Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
12 de rahatlıyorsan süpermiş canım
Benimde 16 da olurdu ama sanki hiç normale dönmeyecekmişim gibi geliyor
Ağzımda acı acı sular var🥲
Sen 16 haftalık oldun mu ?Kurtulmana az kaldı sabret canım😚
Benim de ağzımın içi zehir gibi.Afedersin canım ortalıkta mal gibi,sersem gibi dolaşıyorum sanki bitkisel hayattayım kafam birşey almıyor bir tuhafım 😖 Bana da öyle geliyor normal hayata dönemeyecekmişim gibi 🥴Ama bu günler geçecek güzel günler bizi bekliyor inşallah 🤲

kıyamam az kaldı inŞAllah..
Bugün canım simit istedinokulda da kantindeki ablanın kendi yapıyor simitleri temiz biliyorum diye yedim mayalı ya mahvetti yandı yaktı elmada yoktu 🙄 su içtim içtim ama yok zorladı çok.. dedüm kendime ahhh biliyon niye yiyon ama canım çekti napim😂
geçicwk Allah'ın izniyle az kalmış zaten sağlıkla gelsinler de 😊

Can kuşum bebeğinin cinsiyeti kesinleşince mutlaka yaz bizlere ☺️Benim birdaha ki kontrolüm 3 hafta sonra ama daha cinsiyet için çok erken 😄Doktorum 4.aydan sonra cinsiyet söylerim dedi 😌😌 Sağlıklı olsun bebişlerimiz cinsiyetin bir önemi yok ama insan merak ediyor kızım mı olacak, oğlum mu olacak diye 🤭

Kızlar selamun aleyküm.
Nasılsınız hamilelik nasıl gidiyor N neyb kahvecibaby kahvecibaby N Nazlim0634
Ben hastalandım 2 gün yatal döşek. Elhamdülillah 3.gün ayaklandım boğaz ağrısı geçmedi.
Corona gibi heryerim ağrıdı. Halbuki 4 gün eşim evde diye çok mutlu olmuştum gezeriz tozarız demiştik. Bugünde eşim hasta yatıyor. 4 gün böyle geçti elhamdülillah , 2 hafta süren hastalık yaşamıştık, 2 şer günn yatmak ucuz atlatmak demek. Elhamdülillah çok şükür.

Sizin sohbetler akıp gider , hamişler sizi. Bende arada katılırım artıkınnn , yada çok yakında bende katılırım sizin aranıza ❤❤❤

Benim hem bulantı hem kusma berbattı 5 kilo falan verdim hatta.. 14.hafta dolarken bitti çok şükür.. bebeği de o zaman hissettim hatta😍 dedüm benimki psikolojik bebeği hissedince bulantı da gitt😎
şimdi yemeye başladım 2 haftadır kilo almaya başladım bebişte alıyordur inşAllah..
inşAllah geçici olur hwr gebelik farklı oluyor diyorlar ilkinde daha 13.haftada bitmişti benim..
Ayy ne güzel maşallah 🧿
Bazen psikolojik mi diye kendime kızıyorum kendimi motive etmeye çalışıyorum ama yooook bulantı tiksinti yama vs geldimiiii hiçbirşry dinlemiyor😏
Kilo vermen kötü olmuş ama şimdi toparlarsın💜

kıyamam az kaldı inŞAllah..
Bugün canım simit istedinokulda da kantindeki ablanın kendi yapıyor simitleri temiz biliyorum diye yedim mayalı ya mahvetti yandı yaktı elmada yoktu 🙄 su içtim içtim ama yok zorladı çok.. dedüm kendime ahhh biliyon niye yiyon ama canım çekti napim😂
geçicwk Allah'ın izniyle az kalmış zaten sağlıkla gelsinler de 😊
Hadi ya dayanamadın tabi darısı başıma yemek yemeği canım bir şey istemesini özledim😁
Sağol canım Allah razı olsun.

Sen 16 haftalık oldun mu ?Kurtulmana az kaldı sabret canım😚
Benim de ağzımın içi zehir gibi.Afedersin canım ortalıkta mal gibi,sersem gibi dolaşıyorum sanki bitkisel hayattayım kafam birşey almıyor bir tuhafım 😖 Bana da öyle geliyor normal hayata dönemeyecekmişim gibi 🥴Ama bu günler geçecek güzel günler bizi bekliyor inşallah 🤲
Canım ben 15+2 deyim 16.haftanın içinde ama ne göbek ne bir gram iyileşme ne hamile psikolojisi ne benek hevesi asıl mal gibi gezinen benim😂
Mide huzursuzluğundan başka boyutlara geçemiyorumkiii
Aslında şu an öğrenecek kadar büyüdü haftaya kontrole gitmeyi düşünüyorum ya da sonraki hafta bakalım kısmet
O kadar kendi derdimdeyimki merak etmeye bile mecalim yok 🤦‍♀️
Sağlıklı olsunda doktorların biri kıza benziyor dedi biri erkeğe o yüzlen ikisinide hazırım dermişim sanki başka alternatif var gibi 😂😂😂😂
Hadi bakalım benden sonra senin cinsiyet patlayacak darısı karapisso karapisso minnoşuma hayırlısıyla😍

