- 19 Mart 2012
- 9.623
- 9.945
-
- Konu Sahibi sadehayatt06
- #5.921
Amin canım hepimizin bekleyen herkesin insEnnkısa zamanda sağlıkla geldin meleğin.
En hayırlı vakitte gelsin inşallah.@kaparisso benim de sanırım negatif bu ay, predictor la öğlen yaptim
Maşallah nadıl değişiklikler yazsana. İyi olmana sevindim. Bizimki regl olunca , bayram etti. Saçma sapan işler.Selam kızlar bu ara inanılmaz yoğundum baya hayatımızla ilgili değişiklikler var gündemimiz yoğun hiç bakamadım kk ya ama aklımdaydınız
karapisso canoo hayırlısı daha yeni başladın sayılır dualarım seninle sizinle canlarım..
N Nazlim0634 ooo iyi olmuş kız bak keyfine
Grupta haber bekleyen diğer hatunlar Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah
GelmesinYarın bat günüm bakalım gelecek mi
Gelmesin
Cano aslında sonu nereye bağlanacak belli olmayan garip gelişmeler umarım hayırlı olurMaşallah nadıl değişiklikler yazsana. İyi olmana sevindim. Bizimki regl olunca , bayram etti. Saçma sapan işler.
Hayatınızdaki değişikler size hayırlısıyla gelir inşallahSelam kızlar bu ara inanılmaz yoğundum baya hayatımızla ilgili değişiklikler var gündemimiz yoğun hiç bakamadım kk ya ama aklımdaydınız
karapisso canoo hayırlısı daha yeni başladın sayılır dualarım seninle sizinle canlarım..
N Nazlim0634 ooo iyi olmuş kız bak keyfine
Grupta haber bekleyen diğer hatunlar Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah
Amiin canım bemim sağol varolHayatınızdaki değişikler size hayırlısıyla gelir inşallahNasılsın hamilelik nasıl gidiyor canım.
Ben dün doktora gittim herşey yolunda 17 haftalığız tekrar cinsiyet sordumDoktor ben erkek görüyorum bacak arasındaki kordon değilse erkek kordon ise kız dedi güldü Nasıl yani kesin değil mi dedim hiç bir şey kesin değil kucağına alana kadar kesin deme dedi bir kabartı görüyorum bacak arasında detaylı da kesin sonuç alırsın dedi.
Bugün de büyük oğlum için gittim hastaneye ama bu başka hastane normalde hep gittiğim doktor bu doktorum neyse sen kesin cinsiyet öğreneceksin dedi güldü bende bir tahminimiz var ama dedim bakalım dedi.Bu doktorda ölçüm filan yaptı çok şükür bir sorun olamadığını evdekilerin cinsiyeti söyle bakalım dedi 2 erkek 1 kız dedim
Doktor:Eyvah eyvah bir erkek daha geliyor dedi dur iyice bir bakayım ben bacak arasında bir kabartı götüyorum sende bak dedi iki defa gösterdi inşallah ben yanılırım bir kızın olur dedi bende sağlıklı olsun gerisi önemli değil dedim doğru sağlıklı olsun ama detaylı da kesin öğrenirsin dedi bu doktor da hemen hemen aynı şeyleri söyledi.Sira beklerken bir kadının konuşmasına kulak misafiri oldumAma şoka şoklara girdim. Kadının 3. Bebeği 7 aylık.Kadın diyor ki doğuma kadar erkek dediler hazırlıklar filan hep erkek kıyafeti.2 tanede kızım var buna da erkek deyince heyecan filan yapmışlar doğuma diyor . Doğumdan sonra kız vermişler bebeği itiraz ediyorlar bizim bebek kız değildi Bizim bebeğimiz erkek siz karıştırdınız filan diye baya bir anlattı şok oldum erkek kıyafetlerini giymiş bu zamana kadar kızı.Ama detaylı ya girmedim dedi.Saglikla kucağımıza alalım inşallah gerisi boş
Bana kızımda doğana kadar hiçbir doktor kesin konuşmadı, doğana kadar belli olmaz dediler, ama benim içime doğmuştu daha 3 aylık cinsiyet öğrenmeden almıştım pembisleri, gebeliğin son aylarında kafası küçük filan dediler mikrosefali olabilir mi dedi asistan doktor o an cinsiyet filan uçtu sağlıklı olsun yeter ki dedim, senin bebişin de sağlıkla gelsin canımHayatınızdaki değişikler size hayırlısıyla gelir inşallahNasılsın hamilelik nasıl gidiyor canım.
