Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hemde nasıl ilaç gibi geldi kelimeler yetmez.Bunca şeye çocuklara nasıl yetişiyormuşum şaşırdım gerçekten Rabbim güç kuvvet veriyor.Ama şunu farkettim çok yoruluyormuşum.Gercekten hamileler ördek gibi yürüyor güzel yakıştırma

Aynen aynen Askere filan yollarız hatta torunlarımızın haberlerini filan yazarız
Canom Allah nasip ederse benim doğum Aralık'ın sonuna denk geliyor. Benim de normal doğum olduğu için kaçıncı haftaya kadar beklersek artık.Amann şimdiden dua ediyorum Aras'ın hamileligi gibi olmasın son aylar zor zaten 41. Haftada doğum yaptım. Çok zordu son haftalar o kadar beklemem inşallah

Yok canım ne yanlış anlaşılması.. bende her işimi kendim yapmaya alışkın olduğumdan hiç öyle şeylerim yok.. ilk zamanlar yattım ama bunda. eşimde diyor sen ilkin de hiç böyle değildin yaşlandım dedim ağır geliyor demek.. ne zaman bulantılar gitti ben başladım normal hayatıma bide ev taşındı bilmem noldu.. şükür okul bitti de artık azcık evimin tadını çıkarırım doğumdan sonrası meçhul çünkü

ayy hayırlısı inşAllah.. öyle böyle yazı atlatacaz ama Allah yardımcımız olsun.. benimde eylül sonu ekim başı normal doğum olunca ne zaman gelir bakalım.. 39+4 te doğum yapmıştım ilkin de.. buda baya aceleci görünüyor çıkacak karnımdan..

Benim Kasım senin Aralık hadi bakalım hakkımızda hayırlısı inşallah herşey yolunda gider sağ sağlim alırız kucağımıza
Torun olayıda iyiymiş kız belli mi olur belki senin kızı benim oğlana alırız

Ayyy evet ya yaşlanınca herşey çok zor oluyor gerçekten
Sende ekim he baya sıralı olmuşuz ekim kasım Aralık

Ayyy evet ya yaşlanınca herşey çok zor oluyor gerçekten
Sende ekim he baya sıralı olmuşuz ekim kasım Aralık

Aynen aynen beklenen gün 7 ekim görünüyor benim işte nasip bakalım ne zaman gelecek paşam..

şuan isim konusu bizde tartışılıyor.. eşim yahya ismini istiyor bana da yanına bir isim bul diyor.. Aklınıza gelirse fikirlere açığım Benim aklımdan geçen Yahya Emir- Yahya Arel..

Allah iyiliğini versin güldürdün beni
Çok eminsin kız olduğundan hislerin baya kuvvetli maşallah Bende baya baya kız moduna girdim sayende .Canom biz kız moduna girdik de doktor kocaman pipili foto veriyormuş
Şaka filan bir yana gerçekten
önemli olan sağlıklı olması hayırlı evlat olması.Hakkimizda ne hayırlısı ise o olsun hakkımda hayırlı evlat erkek ise erkek evladım olsun.

Canım ben fikrimi yazayım Yahya Emir bence güzel.

Tabi canım hayırlısı ne olacaksa o olsun inşallah sen bana bakma sağlıklı olsunda senden 2.oğlanı olur grubun

Tek Yahya güzelmiş aslında
2 isim kullanmak gerçekten baya zor oluyor söylenişi uzun uzun
benim kız 2 isimli
eşim bir şey istedi ben bir şey sonunda 2 isim koyduk
bil bakalım ne oldu sadece biri kullanılıyor

Tek Yahya güzelmiş aslında
2 isim kullanmak gerçekten baya zor oluyor söylenişi uzun uzun
benim kız 2 isimli
eşim bir şey istedi ben bir şey sonunda 2 isim koyduk
bil bakalım ne oldu sadece biri kullanılıyor
bende tek isim taraftarıyım aslında çünkü kullanılmıyor zor oluyor ama eşim 2.isim istiyor bu defa.. oğlumun adı tek gayette iyi oluyor..

dünde Yahya Selim geçti içimden zor ama güzel nasip bakalım nolacak..

ya saçma sapan rüyalar görüyorum gebelik hormonlar herşey birbirine girmiş durumda.. Allah sonumuzu hayır etsün

Selim de çok tatlı bir isim
Evet ya rüya konusu nedir böyle bende her gün bir sürü garip saçma şey görüyorum

Selim de çok tatlı bir isim
Evet ya rüya konusu nedir böyle bende her gün bir sürü garip saçma şey görüyorum

dün tüm gece bebeğimi aradım hastanede.. berbattı nasıl uyandım bilmiyorum.. Hayırla alaydık kucağımıza inşAllah

Hayırlı akşamlar arkadaşlar.. bugün öyle şeyler oldu ki sabah arkadaşlarla kahvaltıya gittik dönüşte de doktoruma uğrayacaktım bide oğluma top alacaktık.. ben nasıl olduysa arabayla bi motosikletliye vurdum çocuğun ayağı arabayla motor arasında kaldı hemen hastaneye götürdüm Allah'tan birşeyi yoktu film ve tomografi çekildi küçük bir çatlak vardı çocuğun ayağında oda benim ayağımda önceden de vardı çatlak dedi alçıya almayın dedi tabi çarpma olunca direk polisler vs çarptığım çocukta ablayı yormayalım çarpma demeyelim falan dedi ama bana da baktılar kan tahlili alkol muayenesi vs bebeğe de baktılar birşeyi var mı diye ki bende gerçekten birşey yoktu.. hızlı değildim çok şükür ki sert vurmadım sadece arada ayağı kaldı.. çocukta askermiş daha da çok üzüldüm öyle olunca o beni sakinleştiriyor abla ben iyiyim diye karakola da gittik şikayetçi olmadı ben zaten şikayetçi değilim dedim.. eşimi çağırmadım bide o gelse kesin ağlardım zaten.. şimdi uzanıyorum kamyon geçmiş gibi üstümden..

bide sabah eşim dediki dikkat et niri önüne çıkıverir diye adamın içine mi doğmuş ne bileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…