak geçirmiş olucam artı kimyasallar vs 573.hamileliğim falan
Yoruldum adet olmayı hormonlarımın artık normale dönüp düzelmesini falan istiyorum yetti gariiiii
Bende hazır fırsat bulmuşken döktüreyim azcık
Aslında çok zor zamanlardan geçiyordum kendimi aşırı hassas hissediyorum alıngan kırılgan
Kv elti krizi yaşıyorum bebekle ilgili
ayrıca tüm bunların karşısında pasif kalan bir eş
olan biteni ben anlatıyordum o sadece dinliyor bu da beni çileden çıkarıyor tek söylediği boşver sen onları takma kafana cart curt
bu süreçte ne kadar desteğe ihtiyacım varsa o kadar köstek var maşallah etrafımda
Zaten hassas bir dönemimdeyim aşırı takılıp kalıyorum konulara
bir an önce doğum yapıp güçlenmeye ihtiyacım var bu hamilelik psikolojisiyle çok güçsüz ve hassas hissediyorum kendimi
Sorma hamilelik adına en ufak bir şey duymak istemiyorum artıkSenin baya çok olmuş canım yaa.. ister istemez yeter diyor insan.. bende bir daha hamile kalırsam yaz olmasın diye dua ediyorum
Herşeye maydanozdur eltim normalde severdim kıskançlığı hariç ama bu bardağı taşıran son nokta oldu ayrıca eltim diyorum ama eski elti boşandı en zor zamanlarında sadece ben yanındaydım yenisiyle sırf o kırılmasın diye tanışmadım bile ama o hep kıskançlıklarıyla nazarlarıyla peşimi bırakmadı sağolsun kayınvalidede sağda solda dedikodumu yapıyormuş aldırmalıydı falan falan eşimede kızmış eşimde bir şey dememiş ben bunu duyunca delirdim ne diyim hepsi Allah’a havale bebek çok istediğim zamanlarda bunun böyle olacağını biliyordum fakat bu kadar kafama takacağımı getireceğimi düşünmemiştim dediğim gibi hepsini Allah’a havale ettim benden uzak!Kv elti ne alaka yaa bebek senin bebeğin Rabbim nasip etmiş destek olacaklarına neden köstek olurlar ki? Ama eşin tutumu önemli canım.. az kaldı sabret hepsine cevabını verirsin inşAllah
Allah'tan korksunlar ya ne demek aldırmak cana kıymak bu kadar kolay mı? Canım sabret.. ağzı olan konuşuyor boşver.. annem der kralında arkasından konuşurlar ama kral kraldır diye sen kendi psikolojine ve bebeğine odaklan tatlım sen ne kadar iyi olursan oda o kadar iyi olur annesiHerşeye maydanozdur eltim normalde severdim kıskançlığı hariç ama bu bardağı taşıran son nokta oldu ayrıca eltim diyorum ama eski elti boşandı en zor zamanlarında sadece ben yanındaydım yenisiyle sırf o kırılmasın diye tanışmadım bile ama o hep kıskançlıklarıyla nazarlarıyla peşimi bırakmadı sağolsun kayınvalidede sağda solda dedikodumu yapıyormuş aldırmalıydı falan falan eşimede kızmış eşimde bir şey dememiş ben bunu duyunca delirdim ne diyim hepsi Allah’a havale bebek çok istediğim zamanlarda bunun böyle olacağını biliyordum fakat bu kadar kafama takacağımı getireceğimi düşünmemiştim dediğim gibi hepsini Allah’a havale ettim benden uzak!
Neyse şu yavrucakları bi sağsalim kucağımıza alsaydık pöf sıcaklar bir yandan bu tarz saçmalıklar bir yandan ülkenin gidişatı akıl sağlığımızı koru yarabbi
Öyle tabi takılmamaya çalışıyorum ne kadar becerebileceksem artıkAllah'tan korksunlar ya ne demek aldırmak cana kıymak bu kadar kolay mı? Canım sabret.. ağzı olan konuşuyor boşver.. annem der kralında arkasından konuşurlar ama kral kraldır diye sen kendi psikolojine ve bebeğine odaklan tatlım sen ne kadar iyi olursan oda o kadar iyi olur annesi
Kızlar nasılsınız görüşmeyeli, ben kansızlık halsizlik derken baya zorlanıyorum. Uyku hali, derin uykuya dalamamak vs vs. Bebek konusunu kaldırdım çünkü halim yok. Bu sağlık sıkıntısı ile olmaz. Sizler nasılsınız.
