Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde doktor ücretsiz izne ayrılacakmış işler karıştı
Doktor arama işinden nefret😏 özellikle kadın doğum🤦‍♀️
Bende mecbur ayrılmadan görüneyim diye biraz erken olacak ama çarşambaya aldım randevuyu
Bakalım gösterecek mi bizim sıpa😜

belli olur bence artık😊 hayırlı evlat olsun sağlıklı olsun da inşAllah 😊
çok zor doktor işi hastane işi😒 bende de garip bir rahatlık var.. doğum için hastane bakınıyorum.. gittiğim doktorumdan çok memnunum ama hastane yeni alet edavat eksik gibi geliyor bilemiyorum.. geçenlerde eşime de dedim ben yolda doğuracam herhalde bu defa diye😅 saçmalama diyor oda😂😂😂
2 aya kadar öğrencim doğum yapacak ondan alcam tiyoları onun haberi yok tabi daha benim hamile olduğumdan aynı doktora gidiyoruz ama😅

Yok artık ya bende mi bir gariplik var insanlar mı çok rahat ben kimsenin rahatsız olacağı ne bir hareket nede bir çift laf etmek isterim
Aşırı dikkat etmekte çok yorucu o da bambaşka konu ama dengesiz insan çok
Sağlıkla gelsin paşa beyler😍

sormaaa.. dengesiz insan çok.. nelerle karşılaşıyoruz yaa

Kızlar selamun aleyküm.
Nasılsınız hamilelik nasıl gidiyor N neyb kahvecibaby kahvecibaby N Nazlim0634
Ben hastalandım 2 gün yatal döşek. Elhamdülillah 3.gün ayaklandım boğaz ağrısı geçmedi.
Corona gibi heryerim ağrıdı. Halbuki 4 gün eşim evde diye çok mutlu olmuştum gezeriz tozarız demiştik. Bugünde eşim hasta yatıyor. 4 gün böyle geçti elhamdülillah , 2 hafta süren hastalık yaşamıştık, 2 şer günn yatmak ucuz atlatmak demek. Elhamdülillah çok şükür.

Sizin sohbetler akıp gider , hamişler sizi. Bende arada katılırım artıkınnn , yada çok yakında bende katılırım sizin aranıza ❤❤❤
Aleyküm selam canım sen ne kadardır istiyorsun bebeği

valla beni rahatlatan geçeceğine olan inancımdı😊
Aynen öyle sonuca odaklanmak yoksa çekilir gibi değil hayattan sıfır zevk, benim akşama doğru şiddetleniyordu ama asla tam geçmedi 5 ay boyunca, kusma mide bulantısı, ilaç bile vücudum kabul etmemişti suyu bile çıkarıyordum🤦 o yüzden doğum inan gözümde değil tekrar hamile kalırsam ama bulantılar çok korkutuyor beni

Aynen öyle sonuca odaklanmak yoksa çekilir gibi değil hayattan sıfır zevk, benim akşama doğru şiddetleniyordu ama asla tam geçmedi 5 ay boyunca, kusma mide bulantısı, ilaç bile vücudum kabul etmemişti suyu bile çıkarıyordum🤦 o yüzden doğum inan gözümde değil tekrar hamile kalırsam ama bulantılar çok korkutuyor beni

baya ağırmış seninde yaa.. ben anneme çekerim diye korkuyordum o 9 ay boyunca devam etmiş hiç kalkamamış kadın.. şükür bende işk oğlum da 13.haftada bunda da 14. haftada bitti yemek yemeye başladım..

Bu ara aşırı yorgunluk var ama.. kan değerlerime baktırmam lazım sanırım

baya ağırmış seninde yaa.. ben anneme çekerim diye korkuyordum o 9 ay boyunca devam etmiş hiç kalkamamış kadın.. şükür bende işk oğlum da 13.haftada bunda da 14. haftada bitti yemek yemeye başladım..

Bu ara aşırı yorgunluk var ama.. kan değerlerime baktırmam lazım sanırım
Çok şükür canım bitmiş, artık yemeğe de başladığın için zamanla o yorgunluk da gider, şimdi gebeliğin en güzel zamanları başlıyor senin için :KK66:

Ben bir yıldır istiyorum ama eşim istemiyor.
Korunuyor mu? Maalesef benim de eşim istemedi uzun bir süre sonra zorla ikna ettim, hala istemiyorum diyor ama korunmuyor artık, bende hazır ikna olmuşken vazgeçmek istemiyorum ama bazen acaba mı diyorum çünkü çevremdeki herkes ne gerek var bir kız bir oğlun var bu dünyaya fazla çocuk getirmek doğru mu kafasindalar anlayacağın kimseden fikir olarak bile destek yok

Korunuyor mu? Maalesef benim de eşim istemedi uzun bir süre sonra zorla ikna ettim, hala istemiyorum diyor ama korunmuyor artık, bende hazır ikna olmuşken vazgeçmek istemiyorum ama bazen acaba mı diyorum çünkü çevremdeki herkes ne gerek var bir kız bir oğlun var bu dünyaya fazla çocuk getirmek doğru mu kafasindalar anlayacağın kimseden fikir olarak bile destek yok
Hakkımızda Hayırlısı olsun. Ben ikna edemedim daha. Senin 3. Olacak. Benim 3. 3 yaşını doldurdu elhamdülillah çok şükür. Etrafa bakmam herkes bir yorum yapıyor, bir çocuğu büyütmek zor diyen var 4 çocuğa kolayca yeten zorla yeten. Başkalarının düşüncesinden banane. Bana karışmasınlarda ....

Evet hemde çok sıkı😛

Hakkımızda Hayırlısı olsun. Ben ikna edemedim daha. Senin 3. Olacak. Benim 3. 3 yaşını doldurdu elhamdülillah çok şükür. Etrafa bakmam herkes bir yorum yapıyor, bir çocuğu büyütmek zor diyen var 4 çocuğa kolayca yeten zorla yeten. Başkalarının düşüncesinden banane. Bana karışmasınlarda ....
Maşallah canım, katılıyorum düşüncene👍bir de benim gözlemlediğim kardeş sayısı arttıkça çocuklar bakım dışında anneye bir yükü olmuyor, belli bir yaştan sonra birbirine oyun arkadaşı oluyorlar

Selam kızlar anca yazabildim grip benide vurdu maalesef hemde çok fena hiç iyi değilim 🥲
birazdan doktora gidicem inşallah iyi haberlerle gelirim her şey yolundadır
Çok geçmiş olsun canım 🙏 güzel haberlerle gel ins.

Sağolun kızlar şimdi çıktım hastaneden hemen ilk size yazayım dedim benim oğlanın keyfi yerindeymiş
Anaaaa 2 oğlan çok garip ya 😁
Ah be 2 kız içimde kalacak 🥲
Herşeyin hayırlısı inşallah sağlıklı olsunda💜
Maşallah oğluşa :KK66:

X