Canım ben 15+2 deyim 16.haftanın içinde ama ne göbek ne bir gram iyileşme ne hamile psikolojisi ne benek hevesi asıl mal gibi gezinen benim😂
Aslında şu an öğrenecek kadar büyüdü haftaya kontrole gitmeyi düşünüyorum ya da sonraki hafta bakalım kısmet
Sağlıklı olsunda doktorların biri kıza benziyor dedi biri erkeğe o yüzlen ikisinide hazırım dermişim sanki başka alternatif var gibi 😂😂😂😂
Hadi bakalım benden sonra senin cinsiyet patlayacak darısı karapisso karapisso minnoşuma hayırlısıyla😍
Sende en kısa zamanda rahatlarsın inşallah. Amin hayrılısıyla canım benim. Sağlıklı olsun ,senin gönlünden geçen olsun.

Kızlar selamun aleyküm.
Ben hastalandım 2 gün yatal döşek. Elhamdülillah 3.gün ayaklandım boğaz ağrısı geçmedi.
Corona gibi heryerim ağrıdı. Halbuki 4 gün eşim evde diye çok mutlu olmuştum gezeriz tozarız demiştik. Bugünde eşim hasta yatıyor. 4 gün böyle geçti elhamdülillah , 2 hafta süren hastalık yaşamıştık, 2 şer günn yatmak ucuz atlatmak demek. Elhamdülillah çok şükür.

Sizin sohbetler akıp gider , hamişler sizi. Bende arada katılırım artıkınnn , yada çok yakında bende katılırım sizin aranıza ❤❤❤
Aleykümselam canım benim çok geçmiş olsun izne denk gelmesinde ayrıca kötü olmuş beeehh 🙄
En kısa sürede atlatırsınız inşallah sensiz olmaz 💜😘

Aleykümselam canım benim çok geçmiş olsun izne denk gelmesinde ayrıca kötü olmuş beeehh 🙄
En kısa sürede atlatırsınız inşallah sensiz olmaz 💜😘
Bugün iyiyim eşimde yarın toparlar inşallah.
Bensiz olur kız niye olmasın. Valla anam bacım dediklerim silmiş beni ha varım ha yokum. Hak teala razı olsun kul boş.... nerden nereye yazdım bak nasıl doluysa içim....

Kızlar selamun aleyküm.

Hayırlısıyla senide aramızda görürüz İnŞALLAH canım.. Rabbim sağlık versin geçmiş olsun.. bir evde kadın hasta olunca o evin düzeni çöküyor.. Dikkat edesin kendine
Ayy ne güzel maşallah 🧿
Bazen psikolojik mi diye kendime kızıyorum kendimi motive etmeye çalışıyorum ama yooook bulantı tiksinti yama vs geldimiiii hiçbirşry dinlemiyor😏
Kilo vermen kötü olmuş ama şimdi toparlarsın💜
Hakkaten bende psikolojik falan diye kendi kendime diyorum ama yok yani.. Allah'tan okulda kendi odam var yoksa var ya rezil kepaze olmuştum inanki.. o dönemler şükür ki bitti.. az kaldı sizinde geçecek inşAllah
Hadi ya dayanamadın tabi darısı başıma yemek yemeği canım bir şey istemesini özledim😁
Sağol canım Allah razı olsun.
Di mi insan onuda özlüyor.. eşim geçen diyorki sen nasıl hamilesin neden canın birşey istemiyor senin.. benim istediklerim kolay ulaşabildiğim şeyler olunca ondan istemiyorum.. adamda heves ediyor herhalde😂😂😂
Amin öncelikle karapisso karapisso ya 😊
bende bunu taa 19. haftada öğrendim doktor 14te erkeğe benziyor demişti bende öyle hissediyordum zaten 😁
sağlıkla gelsinde erkek kız hakkaten farketmiyor..

ben erkek deyince cinsiyetine yaa koz olsaydı diyorlar sanki ısmarlamayla oluyor tövbe tövbee..

Kızlar selamun aleyküm.