Canım benim çok şükür herşey yolunda. Taşındık yerleştim çok yorucu günlerden geçtim.Evi toplama sürecindeyken telefonumu Aras suyun içine atmış bir süre telefonsuz kaldım.N Nazlim0634 cano herşey yolunda mı ya merak ettim seni
Canım çok geçmiş olsun.Şimdi nasılsın iyimisin peki?Kızlar nasılsınız görüşmeyeli, ben kansızlık halsizlik derken baya zorlanıyorum. Uyku hali, derin uykuya dalamamak vs vs. Bebek konusunu kaldırdım çünkü halim yok. Bu sağlık sıkıntısı ile olmaz. Sizler nasılsınız.
Eşim istemiyor. Bıktım bende. Dertmiş gibi istemiyorum diyor. Canıma minnet. Sen ne yaptın. Benimde bu ay bir hafta gecikti ama fena oldum ssonunda. Şimdi iyiyim elhamdülillah.Canım ben de gecikmenin 4. Gunundeyim testler negatif en son Perşembe kan vermiştim 5 ten küçük çıkmıştı. Dizlerim ve altı çok ağrıyor karnım kasıklarım çok ağrıyor sürekli acikiyorum ama gel gör ki bişey çıkmıyor eşimi de ikna ettim bebeğe, biz artık daha yoğun çalışırız bu ay olmazsa bikac aya olur inşallah siz niye ara verdiniz kuşum
Canım şehir değiştirdiniz mi ?Canım benim çok şükür herşey yolunda. Taşındık yerleştim çok yorucu günlerden geçtim.Evi toplama sürecindeyken telefonumu Aras suyun içine atmış bir süre telefonsuz kaldım.
Sen nasılsın tam kaç haftalık oldun oğluşunla doğun tarihi belli mi?
Evet şehir değiştirdik. Ama zorlanıyorum alışırım herhalde.İnsan alıştığı şehri,komşuları,arkadaşları, ortamı özlüyor. Biraz burukluk yaşıyorum.Canım şehir değiştirdiniz mi ?
Rabbim zorunu kolay etsin.
Eşim istemiyor. Bıktım bende. Dertmiş gibi istemiyorum diyor. Canıma minnet. Sen ne yaptın. Benimde bu ay bir hafta gecikti ama fena oldum ssonunda. Şimdi iyiyim elhamdülillah.
Ben eşimi 1 yıl ikna etmek için bekledim şimdi de 7 aydır deniyoruz her ay regl oldum diyince seviniyordu ta ki bu aya kadar kendi kendine multivitamin e başladı keçi boyunuzu pekmezi yiyor, kendi kendine yapıyor, dile getirmese de içten içe o da neden olmuyor kafasına girdi hissediyorum. Çünkü ben elimden geleni yaptım. Bugün de tartıştık başka bir sebepten pekmez yemiş gece kötü olmuş bir daha yemeyecekmis, ben de yemezsen yeme 3. Çocuk fikrinden vazgeçtim sana bir tanesi bile fazla dedim. Bakalım ne olacak artık ısrar etmiyorum yoruldum. Sadece benim cabamla olmayacak çünkü anladım.Valla kuzucum geçen baya bir dil döktüm yaşımız geçiyor falan filan, gelene gidene çok fena baskı altındayım falan diyordu. En son korunmayalim bişey olmaz zaten hemen dedim tamam dedi, dün ilişki oldu tam bosalacakken geri çekildi ben anlamıyorum aklında ne var , sinirlerim bozuldu ne hali varsa görsün modundayim, benim de geçen ay adetim 1 hafta gecikti gelmedi , elli tane test yaptım yok bişey çıkmadı. Aynı sen gibiyim çok farkımız yok yani anlicann