Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Güzel haberlerle gel canım

Canım noldu sonuç nedir acaba ayy maşallah yaa zaman çabuk geçiyor..

bende perşembe günü ayrıntılı ultrasona girdim şükür bir sıkıntı çıkmadı.. doktor biraz komikti bana Allah yardımcın olsun diye başladı evde 3 erkek bilmem ne oğlumda gördü kardeşini ilk kez muayenede yanımdaydı.. 23. hafta dolacak nasip olursa bizimde

Güzel haberlerle gel canım

Maşallah size2 li taramanın sonucu 2 hafta sonra çıkacak inşallah.Hayırlı sonuçlarla gelirim Allahın izniyle.

Valla kandırdım gibi kız. Bakalım bu yaz sonu başlarız çalışmalara. Okul kapanıyor , yaz aktiviteleri başlıyor. Rabbim yarımcımız olsun. Hakkımızda en güzeli en iyisi neyse onu yaşayalım.

2 hafta sonra çıkacak sonuçlar, güzel hayırlı haberlerle gelirim inşallah.
Doktor cinsiyet için çok erken yanıltır seni dedi .

Ya ben bugün rüyamda senin kızının olacağını gördüm hayırlısı neyse onu nasip etsin inşAllah Rabbim..

şimdi okuyunca aklıma geldi canım..

Ya ben bugün rüyamda senin kızının olacağını gördüm hayırlısı neyse onu nasip etsin inşAllah Rabbim..

Allah sonumuzu hayır etsin valla napalim sağlıklı olsunlar da

Yaaa çok şaşırdım Bende heyecan yaptim şimdi Çok merak ettim nasıl gördün inşallah güzel görmüşsündür.Hepimizin hakkında hayırlısı sağlıklı hayırlı evlatlarımız olur inşallah.

yok yok güzel gördüm canım Nazlımın bebeği kız olacakmış diyorum hayırlısı bakalım

Hayırlısı inşallah canım benim
Nasılsın canom iyi misin? Bebiş nasıl hareketlerini hissediyor musun?Çocukları okula gönderdim şimdi sizi özledim yazayım dedim.Yigenim geldi Diyarbakır'dan 2 yada 3 ay kalacak inşallah daha çok kalır. Çok faydası var Allah razı olsun.Bebeğim hiç bir iş yaptirmiyor hala aynı.Özellikle akşamları çok ağlıyor birde bu ara uyumakta direniyor.Geçecek inşallah bu günler diyerek sabırlı olmaya çalışıyorum.Bol bol dua ediyorum Allahım tüm annelerin sabrını bol versin AminnAminnn.

Ahh canom Allah kolaylık versin senin paşa erken 2 yaş sendromumu yaşıyor acaba
Valla beni hiç sorma benim midem problemlerim düzelmedi ya moralimi baya etkiliyor bu durum eskisi gibi 7/24 bulanmıyorum ama devam maalesef
Hareketlerini hissediyorum yaklaşık 2,3 haftadır keyfi yerinde heralde
Banada gün içinde ara ara bir karamsarlık çöküyor bir kötü oluyorum sonra toparlamaya çalışıyorum gece kabusları devam inşallah iyi olur kaygıları ne biliyim karman çormanım
Sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik kızçemiz nasıl

Ahh canım arkadaşım bilmiyorum ki ne sendromu anlamadim acaba bu meme sendromumu Bacım 1 ay olacak memeden keseli 2 gün önce yanında giyiniyordum yakama yapıştı saldırdı Nasıl ağzını açıyor yalvardı resmen nasıl içim yandı anlatamam
Yaaa hala mı mide bulantısı Allah yardimcin olsun kuzum. Bende de mide bulantısı var ama çok nadir oluyor arada.İçine karamsarlık çökünce hemen bildiğin duaları oku özellikle inşirah suresi çok iyi geliyor. Benim de kasıklarım ağrıyor 2 gündür fena .Canom herkes kızın olacak diyor herkes ben hissediyorum kesin kız diyor bende kendimi kıza hazırladım sanki doktor kızın olacak dedi.Bazen diyorum ki doktor erkek diyormuş Sağlıklı olsun en büyük duam bu.Demek istediğim herkes diyor bence kızın olacak bende kendimi kıza hazırlıyorum doktor kız dese şok olmayacağız erkek dese şoklardan şoku beğen

N Nazlim0634 Kıyamam bende çok köyü olurdum kesin yerim ben onu
Mide olayını hiç sorma zaten normalde problemli olduğum konulardan biri mide biride koku hassasiyeti
İlk 4 ay bulantıdan öldüm öldüm dirildim azcık düzelmişken ilaçlar bulantı yapıyor diye içmiyorum nasıl olacak böyle bilmiyorum ama içemiyorum kesinlikle inşallah bir zararı olmaz
Bende erkek derlerse çok şaşırcam inşallah kızdır ya sağlıklı bir kız
Ben artık kız fikrinden çok uzaklaştım hatta iyi ki erkek diyorum sağolsun kızım beni acayip darladığı için bizde tam tersidir oğlan sakin kız fena inşallah bu oğlumda sakin olur

Pazar günü (19 Haziran) Oğluşumun doğum günü Oğlum 1 yaşına giriyor ablası
Günler seneler ne çabuk geçiyor.Daha dün gibi gün sayıyordum ne zaman doğacak diye
Bizde de oğlanlar fena kızım akıllı.
İnşallah oğlun sakin bir bebek olur benim bebeğim de sakin olur.
Senin doğum ne zamana denk geliyor canım?

şu dönem de ilaç gibi gelmiştir yeğeniniz valla çok güzel.. benimde son ayda kardeşim gelecek inşAllah.. Abla son hallerine bayılıyorum senin diyor ördek gibisin diyor manyak

Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşAllah

Yaaaa dimi haberini verdiğin zaman bile dün gibi gerçekten çok sadık üyeleriz bu gidişle çocukları beraber askere yollarız falan
Amin seninkinide benimkide sakin olsunlar inşallah
Benim kasımın başı gibi sezaryen olacağı için 38 civarları alıyorlar normalde kasım ortaları Senin ne zamana denk geliyordu canım inşallah o zamana moda girmiş olurum

Ördek gibi iyiymiş genelde hamileler öyle oluyor gerçekten
2. Hamileliğimde kuzenim (erkek) görmüştü beni çok şaşırmıştı e abla sen normal yürüyorsun demişti
ben ona bakıyorum o bana
e nasıl olacaktı dedim
ne biliyim hamileler böyle sağa sola yürür ya sen baya normalsin demişti kopmuştuk
Maşallah diyeyim gençken pek bir civandım ne yürüyüşüm değişmişti ne hareket kısıtlamam olmuştu son bir kaç hafta hariç
ne nazlandım ne şımarıklık ettim hoş bundada aynıyım insanın ruhunda bir amele olunca
He bu arada bu tüm sözlerim kendime yanlış anlaşılmasın amannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…