- 26 Nisan 2020
- 1.301
- 1.441
- 36
-
- Konu Sahibi sadehayatt06
- #5.801
şu dönem de ilaç gibi gelmiştir yeğeniniz valla çok güzel.. benimde son ayda kardeşim gelecek inşAllah.. Abla son hallerine bayılıyorum senin diyor ördek gibisin diyor manyakRabbim yar ve yardımcımız olsun inşAllah
şu dönem de ilaç gibi gelmiştir yeğeniniz valla çok güzel.. benimde son ayda kardeşim gelecek inşAllah.. Abla son hallerine bayılıyorum senin diyor ördek gibisin diyor manyakRabbim yar ve yardımcımız olsun inşAllah
Hemde nasıl ilaç gibi geldi kelimeler yetmez.Bunca şeye çocuklara nasıl yetişiyormuşum şaşırdım gerçekten Rabbim güç kuvvet veriyor.Ama şunu farkettim çok yoruluyormuşum.Gercekten hamileler ördek gibi yürüyor güzel yakıştırmaşu dönem de ilaç gibi gelmiştir yeğeniniz valla çok güzel.. benimde son ayda kardeşim gelecek inşAllah.. Abla son hallerine bayılıyorum senin diyor ördek gibisin diyor manyak
Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşAllah
Aynen aynenYaaaa dimi haberini verdiğin zaman bile dün gibi gerçekten çok sadık üyeleriz bu gidişle çocukları beraber askere yollarız falan
Amin seninkinide benimkide sakin olsunlar inşallah
Benim kasımın başı gibi sezaryen olacağı için 38 civarları alıyorlar normalde kasım ortaları Senin ne zamana denk geliyordu canım inşallah o zamana moda girmiş olurum
Ördek gibi iyiymiş genelde hamileler öyle oluyor gerçekten
2. Hamileliğimde kuzenim (erkek) görmüştü beni çok şaşırmıştı e abla sen normal yürüyorsun demişti
ben ona bakıyorum o bana
e nasıl olacaktı dedim
ne biliyim hamileler böyle sağa sola yürür ya sen baya normalsin demişti kopmuştuk
Maşallah diyeyim gençken pek bir civandım ne yürüyüşüm değişmişti ne hareket kısıtlamam olmuştu son bir kaç hafta hariç
ne nazlandım ne şımarıklık ettim hoş bundada aynıyım insanın ruhunda bir amele olunca
He bu arada bu tüm sözlerim kendime yanlış anlaşılmasın amannn
Aynen aynenAskere filan yollarız hatta torunlarımızın haberlerini filan yazarız
Canom Allah nasip ederse benim doğum Aralık'ın sonuna denk geliyor. Benim de normal doğum olduğu için kaçıncı haftaya kadar beklersek artık.Amann şimdiden dua ediyorum Aras'ın hamileligi gibi olmasın son aylar zor zaten 41. Haftada doğum yaptım. Çok zordu son haftalar o kadar beklemem inşallah
Benim Kasım senin Aralık hadi bakalım hakkımızda hayırlısı inşallah herşey yolunda gider sağ sağlim alırız kucağımızaAynen aynenAskere filan yollarız hatta torunlarımızın haberlerini filan yazarız
Canom Allah nasip ederse benim doğum Aralık'ın sonuna denk geliyor. Benim de normal doğum olduğu için kaçıncı haftaya kadar beklersek artık.Amann şimdiden dua ediyorum Aras'ın hamileligi gibi olmasın son aylar zor zaten 41. Haftada doğum yaptım. Çok zordu son haftalar o kadar beklemem inşallah
Ayyy evet ya yaşlanınca herşey çok zor oluyor gerçektenYok canım ne yanlış anlaşılması.. bende her işimi kendim yapmaya alışkın olduğumdan hiç öyle şeylerim yok.. ilk zamanlar yattım ama bunda. eşimde diyor sen ilkin de hiç böyle değildinyaşlandım dedim ağır geliyor demek.. ne zaman bulantılar gitti ben başladım normal hayatıma bide ev taşındı bilmem noldu.. şükür okul bitti de artık azcık evimin tadını çıkarırım doğumdan sonrası meçhul çünkü
Ayyy evet ya yaşlanınca herşey çok zor oluyor gerçekten
Sende ekim he baya sıralı olmuşuz ekim kasım Aralık
Allah iyiliğini versin güldürdün beniBenim Kasım senin Aralık hadi bakalım hakkımızda hayırlısı inşallah herşey yolunda gider sağ sağlim alırız kucağımıza
Torun olayıda iyiymiş kız belli mi olur belki senin kızı benim oğlana alırız
Canım ben fikrimi yazayım Yahya Emir bence güzel.Aynen aynenbeklenen gün 7 ekim görünüyor benim işte nasip bakalım ne zaman gelecek paşam..