Ben dün doktora gittim herşey yolunda 17 haftalığız tekrar cinsiyet sordumDoktor ben erkek görüyorum bacak arasındaki kordon değilse erkek kordon ise kız dedi güldü Nasıl yani kesin değil mi dedim hiç bir şey kesin değil kucağına alana kadar kesin deme dedi bir kabartı görüyorum bacak arasında detaylı da kesin sonuç alırsın dedi.
Bugün de büyük oğlum için gittim hastaneye ama bu başka hastane normalde hep gittiğim doktor bu doktorum neyse sen kesin cinsiyet öğreneceksin dedi güldü bende bir tahminimiz var ama dedim bakalım dedi.Bu doktorda ölçüm filan yaptı çok şükür bir sorun olamadığını evdekilerin cinsiyeti söyle bakalım dedi 2 erkek 1 kız dedim
Doktor:Eyvah eyvah bir erkek daha geliyor dedi dur iyice bir bakayım ben bacak arasında bir kabartı götüyorum sende bak dedi iki defa gösterdi inşallah ben yanılırım bir kızın olur dedi bende sağlıklı olsun gerisi önemli değil dedim doğru sağlıklı olsun ama detaylı da kesin öğrenirsin dedi bu doktor da hemen hemen aynı şeyleri söyledi.Sira beklerken bir kadının konuşmasına kulak misafiri oldumAma şoka şoklara girdim. Kadının 3. Bebeği 7 aylık.Kadın diyor ki doğuma kadar erkek dediler hazırlıklar filan hep erkek kıyafeti.2 tanede kızım var buna da erkek deyince heyecan filan yapmışlar doğuma diyor . Doğumdan sonra kız vermişler bebeği itiraz ediyorlar bizim bebek kız değildi Bizim bebeğimiz erkek siz karıştırdınız filan diye baya bir anlattı şok oldum erkek kıyafetlerini giymiş bu zamana kadar kızı.Ama detaylı ya girmedim dedi.Saglikla kucağımıza alalım inşallah gerisi boş
Bana da kesin demiyorlarBana kızımda doğana kadar hiçbir doktor kesin konuşmadı, doğana kadar belli olmaz dediler, ama benim içime doğmuştu daha 3 aylık cinsiyet öğrenmeden almıştım pembisleri, gebeliğin son aylarında kafası küçük filan dediler mikrosefali olabilir mi dedi asistan doktor o an cinsiyet filan uçtu sağlıklı olsun yeter ki dedim, senin bebişin de sağlıkla gelsin canım
Hiç korkmasın tamamen mizaç benim oğlumla kızım arasında 23 ay var yine kedi köpek gibiler büyük olan oğlan düşün sağlıkla gelsin bunlar en son dert edilecek şeylerBana da kesin demiyorlarTabiki sağlıklı olması sağ Salim kucağımıza almamız herşeyden önemli.Benim gözümü korkutan şey oğluşlarımın arası 1buçuk yaş çok kavga ederlerse diye İlk oğlumla kızımın arasında da 1 buçuk yaş var bu sene yeni yeni kavga etmeye başladılar oğlum 9 kızım 7 buçuk yaşında ama yine de çok şükür iyi anlaşırlar 2 erkek olunca gözüm korktu
Oy oy nine de olsa eskiler doguruyormusSelam kızlar konu kardeş kavgasıysa en büyük örnek bende kızım seneye lgs ye girecek liseli olacak hala kavga ediyorlar
kaşını oynattı yan baktı koluma değdi ağzını şapırdattı hiç bitmiyor birbirlerine gıcıkları
Bu arada ben çok ağırlaştım ya neden böyle oldu yaş ne kadar önemliymiş 36 yaşında çocuk doğurursan böyle olur tabi eskiden 36 da millet nine oluyormuş
Ayy bir biteydiiii
Doğru kız öyleydi dimiOy oy nine de olsa eskiler doguruyormusoğluyla torunu aynı yaşta çok nine var tanıdığım kolaylıklar diliyorum kaç haftalık oldunuz?
Canomm pişt piştDoğru kız öyleydi dimi