- 16 Ağustos 2013
- 3.092
- 3.906
-
- Konu Sahibi sadehayatt06
- #5.661
Nane kaynat iç canım geçer inşallah.
N Nazlim0634 , bak ne diycem o bayan muhtemelen on aylık bebeğine yetemediği için senin durumuna ah vah edip yorum yapmıştır. Sanada çok karışan eden oldu, orda bir patlama yaşamış kendini boşuna germişsin. Olan olmuş tekrarından kaç boşver. Bana neler diyenler var , ben kaçınıyorum hiç gerek yok laflarım bile kıymetli. Ne gerek var anlamayan adam için tüketeyim nefesimi. Birde sonra aklımı kurcalayıp duracak.
Kızlar hayat öyle garip öyle manidar ki yaşadığımız hiçbişey boşuna değil. Ya öğrenmemiz için ya görmemiz ya uzak durmamız veya önlem alıp kendimizi korumamız için.
Ben 35 oldum gala yaşıyorum.
Çok zor haftalar geçirdim ailem ile ilgili.
Hayatımda kendimi bu kadar kırgın bu kadar yanlış anlaşılmış dışlanmış hissetmedim herhalde. Dilerim yavrularımla eşimle çok daha güzel günler yaşayacağım. Bende size katılayım 4 . Yavrum sağlıkla imanla gelsin annesine.
kahvecibaby Seni çok önceden biliyorum.
Dualarımdasınız sağlıkla huzurla kucağınıza alın canlarım
Nane kaynat iç canım geçer inşallah.
N Nazlim0634 , bak ne diycem o bayan muhtemelen on aylık bebeğine yetemediği için senin durumuna ah vah edip yorum yapmıştır. Sanada çok karışan eden oldu, orda bir patlama yaşamış kendini boşuna germişsin. Olan olmuş tekrarından kaç boşver. Bana neler diyenler var , ben kaçınıyorum hiç gerek yok laflarım bile kıymetli. Ne gerek var anlamayan adam için tüketeyim nefesimi. Birde sonra aklımı kurcalayıp duracak.
Kızlar hayat öyle garip öyle manidar ki yaşadığımız hiçbişey boşuna değil. Ya öğrenmemiz için ya görmemiz ya uzak durmamız veya önlem alıp kendimizi korumamız için.
Ben 35 oldum gala yaşıyorum.
Çok zor haftalar geçirdim ailem ile ilgili.
Hayatımda kendimi bu kadar kırgın bu kadar yanlış anlaşılmış dışlanmış hissetmedim herhalde. Dilerim yavrularımla eşimle çok daha güzel günler yaşayacağım. Bende size katılayım 4 . Yavrum sağlıkla imanla gelsin annesine.
kahvecibaby Seni çok önceden biliyorum.
Dualarımdasınız sağlıkla huzurla kucağınıza alın canlarım
Hanımlar günaydın, ben galiba elenmek üzereyim. Şimdi bana bir akıl verinbat 20 mayıs 21 de olabilir. Bundan yaklaşık 10 gün önce falan pembe ama çok açık bir pembe leke geldi hatta ağrımda vardı dedim heralde regl erken geliyor. Ama devamı gelmedi bir kere oldu geçti gitti. Bu beni şüphelendirdi bu kadar erken zaten başlamazdı normalde en fazla bir iki gün erken yada bir iki gün geç olurum. Yaptığım tüm erken gebelik testleride negatif( yaptığımda yine 8-9 gün vardı reglime) sonuç olarak hala regl günüm gelmedi ama şuan aşırı sancım var artık gebelik ümidim yok bekliyorum şuan regl gelecek diye fakat bu 10 gün önceden gelen leke neydi sizce içinden çıkamıyorum
Muhtemelen yumurtlama olmuştur o dönem bazen çok hafif kanama olabiliyormuşGünaydınlar, başka bir topikte yazmıştım ama sizede atıyorum kızlar bana yardımcı olur musunuz?