şuan isim konusu bizde tartışılıyor.. eşim yahya ismini istiyor bana da yanına bir isim bul diyor.. Aklınıza gelirse fikirlere açığımBenim aklımdan geçen Yahya Emir- Yahya Arel..
Tabi canım hayırlısı ne olacaksa o olsun inşallah sen bana bakma sağlıklı olsunda senden 2.oğlanı olur grubunAllah iyiliğini versin güldürdün beni
Çok eminsin kız olduğundan hislerin baya kuvvetli maşallahBende baya baya kız moduna girdim sayende .Canom biz kız moduna girdik de doktor kocaman pipili foto veriyormuş
Şaka filan bir yana gerçekten
önemli olan sağlıklı olması hayırlı evlat olması.Hakkimizda ne hayırlısı ise o olsun hakkımda hayırlı evlat erkek ise erkek evladım olsun.
Tek Yahya güzelmiş aslındaAynen aynenbeklenen gün 7 ekim görünüyor benim işte nasip bakalım ne zaman gelecek paşam..
şuan isim konusu bizde tartışılıyor.. eşim yahya ismini istiyor bana da yanına bir isim bul diyor.. Aklınıza gelirse fikirlere açığımBenim aklımdan geçen Yahya Emir- Yahya Arel..
bende tek isim taraftarıyım aslında çünkü kullanılmıyor zor oluyor ama eşim 2.isim istiyor bu defa.. oğlumun adı tek gayette iyi oluyor..Tek Yahya güzelmiş aslında
2 isim kullanmak gerçekten baya zor oluyor söylenişi uzun uzun
benim kız 2 isimli
eşim bir şey istedi ben bir şey sonunda 2 isim koyduk
bil bakalım ne oldu sadece biri kullanılıyor
Selim de çok tatlı bir isimbende tek isim taraftarıyım aslında çünkü kullanılmıyor zor oluyor ama eşim 2.isim istiyor bu defa.. oğlumun adı tek gayette iyi oluyor..
dünde Yahya Selim geçti içimdenzor ama güzel nasip bakalım nolacak..
ya saçma sapan rüyalar görüyorum gebelik hormonlar herşey birbirine girmiş durumda.. Allah sonumuzu hayır etsün
Selim de çok tatlı bir isim
Evet ya rüya konusu nedir böyle bende her gün bir sürü garip saçma şey görüyorum
Amiiin sen yine bebekle ilgili görüyormuşsun benim aşırı garip şeyler ne alaka diye uyanıyorum hergündün tüm gece bebeğimi aradım hastanede.. berbattı nasıl uyandım bilmiyorum.. Hayırla alaydık kucağımıza inşAllah
İyiyim canımm elhamdülillah çok şükür , yaz kursları kuran kursları ,spora yazdım oğlumu kızıma yazdıracağım inşallah . Sen nasılsın maç haftalıksın. Rabbim yardımcın olsun.
Allah kolaylık versin canım benimİyiyim canımm elhamdülillah çok şükür , yaz kursları kuran kursları ,spora yazdım oğlumu kızıma yazdıracağım inşallah . Sen nasılsın maç haftalıksın. Rabbim yardımcın olsun.