- 16 Ağustos 2013
- 3.092
- 3.906
-
- Konu Sahibi sadehayatt06
- #5.701
Benimde doktor ücretsiz izne ayrılacakmış işler karıştı
Doktor arama işinden nefretözellikle kadın doğum
Bende mecbur ayrılmadan görüneyim diye biraz erken olacak ama çarşambaya aldım randevuyu
Bakalım gösterecek mi bizim sıpa
Yok artık ya bende mi bir gariplik var insanlar mı çok rahat ben kimsenin rahatsız olacağı ne bir hareket nede bir çift laf etmek isterim
Aşırı dikkat etmekte çok yorucu o da bambaşka konu ama dengesiz insan çok
Sağlıkla gelsin paşa beyler
Aleyküm selam canım sen ne kadardır istiyorsun bebeğiKızlar selamun aleyküm.
Nasılsınız hamilelik nasıl gidiyor N neybkahvecibaby N Nazlim0634
Ben hastalandım 2 gün yatal döşek. Elhamdülillah 3.gün ayaklandım boğaz ağrısı geçmedi.
Corona gibi heryerim ağrıdı. Halbuki 4 gün eşim evde diye çok mutlu olmuştum gezeriz tozarız demiştik. Bugünde eşim hasta yatıyor. 4 gün böyle geçti elhamdülillah , 2 hafta süren hastalık yaşamıştık, 2 şer günn yatmak ucuz atlatmak demek. Elhamdülillah çok şükür.
Sizin sohbetler akıp gider , hamişler sizi. Bende arada katılırım artıkınnn , yada çok yakında bende katılırım sizin aranıza ❤❤❤
Doğumdan korkmadım bulantılar dan korktuğum kadarAllah yardımcınız olsun kızlar
Aynen öyle sonuca odaklanmak yoksa çekilir gibi değil hayattan sıfır zevk, benim akşama doğru şiddetleniyordu ama asla tam geçmedi 5 ay boyunca, kusma mide bulantısı, ilaç bile vücudum kabul etmemişti suyu bile çıkarıyordumvalla beni rahatlatan geçeceğine olan inancımdı
Aynen öyle sonuca odaklanmak yoksa çekilir gibi değil hayattan sıfır zevk, benim akşama doğru şiddetleniyordu ama asla tam geçmedi 5 ay boyunca, kusma mide bulantısı, ilaç bile vücudum kabul etmemişti suyu bile çıkarıyordumo yüzden doğum inan gözümde değil tekrar hamile kalırsam ama bulantılar çok korkutuyor beni
Çok şükür canım bitmiş, artık yemeğe de başladığın için zamanla o yorgunluk da gider, şimdi gebeliğin en güzel zamanları başlıyor senin içinbaya ağırmış seninde yaa.. ben anneme çekerim diye korkuyordum o 9 ay boyunca devam etmiş hiç kalkamamış kadın.. şükür bende işk oğlum da 13.haftada bunda da 14. haftada bitti yemek yemeye başladım..
Bu ara aşırı yorgunluk var ama.. kan değerlerime baktırmam lazım sanırım
Ben bir yıldır istiyorum ama eşim istemiyor.Aleyküm selam canım sen ne kadardır istiyorsun bebeği
Korunuyor mu? Maalesef benim de eşim istemedi uzun bir süre sonra zorla ikna ettim, hala istemiyorum diyor ama korunmuyor artık, bende hazır ikna olmuşken vazgeçmek istemiyorum ama bazen acaba mı diyorum çünkü çevremdeki herkes ne gerek var bir kız bir oğlun var bu dünyaya fazla çocuk getirmek doğru mu kafasindalar anlayacağın kimseden fikir olarak bile destek yokBen bir yıldır istiyorum ama eşim istemiyor.
Hakkımızda Hayırlısı olsun. Ben ikna edemedim daha. Senin 3. Olacak. Benim 3. 3 yaşını doldurdu elhamdülillah çok şükür. Etrafa bakmam herkes bir yorum yapıyor, bir çocuğu büyütmek zor diyen var 4 çocuğa kolayca yeten zorla yeten. Başkalarının düşüncesinden banane. Bana karışmasınlarda ....Korunuyor mu? Maalesef benim de eşim istemedi uzun bir süre sonra zorla ikna ettim, hala istemiyorum diyor ama korunmuyor artık, bende hazır ikna olmuşken vazgeçmek istemiyorum ama bazen acaba mı diyorum çünkü çevremdeki herkes ne gerek var bir kız bir oğlun var bu dünyaya fazla çocuk getirmek doğru mu kafasindalar anlayacağın kimseden fikir olarak bile destek yok
Evet hemde çok sıkıKorunuyor mu? Maalesef benim de eşim istemedi uzun bir süre sonra zorla ikna ettim, hala istemiyorum diyor ama korunmuyor artık, bende hazır ikna olmuşken vazgeçmek istemiyorum ama bazen acaba mı diyorum çünkü çevremdeki herkes ne gerek var bir kız bir oğlun var bu dünyaya fazla çocuk getirmek doğru mu kafasindalar anlayacağın kimseden fikir olarak bile destek yok
Maşallah canım, katılıyorum düşünceneHakkımızda Hayırlısı olsun. Ben ikna edemedim daha. Senin 3. Olacak. Benim 3. 3 yaşını doldurdu elhamdülillah çok şükür. Etrafa bakmam herkes bir yorum yapıyor, bir çocuğu büyütmek zor diyen var 4 çocuğa kolayca yeten zorla yeten. Başkalarının düşüncesinden banane. Bana karışmasınlarda ....
Yarım saatte bir girip bakıyorum senden haber var mı diyeSelam kızlar anca yazabildim grip benide vurdu maalesef hemde çok fena hiç iyi değilim
birazdan doktora gidicem inşallah iyi haberlerle gelirim her şey yolundadır
Çok geçmiş olsun canım benimde boğazım çok fena 2 gündürSelam kızlar anca yazabildim grip benide vurdu maalesef hemde çok fena hiç iyi değilim
Çok geçmiş olsun canımSelam kızlar anca yazabildim grip benide vurdu maalesef hemde çok fena hiç iyi değilim
Maşallah oğluşaSağolun kızlar şimdi çıktım hastaneden hemen ilk size yazayım dedim benim oğlanın keyfi yerindeymiş
Anaaaa 2 oğlan çok garip ya
Ah be 2 kız içimde kalacak
Herşeyin hayırlısı inşallah sağlıklı olsunda
Sağol canım benim darısı sanaMaşallah oğluşa