Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Allah razı olsun canım benim sağolasın

Rabbim gönlünü ferahlatsın inşAllah canım.. Sıkıntılar dertler insanı yoruyor ama Allah'ın izniyle bunların sonu aydınlığa çıkıyor.. Her karanlık gecenin bir aydınlığı var.. ne yaşadın bilemem ama eşin ve çocuklarınla evinin kapısını kapatınca birlik beraberlik içinde olabiliyorsanız en büyük mutluluk zenginlik bu..
La tahzen.. çok sevdiğim bir şiirdir.. herkesin imtihanı çok farklı.. Rabbim isyan etmeden hakkıyla geçebilmeyi nasip etsin

Günaydınlar, başka bir topikte yazmıştım ama sizede atıyorum kızlar bana yardımcı olur musunuz?

Nazlım ayy Gaviscon ve sütü denedim işe yaramadı
Karapisso nane kaynatıp içtiğimde direkt kusuyorum ben niye böyle bilmiyorum
kefiri deniycem kahvecibabyde mayalı şeylerden uzak dur demiş benim durum baya karış

Muhtemelen yumurtlama olmuştur o dönem bazen çok hafif kanama olabiliyormuş
Yumurtlamayı ovülasyonla takip etmedim fakat adet döngüme göre çok daha önce oldu bilemiyorum tabi yine de kesin şu gün diyemem ama regl gelceksede bir an önce gelsinde rahatlayayım

İki gündür mide bulantısı beni mahvetti Sabahtan beri çekiyorum dün çok kötüydüm Allah yardımcımız olsun

Muhtemelen yumurtlama olmuştur o dönem bazen çok hafif kanama olabiliyormuş
Testlerle yumurtlama takibi yapmıyorum fakat genel döngüne göre daha erken yumurtlama tarihim hatta gelen leke tarihinden 8-9 gün önce olması lazım tabi yine de net bişey diyemiyorum :)

elmayı dene canım.. beni gerçekten rahatlatmıştı.. inşAllah geçici olur

N Nazlim0634 bulantı inşAllah geçici olur da rahata erersin biran önce canım

İki gündür mide bulantısı beni mahvetti Sabahtan beri çekiyorum dün çok kötüydüm Allah yardımcımız olsun
Msj gözümden kaçmış şimdi gördüm
Ayy canım benim bir an önce geçsin şu dönemler senin en şiddetli dönemlerin
Benim bulantıda pik haftam 8 di o kadar çok affedersin öğürme oluyorduki kasıklarıma ağrı saplanıyordu kusarken hafif lekelenmem bile olmuştu zorlamadan
Allah yardımcımız olsun bende 4 gözle 16. Haftayı bi doldursam kurtulsam diye bekliyorum inşallah öyle de olur
Benim iki çocuktada 16 fan sonra rahatlamıştım
sonrada aşırı yeme olayı başlamıştı valla ben yemeye razıyım bulantıdan bıktım
kahvecibaby canım senin oldu mu bulantın bittiyse ne zamandı hele bize biraz moral ver

Bende tiksinme bulantı ikisi bir arada iyice arttı son bir hafta ölüyorum yaaa Ama öğürme kusma yok mide bulantısıyla geziyorum halsizim çok halsizim.Bende sabırla bekliyorum ne zaman geçecek diye. Sana az kalmış 16 hafta olmaya eli kulağında İnşallah biran önce biter de rahatlarız

Tiksinme Koku hassasiyeti mahvediyor yaşamla bağlantısı kopuyor insanın gerçekten kalitesiz yaşama geçiş
Senin kaçıncı haftalarda düzelme olmuştu
İnşallah canoom

Benim hem bulantı hem kusma berbattı 5 kilo falan verdim hatta.. 14.hafta dolarken bitti çok şükür.. bebeği de o zaman hissettim hatta dedüm benimki psikolojik bebeği hissedince bulantı da gitt
şimdi yemeye başladım 2 haftadır kilo almaya başladım bebişte alıyordur inşAllah..
inşAllah geçici olur hwr gebelik farklı oluyor diyorlar ilkinde daha 13.haftada bitmişti benim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…