- 13 Ekim 2011
- 7.096
- 12.692
- 34
-
- Konu Sahibi sadehayatt06
- #5.781
Güzel haberlerle gel canımSabah kontrolüm var heyecanlıyımBende kız gibi hissediyorum yada gönlümden kız geçtiği için mi öyle hissediyorum bilmiyorum konu cinsiyet olunca heyecan dorukta oluyor 13. Haftada İlk gebeliğim de kıza benziyor demişti Doktor oğlum oldu En iyisi 16. Haftaları beklemek.Sen nasılsın canım nasıl gidiyor.Benim bulantılarım bitti çok şükür.
Sabah kontrolüm var heyecanlıyımBende kız gibi hissediyorum yada gönlümden kız geçtiği için mi öyle hissediyorum bilmiyorum konu cinsiyet olunca heyecan dorukta oluyor 13. Haftada İlk gebeliğim de kıza benziyor demişti Doktor oğlum oldu En iyisi 16. Haftaları beklemek.Sen nasılsın canım nasıl gidiyor.Benim bulantılarım bitti çok şükür.
Güzel haberlerle gel canım
Maşallah sizeCanım noldu sonuç nedir acabaayy maşallah yaa zaman çabuk geçiyor..
bende perşembe günü ayrıntılı ultrasona girdim şükür bir sıkıntı çıkmadı.. doktor biraz komiktibana Allah yardımcın olsun diye başladı evde 3 erkek bilmem ne oğlumda gördü kardeşini ilk kez muayenede yanımdaydı.. 23. hafta dolacak nasip olursa bizimde
Valla kandırdım gibi kız. Bakalım bu yaz sonu başlarız çalışmalara. Okul kapanıyor , yaz aktiviteleri başlıyor. Rabbim yarımcımız olsun. Hakkımızda en güzeli en iyisi neyse onu yaşayalım.kahvecibaby doktor haklı iki oğlan zordur hepimizde Çifter Çifter Allah yardımcımız olsun bakalım bunların birde delikanlılığı var
N Nazlim0634 cano maşallah ikili teste girdin demek nasıldı kızımız
Hadi hep güzel haberler inşallah
2 hafta sonra çıkacak sonuçlar, güzel hayırlı haberlerle gelirim inşallah.kahvecibaby doktor haklı iki oğlan zordur hepimizde Çifter Çifter Allah yardımcımız olsun bakalım bunların birde delikanlılığı var
Hadi bakalım güzel haberler inşallahValla kandırdım gibi kız. Bakalım bu yaz sonu başlarız çalışmalara. Okul kapanıyor , yaz aktiviteleri başlıyor. Rabbim yarımcımız olsun. Hakkımızda en güzeli en iyisi neyse onu yaşayalım.
Hayırlısı inşallah canım benim2 hafta sonra çıkacak sonuçlar, güzel hayırlı haberlerle gelirim inşallah.
Doktor cinsiyet için çok erken yanıltır seni dedi .
2 hafta sonra çıkacak sonuçlar, güzel hayırlı haberlerle gelirim inşallah.
2 hafta sonra çıkacak sonuçlar, güzel hayırlı haberlerle gelirim inşallah.
kahvecibaby doktor haklı iki oğlan zordur hepimizde Çifter Çifter Allah yardımcımız olsun bakalım bunların birde delikanlılığı var
Yaaa çok şaşırdımYa ben bugün rüyamda senin kızının olacağını gördümhayırlısı neyse onu nasip etsin inşAllah Rabbim..
şimdi okuyunca aklıma geldi canım..
Yaaa çok şaşırdımBende heyecan yaptim şimdi Çok merak ettim nasıl gördün inşallah güzel görmüşsündür.Hepimizin hakkında hayırlısı sağlıklı hayırlı evlatlarımız olur inşallah.
