-
- Konu Sahibi sadehayatt06
- #5.761
Oyyyy canoom benim bende seviyorum seni,sizi..Salla gitsin.
Evet istedik ,Allah nasip etti. Bu kadar net.
Can sağlığı ile kucakla.
Millet ne tuhaf. Burnunu sokmaya hakkı yok halbuki.
Hem senin en hassas zamanların, düşük kimyasal kürtaj. Demek istiyorsun ki üstüne tekrar gebesin. Bu soruyu soran durup düşünse zaten sormaz.
Seviyorum seni.
Bu arada ben iyiyim elhamdülillah çok şükür. Eşim bakalım bu ay denemelere başlayacak mı ?
Dilerim sağlıkla afiyetle çift çizgiyi götürürüm.
Regl yeni bitti , korunmasız devam ederiz inşallah sağlıkla imanla...
Kız sende kaynanana söyle sen daha çok utancan 8 tane düşünüyoruz biz deHamile kadın ile konuşulacak şeyler mi bunlar Allah aşkına.Zaten kendini bilen insan bu lafları etmez.
Benim kyv 4 çocuk deyince Utanıyorum dedi.Eşim de niye kimden bu çocuklar anası babası belli utanılacak birşey mi yaptık dedi
Söyleyecek söz bulamıyorum bunlara vallahi
De vallaOyyyy canoom benim bende seviyorum seni,sizi..
Ayyy hadi inşallah sağlıkla sıhhatle güzel haberler ver bize
Sorma bakalım daha kimlerden ne laflar dinliycem seneye 4.yü sonraki seneye 5.yi yapmayan ne olsun dermişim onlara inat
Bu işler böyle mi oluyor acaba kız ben hep 1 ya da 2 çocuk falan düşünürdüm her ne kadar kalabalık aile sevsemde cesaret edebileceğimi sanmıyordum bence üçten sonra kayış kopuyor sanırım
Dur ben gıcık etmek için herkese bu daha başlangıç 6 tane düşünüyorum diyim
Harika haber buuu .Bence senin duaların kabul olduN Nazlim0634 evet bacım sanki bi yunuşamış bakalım haktealadan hayırlısı.
Çoook başka dualarımda var. Sanki onlarda kıpırtılar var olacak inşallah hayırlısı ile. Nasılsın kaç hafyalıksın. Rabbim bizleri yormasın.Harika haber buuu .Bence senin duaların kabul oldu
Aminnn canım.İnan çok sevindim senin adına.11haftalık olduk teyzesi.Bebegim hiç durmadan ağlıyor ne yapmam lazım çok perişanım bildiğim tüm duaları okuyorum sürekli ayrıca bana önerebilecegin birşey varmı?Allah'ım yardım etsinÇoook başka dualarımda var. Sanki onlarda kıpırtılar var olacak inşallah hayırlısı ile. Nasılsın kaç hafyalıksın. Rabbim bizleri yormasın.
Memeden dolayı olabilir ya kıyamam seninle sürekli temas halinde olmak istiyor bebeklerin bir dönemi vardı sürekli annelerini istedikleri annelerini bunalttıkları o dönemmi acaba yıllar oldu unuttum tabi tek hatırladığım bir dönem aşırı düşkün oldukları ve beni darladıklarıAminnn canım.İnan çok sevindim senin adına.11haftalık olduk teyzesi.Bebegim hiç durmadan ağlıyor ne yapmam lazım çok perişanım bildiğim tüm duaları okuyorum sürekli ayrıca bana önerebilecegin birşey varmı?Allah'ım yardım etsinNeden bu kadar çok ağlıyor?Memeden kestim o olabilir mi sebebi 15 gün oldu.Ne olur dua edin biran önce ağlamayı bıraksın.
Canım memeden kesmenin etkisi de vardır, atak dönemi de olabilir, diş olabilir, bir de mama veriyorsan acaba gaz mı yapıyor sütun yerini mama alıyor, bu kadar değişiklik zor geliyor olabilir, inşallah geçer canımAminnn canım.İnan çok sevindim senin adına.11haftalık olduk teyzesi.Bebegim hiç durmadan ağlıyor ne yapmam lazım çok perişanım bildiğim tüm duaları okuyorum sürekli ayrıca bana önerebilecegin birşey varmı?Allah'ım yardım etsinNeden bu kadar çok ağlıyor?Memeden kestim o olabilir mi sebebi 15 gün oldu.Ne olur dua edin biran önce ağlamayı bıraksın.
Doğuma kadar emziren anneler çok. Devam et belki sakinleşir kuzucuk.Aminnn canım.İnan çok sevindim senin adına.11haftalık olduk teyzesi.Bebegim hiç durmadan ağlıyor ne yapmam lazım çok perişanım bildiğim tüm duaları okuyorum sürekli ayrıca bana önerebilecegin birşey varmı?Allah'ım yardım etsinNeden bu kadar çok ağlıyor?Memeden kestim o olabilir mi sebebi 15 gün oldu.Ne olur dua edin biran önce ağlamayı bıraksın.
