- 6 Mart 2018
- 3.679
- 5.309
-
- Konu Sahibi sadehayatt06
- #5.901
Hepiniz için dua ediyorum inşallah Rabbim istediğinizi en tez zamanda verirKurban bayramınız mübarek olsun ,tatliş hamişler sizi. N neyb Kuzum çok geçmiş olsun. Nasılsın daha iyisindir inşallah. Aklımdasın hep dua ediyorum.
N Nazlim0634 nasılsın canım.
Beni dualarınızda unutmayın sakın
Bat 17 temmuz. Bakalım nasipte ne var.
Belirti arasam çok
Allah razı olsun canımKurban bayramınız mübarek olsun ,tatliş hamişler sizi. N neyb Kuzum çok geçmiş olsun. Nasılsın daha iyisindir inşallah. Aklımdasın hep dua ediyorum.
Belirti arasam çok
Herksin inşallah teşekkür ederizHepiniz için dua ediyorum inşallah Rabbim istediğinizi en tez zamanda verir
OyyyyKurban bayramınız mübarek olsun ,tatliş hamişler sizi. N neyb Kuzum çok geçmiş olsun. Nasılsın daha iyisindir inşallah. Aklımdasın hep dua ediyorum.
Belirti arasam çok
OyyyyÇok az kalmış güzel hayırlı haberlerle inşallah
Çok heyecanlı yaaa bu bekleyiş.Aras'ta çok heyecan yapmıştım .Sürekli belirti arıyordum
Bak çok heyecanlandım 5 gün kalmış hadi hakkınızda hayırlısı dualarımdasın
Amin kızlar , heyecandan çok merak var bende. Öğrenmek istiyorum hemen. Elimde test olaydı yapardım en hızlısından.Allah razı olsun canım
Ooo hadi bakalım hayırlısıyla inşallah
Amin, Allah razı olsun kabul etsin hayırlısıyla.Hepiniz için dua ediyorum inşallah Rabbim istediğinizi en tez zamanda verir
Benim ilk testim bundan bile siliktiBen de test yaptım da kızlar fotoda net çıkmıyor diye filtre yaptım bir bakın hele üstteki ilk yaptığımda 20 dk da çıkan. Aynı testi atmadım bu sabah alttaki gibiydi. Normalde kuruşa da çizgi çıkmaz testlerimde. İlk oğlumda da böyle olmuştu sizce var mıdır bata bir hafta kaldı
Benim ilk testim bundan bile silikti
Selamun aleyküm canlarım ben geldim
N neyb N Nazlim0634 17 temmuz bat. Ben biraz önce tst yaptım. Negatif çıktı. Olsaydı çıkardı sanırım.
Silik birşey görünüyor evet.. hayırlısı olsun birkaç gün sonra tekrarlayın bakalım nolacakBen de test yaptım da kızlar fotoda net çıkmıyor diye filtre yaptım bir bakın hele üstteki ilk yaptığımda 20 dk da çıkan. Aynı testi atmadım bu sabah alttaki gibiydi. Normalde kuruşa da çizgi çıkmaz testlerimde. İlk oğlumda da böyle olmuştu sizce var mıdır bata bir hafta kaldı
Silik görüyorum, tekrarladınızmı testi ?Ben de test yaptım da kızlar fotoda net çıkmıyor diye filtre yaptım bir bakın hele üstteki ilk yaptığımda 20 dk da çıkan. Aynı testi atmadım bu sabah alttaki gibiydi. Normalde kuruşa da çizgi çıkmaz testlerimde. İlk oğlumda da böyle olmuştu sizce varmı
Silik görüyorum, tekrarladınızmı testi ?
Hayırlı geceler canım benim.Hakkında hayırlısı sakın üzülme.Bu ay olmaz diğer ay olur inşallah.Yeterki sen gönlünü ferah tutKızlar herkse hayırlı geceler. Nasılsınız hamişler. Hadi el birliği ile dua edin bana. Haurılısıyla katılayım aranıza. N neybkahvecibaby N Nazlim0634
2 gün kala yaptım test negatif
Amin canım benim, teşekkür ederim.Hayırlı geceler canım benim.Hakkında hayırlısı sakın üzülme.Bu ay olmaz diğer ay olur inşallah.Yeterki sen gönlünü ferah tut
Kızlar herkse hayırlı geceler. Nasılsınız hamişler. Hadi el birliği ile dua edin bana. Haurılısıyla katılayım aranıza. N neybkahvecibaby N Nazlim0634
Aminn aminn.Çok şükür iyiyim.Sen nasılsın çocuklar nasılAmin canım benim, teşekkür ederim.
Rabbim en güzelini nasip etsin.
Sen nasılsın, neler yaptınız bayram nasıl geçti.
Canım Rabbim fazla aratmadan sağlıkla nasip eder ins, biz de Ocak ayından beri deniyoruz henüz bir haber yok, önceki gebeliğin hemen mi oldu bilmiyorum ama biraz zaman alabiliyor ilk ay hemen olacak zannedebiliyoruz, folik aside başla eşin de keçiboynuzu pekmezi yesin hızlandırır, beslenmeye çok dikkat etmek gerekiyor bu dönemde ben artık saldım çok da dikkat edemiyorum zamana bıraktım olursa olur modundayimKızlar herkse hayırlı geceler. Nasılsınız hamişler. Hadi el birliği ile dua edin bana. Haurılısıyla katılayım aranıza. N neybkahvecibaby N Nazlim0634
Ennkısa zamanda sağlıkla geldin meleğin.Canım Rabbim fazla aratmadan sağlıkla nasip eder ins, biz de Ocak ayından beri deniyoruz henüz bir haber yok, önceki gebeliğin hemen mi oldu bilmiyorum ama biraz zaman alabiliyor ilk ay hemen olacak zannedebiliyoruz, folik aside başla eşin de keçiboynuzu pekmezi yesin hızlandırır, beslenmeye çok dikkat etmek gerekiyor bu dönemde ben artık saldım çok da dikkat edemiyorum zamana bıraktım olursa olur modundayim