Nasılsın canom iyi misin? Bebiş nasıl hareketlerini hissediyor musun?Çocukları okula gönderdim şimdi sizi özledim yazayım dedim.Yigenim geldi Diyarbakır'dan 2 yada 3 ay kalacak inşallah daha çok kalır. Çok faydası var Allah razı olsun.Bebeğim hiç bir iş yaptirmiyor hala aynı.Özellikle akşamları çok ağlıyor birde bu ara uyumakta direniyor.Geçecek inşallah bu günler diyerek sabırlı olmaya çalışıyorum.Bol bol dua ediyorum Allahım tüm annelerin sabrını bol versin AminnAminnn.Hayırlısı inşallah canım benim
Ahh canom Allah kolaylık versin senin paşa erken 2 yaş sendromumu yaşıyor acabaNasılsın canom iyi misin? Bebiş nasıl hareketlerini hissediyor musun?Çocukları okula gönderdim şimdi sizi özledim yazayım dedim.Yigenim geldi Diyarbakır'dan 2 yada 3 ay kalacak inşallah daha çok kalır. Çok faydası var Allah razı olsun.Bebeğim hiç bir iş yaptirmiyor hala aynı.Özellikle akşamları çok ağlıyor birde bu ara uyumakta direniyor.Geçecek inşallah bu günler diyerek sabırlı olmaya çalışıyorum.Bol bol dua ediyorum Allahım tüm annelerin sabrını bol versin AminnAminnn.
Ahh canım arkadaşım bilmiyorum ki ne sendromu anlamadim acaba bu meme sendromumuAhh canom Allah kolaylık versin senin paşa erken 2 yaş sendromumu yaşıyor acaba
Valla beni hiç sorma benim midem problemlerim düzelmedi ya moralimi baya etkiliyor bu durum eskisi gibi 7/24 bulanmıyorum ama devam maalesef
Hareketlerini hissediyorum yaklaşık 2,3 haftadır keyfi yerinde heralde
Banada gün içinde ara ara bir karamsarlık çöküyor bir kötü oluyorum sonra toparlamaya çalışıyorum gece kabusları devam inşallah iyi olur kaygıları ne biliyim karman çormanım
Sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik kızçemiz nasıl
Pazar günü (19 Haziran) Oğluşumun doğum günüN Nazlim0634 Kıyamam bende çok köyü olurdum kesin yerim ben onu
Mide olayını hiç sorma zaten normalde problemli olduğum konulardan biri mide biride koku hassasiyeti
İlk 4 ay bulantıdan öldüm öldüm dirildim azcık düzelmişken ilaçlar bulantı yapıyor diye içmiyorum nasıl olacak böyle bilmiyorum ama içemiyorum kesinlikle inşallah bir zararı olmaz
Bende erkek derlerse çok şaşırcam inşallah kızdır ya sağlıklı bir kız
Ben artık kız fikrinden çok uzaklaştım hatta iyi ki erkek diyorum sağolsun kızım beni acayip darladığı için bizde tam tersidir oğlan sakin kız fenainşallah bu oğlumda sakin olur
Nasılsın canom iyi misin? Bebiş nasıl hareketlerini hissediyor musun?Çocukları okula gönderdim şimdi sizi özledim yazayım dedim.Yigenim geldi Diyarbakır'dan 2 yada 3 ay kalacak inşallah daha çok kalır. Çok faydası var Allah razı olsun.Bebeğim hiç bir iş yaptirmiyor hala aynı.Özellikle akşamları çok ağlıyor birde bu ara uyumakta direniyor.Geçecek inşallah bu günler diyerek sabırlı olmaya çalışıyorum.Bol bol dua ediyorum Allahım tüm annelerin sabrını bol versin AminnAminnn.
Yaaaa dimi haberini verdiğin zaman bile dün gibi gerçekten çok sadık üyeleriz bu gidişle çocukları beraber askere yollarız falanPazar günü (19 Haziran) Oğluşumun doğum günüOğlum 1 yaşına giriyor ablası
Günler seneler ne çabuk geçiyor.Daha dün gibi gün sayıyordum ne zaman doğacak diye
Bizde de oğlanlar fena kızım akıllı.
İnşallah oğlun sakin bir bebek olur benim bebeğim de sakin olur.
Senin doğum ne zamana denk geliyor canım?
Ördek gibi iyiymiş genelde hamileler öyle oluyor gerçektenşu dönem de ilaç gibi gelmiştir yeğeniniz valla çok güzel.. benimde son ayda kardeşim gelecek inşAllah.. Abla son hallerine bayılıyorum senin diyor ördek gibisin diyor manyak
Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşAllah