-
- Konu Sahibi sadehayatt06
- #5.741
Yaa çok tatlısın demek defteri kapattılarBen de üçüncü için uğraşıyorum arkadaş çevresi dünya nüfusu ve çocuğa ev verip iş kurabilecek misin modunda? Annemler de ömrümüz çocukla bitti modunda, gerçi annem bakım konusunda hep destekti ama bu sefer benim dışımda kimse istemiyor sanki çok yanlış karar veriyormusum gibi davranıyorlar, hala daha iki çocuğum arasında yaş farkı çok az oldu çok yıprandın diyen dolaşan teyzeler de yok değil, onlar benim yerime defteri kapattı
Sorma, aynen sevdirmiycemAyy yok artık yaa ne aldırması.. son lafına bayıldım yasaklı onlar boşver
Oğlum 5 yaşında, kızım 3 yaşında teyzesiYaa çok tatlısın demek defteri kapattılar
Çocuklar kız erkek?
Allah gönlüne göre versin inşallah
Oğlum 5 yaşında, kızım 3 yaşında teyzesiAmin canım hepimizin
senin bitti mi canım bulantıların durumun nasıl?
Öyle canım, enerjim her geçen yıl düşüyor ne kadar erken o kadar iyi, senin için de Allah dağına göre kar veriyor bazı bebekler uslu melek bebek, ihtiyaç dışında gıki çıkmıyor (hiç öyle bir bebeğim olmadıArd arda büyür giderler mis gibiyıpranırsın evet ama sonrasında rahat edersin inşAllah..
valla ben şuan düşünüyorum da oğlum 8 yaşında ve rahata alıştım tabiri caizse herşeyi unutmuş gibi hissediyorumherşeye en baştan başlıcaz.. eşim arada diyor ağlayan bebek görünce az kaldı bizde bu hale gelcez alış diye
Öyle canım, enerjim her geçen yıl düşüyor ne kadar erken o kadar iyi, senin için de Allah dağına göre kar veriyor bazı bebekler uslu melek bebek, ihtiyaç dışında gıki çıkmıyor (hiç öyle bir bebeğim olmadı) çevremde görüyorum belli olmaz bu işler
Benim de 9 yaşında oğlum var bakalım bizde artık 2. Kardeş düşünmeye başladık, Sağ Salim çok bekletmeden gelir inşallahArd arda büyür giderler mis gibiyıpranırsın evet ama sonrasında rahat edersin inşAllah..
valla ben şuan düşünüyorum da oğlum 8 yaşında ve rahata alıştım tabiri caizse herşeyi unutmuş gibi hissediyorumherşeye en baştan başlıcaz.. eşim arada diyor ağlayan bebek görünce az kaldı bizde bu hale gelcez alış diye
Canım çok şükür eskiye göre baya toparlandım arada oluyor bulantı ama o kadar değil. Abovvv o neydi kız bulantılar filan ucuz kurtuldum inşallah tekrarlamaz.Şu son bir ay hiç bir iş yapamadım yapmaya kalkıştığım da ise çok zorlandım hep yarım kaldı gerçekten evim çok kötü durumda.Kendimi iyi hissediyorum diye temizliğe kalkıştım yavaş yavaş yapmaya çalışıyorum ama çok zor bebeğim sürekli ağlıyor.Bebeğimi memeden kesiyorum.Kesmemin sebebi ise son zamanlarda sütüm iyice azalmıştı ve sürekli memeye düştü özellikle geceleri 1 saatte uyanıyor emmek istiyor ağzından çektiğim anda basbas bağırıyor gündüzleri ise beni hiç bırakmamaya başlamıştı önceden böyle değildi.Hani süt gelse emzirecektim ama yok 2 damla anca geliyor bebeğim bana yakın olmak için bence beni bırakmıyor karar aldım keseyim diye ama zor oluyor.Birde çığlık atmaya başladı ağlar gibi çığlık atıyor,sanki kızar gibi ,anlam veremiyorum senin anlıyacagın canım evdeki tüm ahali bu durumdan çok rahatsız.Bizde durumlar böyle sen nasılsın kaynanangille görüştün görümcen filan ne laflar ettiler inşallah senin canını sıkacak bir durum olmamıştır.Milleti boşvereceksin kim ne derse desin Vallahi umrumda değil.Bak ben neler çektim evime bir süpürge açamadım kim geldi anca akıl veriyorlar.
Bende rahatımsenin bitti mi canım bulantıların durumun nasıl?
benim perşembe günü ayrıntılı ultrason şeyi varbazen arkadaşlar soruyor bebekle ilgili şeyler bende fazla rahatım sanki sanki ben doğurmayacam
İyi bari erken kurtuldun canımCanım çok şükür eskiye göre baya toparlandım arada oluyor bulantı ama o kadar değil. Abovvv o neydi kız bulantılar filan ucuz kurtuldum inşallah tekrarlamaz.Şu son bir ay hiç bir iş yapamadım yapmaya kalkıştığım da ise çok zorlandım hep yarım kaldı gerçekten evim çok kötü durumda.Kendimi iyi hissediyorum diye temizliğe kalkıştım yavaş yavaş yapmaya çalışıyorum ama çok zor bebeğim sürekli ağlıyor.Bebeğimi memeden kesiyorum.Kesmemin sebebi ise son zamanlarda sütüm iyice azalmıştı ve sürekli memeye düştü özellikle geceleri 1 saatte uyanıyor emmek istiyor ağzından çektiğim anda basbas bağırıyor gündüzleri ise beni hiç bırakmamaya başlamıştı önceden böyle değildi.Hani süt gelse emzirecektim ama yok 2 damla anca geliyor bebeğim bana yakın olmak için bence beni bırakmıyor karar aldım keseyim diye ama zor oluyor.Birde çığlık atmaya başladı ağlar gibi çığlık atıyor,sanki kızar gibi ,anlam veremiyorum senin anlıyacagın canım evdeki tüm ahali bu durumdan çok rahatsız.Bizde durumlar böyle sen nasılsın kaynanangille görüştün görümcen filan ne laflar ettiler inşallah senin canını sıkacak bir durum olmamıştır.Milleti boşvereceksin kim ne derse desin Vallahi umrumda değil.Bak ben neler çektim evime bir süpürge açamadım kim geldi anca akıl veriyorlar.
Bu arada benim kayinvalide de söyledi aldır diyeAma Ramazanda hamile kalmıştım o zaman öğrendik fazla konuşamadı Ramazandayız diye konuşsa da umrumda olmuyor
Salla gitsin.Kayınvalideye geçerken görümcem aradı açtım teli hayırlı olsun vs
isteyerek mi oldu yok bilmem ne
ya neyi sorguluyorsunuz niye kurcalıyorsunuz size ne
izin kağıdımı almak zorunda insanlar bir birinden anlamıyorum ki
özel diye bir şey var ayrıca olan olmuş biten bitmiş
biz niye böyle bir milletiz herkesin herşeyinden burnumuz
Kayınvalidede 50 defa sordu yine aldırsaydınız cart curt oralı olmadım konuştu konuştu durdu
Duyan arıyor duyan arıyor pöff
Aman sağ sağlam sağlıkla doğsunlar millet falan umrumda değil
Hamile kadın ile konuşulacak şeyler mi bunlar Allah aşkına.Zaten kendini bilen insan bu lafları etmez.Kayınvalideye geçerken görümcem aradı açtım teli hayırlı olsun vs
isteyerek mi oldu yok bilmem ne
ya neyi sorguluyorsunuz niye kurcalıyorsunuz size ne
izin kağıdımı almak zorunda insanlar bir birinden anlamıyorum ki
özel diye bir şey var ayrıca olan olmuş biten bitmiş
biz niye böyle bir milletiz herkesin herşeyinden burnumuz
Kayınvalidede 50 defa sordu yine aldırsaydınız cart curt oralı olmadım konuştu konuştu durdu
Duyan arıyor duyan arıyor pöff
Aman sağ sağlam sağlıkla doğsunlar millet falan umrumda değil
Nasıl sevindim anlatamam canım eşin ile konuşup anlatınız mı yoksa?Salla gitsin.
Evet istedik ,Allah nasip etti. Bu kadar net.
Can sağlığı ile kucakla.
Millet ne tuhaf. Burnunu sokmaya hakkı yok halbuki.
Hem senin en hassas zamanların, düşük kimyasal kürtaj. Demek istiyorsun ki üstüne tekrar gebesin. Bu soruyu soran durup düşünse zaten sormaz.
Seviyorum seni.
Bu arada ben iyiyim elhamdülillah çok şükür. Eşim bakalım bu ay denemelere başlayacak mı ?
Dilerim sağlıkla afiyetle çift çizgiyi götürürüm.
Regl yeni bitti , korunmasız devam ederiz inşallah sağlıkla imanla...
Çocuk dünyadaki en büyük zenginlik, eskiden çok çocuk diyince ben de hiç düşünmezken imkanım olsa menapoza kadar korunmazdım farklı bir duygu ve her insanda olan bir şey değil sanırım, çok çocuklu olmak. Bizler çocuk sevgisi için kendi hayatlarımızdan fedakarlık yapan kişileriz ve bizi bizden başka anlayan olmaz, en çok saygıyı bizler hak ediyoruzHamile kadın ile konuşulacak şeyler mi bunlar Allah aşkına.Zaten kendini bilen insan bu lafları etmez.
Benim kyv 4 çocuk deyince Utanıyorum dedi.Eşim de niye kimden bu çocuklar anası babası belli utanılacak birşey mi yaptık dedi
Söyleyecek söz bulamıyorum bunlara vallahi
Başın sağolsun, tekrardan sağlıklı gebelikler diliyorumKızlar merhaba çok şükür iki kızım ben tek olduğum için hep kalabalık aile istedim küçük kızım 6 yaşına girecek, şubat ayında 3.bebeğime hamile kaldım maalesef kalbi durduğu için mart sonu kürtaj oldum birkaç ay daha toparlanıp sonbaharda tekrar denemek istiyorum ama bazı insanların tepkisi o kadar hadsiz ki yok o kadar çocuk mu yapılır hepsine bakabilecek misin oğlan olana kadar doğuracak mısın gibi laflar. Elbette birde erkek annesi olmayı tatmak istiyorum ama cinsiyet asla ilk planda değil bizim için herşeyden önce sağlıklı bir bebek istiyorum. Allah isteyen çabalayan herkesin gönlüne göre versin.
Amiin Allah hepimize hayırlı vakitte sağlıklı evlatlar nasip etsin. Kesinlikle paylaşmamak en iyisi ne kadar az insan o kadar iyi. Bu son hamileliğimi annem ve yakın arkadaşım dışında kimseye söylememiştim iyi ki de söylememişim sağ sola açıklama yapıp milletin gereksiz laflarından kurtulmuş oldum. Elbette yaparsın yeter ki nasip olsun.Başın sağolsun, tekrardan sağlıklı gebelikler diliyoruminsanlar çok acımasız ben eğer hamile kalırsam uzun bir süre kimseyle paylaşmayı düşünmüyorum, şu an denediğimizi de annem dışında kimse bilmiyor stress baskı yok sadece yapabilecek miyim korkusu var