- 13 Ekim 2011
- 7.096
- 12.692
- 34
-
- Konu Sahibi sadehayatt06
- #5.721
Amin canım, isteyen herkesin inş.Sağol canım benim darısı sana
Bende aynı senin gibi demiştim Aras'a hamile ikenSağolun kızlar şimdi çıktım hastaneden hemen ilk size yazayım dedim benim oğlanın keyfi yerindeymiş
Anaaaa 2 oğlan çok garip ya
Ah be 2 kız içimde kalacak
Herşeyin hayırlısı inşallah sağlıklı olsunda
Öyle canım benim herşeyin hayırlısıBende aynı senin gibi demiştim Aras'a hamile ikenKız hissetmiştim kızın olur gibi geliyordu Sağlığı yerinde olsun gerisi önemli değil.Gelsin mavişler Yerim ben o oğluşu
AminAmin canım, isteyen herkesin inş.
Yaaa sıra bendeÖyle canım benim herşeyin hayırlısı
Hadi bakalım sıra sende
AminnnYaaa sıra bende
Hakkımızda hayırlısı olsunSağlıkla gelsin minnoşlarımız inşallah
Kız vallahi koptum yaaa yayarlarAminnn
Yavaş yavaş duyurmaya başladım haberi kayınvalideye,teyzeme falan söyledim şimdilik
onlar yayarlar nasılsa teyzemde kayınvalidede üzüldü hissettim
benim de 9 yaşında oğlum var Allah uzun ömürler versin, 2. Kardeşi düşünmeye başladık nasip olursa 9 yıldır doğum kontrol hapı kullanıyordum bakalım ne zaman nasip olacak, güzel haberler olsun hepimize inşallahMerhaba kızlar
Bende kızıma kardeş düşünüyorum kızım 5 yaşında 5 yıldır yasmin doğum kontrol hapı ile korunuyordum bu aY bıraktım korunmayı son adetim 23 nisanda oldum ve bir daha hap kullanmadım
Henüz regl gelmedi
Test yapmaya bir türlü fırsatım olmadı
Size sorum olacaktı Yasmin ile korunanlar bıraktıktan sonra kaç gün içimde regl oldunuz
Eşim telde söyledi Kayınvalideye yeni mi diye sordu eşimde 4 aylık diyince biraz bozuldu hemen cinsiyeti sordu erkek diyincede bari kız olsaydı dedi kadının tüm torunları erkek bi benim kız tekKız vallahi koptum yaaa yayarlarBenim de kayinvalideme söylemem yeterli sağır sultan bile duymuş
İyi etmişsin söylemekle neden üzülüyorlar ki sanki kendileri bakacak
Benim kyv de her telefon açtığında bana çok üzüldüğünü, benim bundan sonra dinlenemeyeceğimi, hatta hastalanacağımı filan söylüyor hiç ama hiç takmıyorum bir kulağımdan giriyor diğerinden çıkıyor
Merhaba kızlar
Bende kızıma kardeş düşünüyorum kızım 5 yaşında 5 yıldır yasmin doğum kontrol hapı ile korunuyordum bu aY bıraktım korunmayı son adetim 23 nisanda oldum ve bir daha hap kullanmadım
Henüz regl gelmedi
Test yapmaya bir türlü fırsatım olmadı
Size sorum olacaktı Yasmin ile korunanlar bıraktıktan sonra kaç gün içimde regl oldunuz
benim de 9 yaşında oğlum var Allah uzun ömürler versin, 2. Kardeşi düşünmeye başladık nasip olursa 9 yıldır doğum kontrol hapı kullanıyordum bakalım ne zaman nasip olacak, güzel haberler olsun hepimize inşallah
Aminnn
Yavaş yavaş duyurmaya başladım haberi kayınvalideye,teyzeme falan söyledim şimdilik
onlar yayarlar nasılsa teyzemde kayınvalidede üzüldü hissettim
ağzı olan konuşuyor..Kız vallahi koptum yaaa yayarlarBenim de kayinvalideme söylemem yeterli sağır sultan bile duymuş
İyi etmişsin söylemekle neden üzülüyorlar ki sanki kendileri bakacak
Benim kyv de her telefon açtığında bana çok üzüldüğünü, benim bundan sonra dinlenemeyeceğimi, hatta hastalanacağımı filan söylüyor hiç ama hiç takmıyorum bir kulağımdan giriyor diğerinden çıkıyor
Eşim telde söyledi Kayınvalideye yeni mi diye sordu eşimde 4 aylık diyince biraz bozuldu hemen cinsiyeti sordu erkek diyincede bari kız olsaydı dedi kadının tüm torunları erkek bi benim kız tek
Ben zaten tahmin ettiğim için üzülmedim verdiği tepkiye tahmin ediyordum sende o yüzlen sallamamışsındır
Aynen aynenEşim telde söyledi Kayınvalideye yeni mi diye sordu eşimde 4 aylık diyince biraz bozuldu hemen cinsiyeti sordu erkek diyincede bari kız olsaydı dedi kadının tüm torunları erkek bi benim kız tek
Ben zaten tahmin ettiğim için üzülmedim verdiği tepkiye tahmin ediyordum sende o yüzlen sallamamışsındır
Yerim ben onu akıllı bıdık ev ekonomisini düşünüyor aferin onaAynen aynenArtık alıştım tepkilerine biraz yorgunum desem başlıyor konuşmaya neler neler bir duysan dersin sen ne kadar sabırlısın diye.Görümcem çok kızıyor annesine abla kalbini kırma günah diye ben söylüyorum.