Ben öyle yapmıştım uzun bir süre tandem emzirdimDoğuma kadar emziren anneler çok. Devam et belki sakinleşir kuzucuk.
Ben doğuma kadar emzirecektim ama sütüm iyice kesildi.Geceleri saat başı uyanıyor memede uyumak istiyordu.Önceleri böyle değildi bir anda memeye çok düşkün oldu.Faşır faşır süt gelse kesinlikle emzirirdim sütüm yok diye kestim.Doğuma kadar emziren anneler çok. Devam et belki sakinleşir kuzucuk.
Amin canım inşallahCanım memeden kesmenin etkisi de vardır, atak dönemi de olabilir, diş olabilir, bir de mama veriyorsan acaba gaz mı yapıyor sütun yerini mama alıyor, bu kadar değişiklik zor geliyor olabilir, inşallah geçer canım
Artık ne dönemi ise Allah bize kolaylık versin.Büyük oğlum akşam oturdu bir güzel ağladı anne çok ağlıyor boş boş çığlık atıyor bunaldım bunun sesinden dediMemeden dolayı olabilir ya kıyamam seninle sürekli temas halinde olmak istiyor bebeklerin bir dönemi vardı sürekli annelerini istedikleri annelerini bunalttıkları o dönemmi acaba yıllar oldu unuttum tabi tek hatırladığım bir dönem aşırı düşkün oldukları ve beni darladıkları
hatta başkalarını aşırı derecede yabancıladıkları falan
Ağlama olayı çok çaresiz hisettiriyor
Allah kolaylık versin canım benim bol bol sabır versin
Rabbim kolaylığını versin. Yardımcın olsun.Ben doğuma kadar emzirecektim ama sütüm iyice kesildi.Geceleri saat başı uyanıyor memede uyumak istiyordu.Önceleri böyle değildi bir anda memeye çok düşkün oldu.Faşır faşır süt gelse kesinlikle emzirirdim sütüm yok diye kestim.
Ay görünce dayanamadım yazmak istedimAminnn canım.İnan çok sevindim senin adına.11haftalık olduk teyzesi.Bebegim hiç durmadan ağlıyor ne yapmam lazım çok perişanım bildiğim tüm duaları okuyorum sürekli ayrıca bana önerebilecegin birşey varmı?Allah'ım yardım etsinNeden bu kadar çok ağlıyor?Memeden kestim o olabilir mi sebebi 15 gün oldu.Ne olur dua edin biran önce ağlamayı bıraksın.
Aminn canım çok sagol. Benim bebeğim de çok huzursuz sabırla ne zaman geçecek diye bekliyorum.Rabbim yardımcımız olsun zor dönemdeyiz. Evde abimiz ablamız var onlarda bu durumdan sıkılmış durumda.Oğlumun rüyasına bile girmiş artık nasıl etkilendiyse.Ay görünce dayanamadım yazmak istedim
Ara ara takip ediyorum burayı benim de iki tane kızım var 3.yu de düşünüyorum ama bi yandan erken gibi geliyor
Bizim doğumlar birbirine yakın kızlardan birinde de aynı durum var sürekli ağlıyor uyanık oldugu her dakika kucak istiyor beni görünce bacağıma yapışıyor yanından ayrılınca ağlayarak peşimden geliyor tuvaletin kapısında ağlayarak bekliyor
Ayrılık kaygısı dedikleri dönemdeyiz sanırım bu aralar geçicidir eminim
Fiziksel bir sorun olmadığından eminseniz sadece sabır lazım
Allah güç kuvvet versin hamilesiniz de
İnşallah musmutlu çok kolay bir hamilelik ve doğum geçirirsiniz
Yaa kıyamam sizi de etkiler ister istemez küçüğün surekli aglamasi abisinin etkilenmesi falanAminn canım çok sagol. Benim bebeğim de çok huzursuz sabırla ne zaman geçecek diye bekliyorum.Rabbim yardımcımız olsun zor dönemdeyiz. Evde abimiz ablamız var onlarda bu durumdan sıkılmış durumda.Oğlumun rüyasına bile girmiş artık nasıl etkilendiyse.
Sabah kontrolüm var heyecanlıyımN Nazlim0634 canoo büyüttün maşallah 1 hafta sonra cinsiyeti bile belli olur inşallah kızdır yaaa o kadar çok isterim ki senin adına sağlıklı sıhhatli bir kızın olsun canım benim Allah gönlüne göre verir ünşallah hadi bakalım arastakinden çok çok daha fazla acayip içimede doğuyor kız
karapisso kız sende başladın mı çalışmalara hadi kandır artık şu enişteyi