GünaydınGünaydın güzel anneler
Yumurtlamayı ovülasyonla takip etmedim fakat adet döngüme göre çok daha önce oldu bilemiyorum tabi yine de kesin şu gün diyemem amaMuhtemelen yumurtlama olmuştur o dönem bazen çok hafif kanama olabiliyormuş
İki gündür mide bulantısı beni mahvetti Sabahtan beri çekiyorum dün çok kötüydümNazlım ayy Gaviscon ve sütü denedim işe yaramadı
Karapisso nane kaynatıp içtiğimde direkt kusuyorum ben niye böyle bilmiyorum
kefiri deniycem kahvecibabyde mayalı şeylerden uzak dur demiş benim durum baya karış
Testlerle yumurtlama takibi yapmıyorum fakat genel döngüne göre daha erken yumurtlama tarihim hatta gelen leke tarihinden 8-9 gün önce olması lazım tabi yine de net bişey diyemiyorum :)Muhtemelen yumurtlama olmuştur o dönem bazen çok hafif kanama olabiliyormuş
Günaydınlar, başka bir topikte yazmıştım ama sizede atıyorum kızlar bana yardımcı olur musunuz?
Nazlım ayy Gaviscon ve sütü denedim işe yaramadı
Karapisso nane kaynatıp içtiğimde direkt kusuyorum ben niye böyle bilmiyorum
kefiri deniycem kahvecibabyde mayalı şeylerden uzak dur demiş benim durum baya karış
İnşallah canımelmayı dene canım.. beni gerçekten rahatlatmıştı.. inşAllah geçici olur
N Nazlim0634 bulantı inşAllah geçici olur da rahata erersin biran önce canım
Belki de olabilir artık bekliyorum olayım diye ağrım var çünkü bakalım nasip kısmet diyorum :)yumurtlama lekesi olabilir.. bazen ayda 2 kezde yumurtlayanlar olabiliyormuş.. yada sizin yumurtlama zamanınız belki o zamandır..
Msj gözümden kaçmış şimdi gördümİki gündür mide bulantısı beni mahvetti Sabahtan beri çekiyorum dün çok kötüydümAllah yardımcımız olsun
Bende tiksinme bulantı ikisi bir arada iyice arttı son bir hafta ölüyorum yaaaMsj gözümden kaçmış şimdi gördüm
Ayy canım benim bir an önce geçsin şu dönemler senin en şiddetli dönemlerin
Benim bulantıda pik haftam 8 di o kadar çok affedersin öğürme oluyordukikasıklarıma ağrı saplanıyordu kusarken hafif lekelenmem bile olmuştu zorlamadan
Allah yardımcımız olsun bende 4 gözle 16. Haftayı bi doldursam kurtulsam diye bekliyorum inşallah öyle de olur
Benim iki çocuktada 16 fan sonra rahatlamıştım
sonrada aşırı yeme olayı başlamıştı valla ben yemeye razıyım bulantıdan bıktım
kahvecibaby canım senin oldu mu bulantın bittiyse ne zamandı hele bize biraz moral ver
Tiksinme Koku hassasiyeti mahvediyor yaşamla bağlantısı kopuyor insanın gerçekten kalitesiz yaşama geçişBende tiksinme bulantı ikisi bir arada iyice arttı son bir hafta ölüyorum yaaaAma öğürme kusma yok mide bulantısıyla geziyorum halsizim çok halsizim.Bende sabırla bekliyorum ne zaman geçecek diye. Sana az kalmış 16 hafta olmaya eli kulağında İnşallah biran önce biter de rahatlarız
Ben de 12.haftaları iple çekiyorum. 12.haftalarda düzelmiştim inşallah bunda da öyle olur.Tiksinme Koku hassasiyeti mahvediyor yaşamla bağlantısı kopuyor insanın gerçekten kalitesiz yaşama geçiş
Senin kaçıncı haftalarda düzelme olmuştu
İnşallah canoom
12 de rahatlıyorsan süpermiş canımBen de 12.haftaları iple çekiyorum. 12.haftalarda düzelmiştim inşallah bunda da öyle olur.
Msj gözümden kaçmış şimdi gördüm
Ayy canım benim bir an önce geçsin şu dönemler senin en şiddetli dönemlerin
Benim bulantıda pik haftam 8 di o kadar çok affedersin öğürme oluyordukikasıklarıma ağrı saplanıyordu kusarken hafif lekelenmem bile olmuştu zorlamadan
Allah yardımcımız olsun bende 4 gözle 16. Haftayı bi doldursam kurtulsam diye bekliyorum inşallah öyle de olur
Benim iki çocuktada 16 fan sonra rahatlamıştım
sonrada aşırı yeme olayı başlamıştı valla ben yemeye razıyım bulantıdan bıktım
kahvecibaby canım senin oldu mu bulantın bittiyse ne zamandı hele bize biraz moral ver