Ama senin kyv den iyi bozulmuştur 4. Aylık filan deyince ben olsam bende bozulurdum
Bu arada benim kız da tek kız torunBakalım tek kız olarak mı kalacak Allah bilir hakkımızda hayırlı olsun Rabbimden istediğimiz dualarımız sağlıklı olsunlar
Oğlum ne diyor:
Amann anne bu da erkek olsun niye oğlum dedim bizde hep erkek kıyafeti var kız olsa birde kıyafet alacaz onunla mı uğraşacağız bir sürü paraboşver erkek olursa paramız bitmez.Çocukcağızım nereleri düşünüyor Akıllı oğluşum teyzesi
Öyle tabi canım laf işteeeeeyayarlar tabi bakla ıslanmıyor bazılarında.. açıkçası ben babama söylerken sıkı sıkı tembihlemiştim bak baba kimseye söyleme diğer durumu biliyorsun falan diye.. hısım akraba kardeşimin düğününde öğrendi 12 haftanın içindeydim..
ağzı olan konuşuyor..
ısmarlamayla olmuyor ki işte☻ Allah hayırlısını versin ne yapalım
Neleri düşünmüş canım yaaaAynen aynenArtık alıştım tepkilerine biraz yorgunum desem başlıyor konuşmaya neler neler bir duysan dersin sen ne kadar sabırlısın diye.Görümcem çok kızıyor annesine abla kalbini kırma günah diye ben söylüyorum.
Ama senin kyv den iyi bozulmuştur 4. Aylık filan deyince ben olsam bende bozulurdum
Bu arada benim kız da tek kız torunBakalım tek kız olarak mı kalacak Allah bilir hakkımızda hayırlı olsun Rabbimden istediğimiz dualarımız sağlıklı olsunlar
Oğlum ne diyor:
Amann anne bu da erkek olsun niye oğlum dedim bizde hep erkek kıyafeti var kız olsa birde kıyafet alacaz onunla mı uğraşacağız bir sürü paraboşver erkek olursa paramız bitmez.Çocukcağızım nereleri düşünüyor Akıllı oğluşum teyzesi
Tepkili ne demek ya kime ne onlara ne bir faydaları yoksa ne diye laf edip dururlar ki, en fazla yorum yapmasınlar hayırlı olsun diyip gecseler keşkeNeleri düşünmüş canım yaaa
Kayınvalideler konusuna gelince çok sallamasamda
dün telefonda eşime diyor ki nereden çıktı şimdi bu 3.çocuk aldırsaydınız
kendisi inanç olarak çok zayıf bir kadındır günahı ayıbı pek hesaplamaz biraz sinir oldum açıkcası
sanki kendi bakacak 1 gr yardımı yoktur
Bugün ona gidicez içimden gelmiyor garip garip laflarını dinliycem
Artı görümceme söylemiştir 100 de 100 o da aramadı hiç
o da bu konuya tepkili sanırım
eh ne diyelim hepsi Allah’a havale
Çocuğu sevmek istediklerinde siz yasaklılar listesindesiniz diycem
Sorma hem bir işe yaramazlar hemde akıl verirler akıl ve vicdan meselesiTepkili ne demek ya kime ne onlara ne bir faydaları yoksa ne diye laf edip dururlar ki, en fazla yorum yapmasınlar hayırlı olsun diyip gecseler keşke
Ben de üçüncü için uğraşıyorum arkadaş çevresi dünya nüfusu ve çocuğa ev verip iş kurabilecek misin modunda? Annemler de ömrümüz çocukla bitti modunda, gerçi annem bakım konusunda hep destekti ama bu sefer benim dışımda kimse istemiyor sanki çok yanlış karar veriyormusum gibi davranıyorlar, hala daha iki çocuğum arasında yaş farkı çok az oldu çok yıprandın diyen dolaşan teyzeler de yok değil, onlar benim yerime defteri kapattıSorma hem bir işe yaramazlar hemde akıl verirler akıl ve vicdan meselesi
Senin kaç taneydi olduğu takdirde senide mi böyle bir şey bekliyor yoksa
Neleri düşünmüş canım yaaa
Kayınvalideler konusuna gelince çok sallamasamda
dün telefonda eşime diyor ki nereden çıktı şimdi bu 3.çocuk aldırsaydınız
kendisi inanç olarak çok zayıf bir kadındır günahı ayıbı pek hesaplamaz biraz sinir oldum açıkcası
sanki kendi bakacak 1 gr yardımı yoktur
Bugün ona gidicez içimden gelmiyor garip garip laflarını dinliycem
Artı görümceme söylemiştir 100 de 100 o da aramadı hiç
o da bu konuya tepkili sanırım
eh ne diyelim hepsi Allah’a havale
Çocuğu sevmek istediklerinde siz yasaklılar listesindesiniz diycem