Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hepiniz için dua ediyorum inşallah Rabbim istediğinizi en tez zamanda verir

Allah razı olsun canım
Ooo hadi bakalım hayırlısıyla inşallah

Oyyyy Çok az kalmış güzel hayırlı haberlerle inşallah
Çok heyecanlı yaaa bu bekleyiş.Aras'ta çok heyecan yapmıştım .Sürekli belirti arıyordum
Bak çok heyecanlandım 5 gün kalmış hadi hakkınızda hayırlısı dualarımdasın

Allah razı olsun canım
Ooo hadi bakalım hayırlısıyla inşallah
Amin kızlar , heyecandan çok merak var bende. Öğrenmek istiyorum hemen. Elimde test olaydı yapardım en hızlısından.

Ben de test yaptım da kızlar fotoda net çıkmıyor diye filtre yaptım bir bakın hele üstteki ilk yaptığımda 20 dk da çıkan. Aynı testi atmadım bu sabah alttaki gibiydi. Normalde kuruşa da çizgi çıkmaz testlerimde. İlk oğlumda da böyle olmuştu sizce var mıdır bata bir hafta kaldı

Eklentiler

• img1657719154357.jpg
    212,5 KB · Görüntüleme: 29
Benim ilk testim bundan bile silikti

İşte benim de 2. Oğlumda adetim 3 gün geçmişti anca bu kadar bir çizgi görmüştüm o yüzden umitliyim ilk oğlumu da bir günlük kuruma çizgisi ile farkettim ilaç kullanırken bıraktım ben hamileyim dedim hep de hissetmiştim
Benim ilk testim bundan bile silikti

Selamun aleyküm canlarım ben geldim
N neyb N Nazlim0634 17 temmuz bat. Ben biraz önce tst yaptım. Negatif çıktı. Olsaydı çıkardı sanırım.

hayırlısı canım hiç belli olmaz bu.. Rabbim hayırlızamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşAllah
Silik birşey görünüyor evet.. hayırlısı olsun birkaç gün sonra tekrarlayın bakalım nolacak
20dk da uzun bir süre aslında ama.. hayırlısı olsun

Silik görüyorum, tekrarladınızmı testi ?

Hayırlı geceler canım benim.Hakkında hayırlısı sakın üzülme.Bu ay olmaz diğer ay olur inşallah.Yeterki sen gönlünü ferah tut

Amin canım benim, teşekkür ederim.
Rabbim en güzelini nasip etsin.
Sen nasılsın, neler yaptınız bayram nasıl geçti.
Aminn aminn.Çok şükür iyiyim.Sen nasılsın çocuklar nasıl Siz neler yaptınız bayramda nasıl geçti?
Bizim bayram evde geçti.Eşimin 6 gün izni vardı bu fırsat bir daha elime geçmez dedi bol bol dinlenmek istedi beraber evde takıldık.Aslında dinlenen ben oldum dinlendim de bir ohhh çektim Bebeğim babasının yakasına yapıştı bırakmadı babayı bana gelmedi hep baba bakmak zorunda kaldı. Bende yan geldim yattım işime geldiOnunda hoşuna gitti diğer çocuklar bana çok düşkündü hala da öyle. Aras babaya çok ilgi veriyor.Buda eşimin çok hoşuna gidiyor. Diyor ki ben şimdi daha iyi anladım baba olduğumu.

Canım Rabbim fazla aratmadan sağlıkla nasip eder ins, biz de Ocak ayından beri deniyoruz henüz bir haber yok, önceki gebeliğin hemen mi oldu bilmiyorum ama biraz zaman alabiliyor ilk ay hemen olacak zannedebiliyoruz, folik aside başla eşin de keçiboynuzu pekmezi yesin hızlandırır, beslenmeye çok dikkat etmek gerekiyor bu dönemde ben artık saldım çok da dikkat edemiyorum zamana bıraktım olursa olur modundayim

Ennkısa zamanda sağlıkla geldin meleğin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…