Canım çok geçmiş olsun.Rabbim şifa versin.Eşinin evde olup hasta olmanız kötü zamana denk gelmiş.Ama salgın var.Bitmiyor salgınlar bitmiyor.Bizler boğaz ağrısını çok kötü atlattık ,atlattık bile sayılmaz büyük oğlum antibiyotik kullandığı halde hâlâ boğazım ağrıyor diyor.Bende hamile olduğum için doktor ilaç vermedi çektim kendi kendime haftalar sürdü😖 Şimdi de karın ağrısı mide bulantısı ile uğraşıyoruz.Gece uyumadı bebeğim karın ağrısından.
Aramıza biran önce katıl hepimiz peş peşe doğururuz inşallah ☺️☺️🥰Sohbetlerimiz sensiz olmaz 😚😚

Doğru söylüyorsun canım mide kötü olunca insan hiç bir şeye odaklanamıyor.İnşaallah biran önce geçer.Evet birde hamilelikten sonra cinsiyet bombaları patlatacağız değil mi.Ne çok patlatacak bomlarımız varrrr 😅
Benim 2 hafta sonra kontrolüm var 11 haftalık oluyoruz cinsiyet için çok erken söylemez doktor ☺️
Birdaha gidişim de okullar tatil oluyor kızımı da götüreceğim inşallah.Cinsiyet söyler o zaman gösterirse minik serçem ☺️ Doktor erkek diyormuş kızım doktorla kavga etmezse iyi😆😆 Aklıma geldi tembih edeyim kızıma da doktora birşey demesin 🤣🤣 Doktorun ne suçu var 😜Aras'a hamile iken erkek dediğim de bana küsmüştü 😅 Erkek ise bu sefer doktordan duysun da doktora küssün bari 🤭🤭

Hayırlısıyla senide aramızda görürüz İnŞALLAH canım.. Rabbim sağlık versin geçmiş olsun.. bir evde kadın hasta olunca o evin düzeni çöküyor.. Dikkat edesin kendine

Hakkaten bende psikolojik falan diye kendi kendime diyorum ama yok yani.. Allah'tan okulda kendi odam var yoksa var ya rezil kepaze olmuştum inanki.. o dönemler şükür ki bitti.. az kaldı sizinde geçecek inşAllah

Di mi insan onuda özlüyor.. eşim geçen diyorki sen nasıl hamilesin neden canın birşey istemiyor senin.. benim istediklerim kolay ulaşabildiğim şeyler olunca ondan istemiyorum.. adamda heves ediyor herhalde😂😂😂

bende bunu taa 19. haftada öğrendim doktor 14te erkeğe benziyor demişti bende öyle hissediyordum zaten 😁

ben erkek deyince cinsiyetine yaa koz olsaydı diyorlar sanki ısmarlamayla oluyor tövbe tövbee..
Millete bakma sen boş boş konuşuyorlar vallahi insan yaşadıkça daha iyi anlıyor milletin ne kadar boş boğaz olduğunu şu 2 senedir daha iyi anladım.

Yok artık ya bende mi bir gariplik var insanlar mı çok rahat ben kimsenin rahatsız olacağı ne bir hareket nede bir çift laf etmek isterim
Aşırı dikkat etmekte çok yorucu o da bambaşka konu ama dengesiz insan çok
Sağlıkla gelsin paşa beyler😍

Doğru söylüyorsun canım mide kötü olunca insan hiç bir şeye odaklanamıyor.İnşaallah biran önce geçer.Evet birde hamilelikten sonra cinsiyet bombaları patlatacağız değil mi.Ne çok patlatacak bomlarımız varrrr 😅
Benim 2 hafta sonra kontrolüm var 11 haftalık oluyoruz cinsiyet için çok erken söylemez doktor ☺️
Birdaha gidişim de okullar tatil oluyor kızımı da götüreceğim inşallah.Cinsiyet söyler o zaman gösterirse minik serçem ☺️ Doktor erkek diyormuş kızım doktorla kavga etmezse iyi😆😆 Aklıma geldi tembih edeyim kızıma da doktora birşey demesin 🤣🤣 Doktorun ne suçu var 😜Aras'a hamile iken erkek dediğim de bana küsmüştü 😅 Erkek ise bu sefer doktordan duysun da doktora küssün bari 🤭🤭
Benim oğlumun doktoru çok iyi ve ünlü bir doktordu 10.haftadan sonra çat çat söylerdi herkese ve ıskaa biraz doktoruna bağlı biraz cihazlara
Ayy kıyamam ben o ablaya inşallah gönlündeki olur ama sen yinede dikkat et doktora yürümesin 😂

Benimde doktor ücretsiz izne ayrılacakmış işler karıştı
Doktor arama işinden nefret😏 özellikle kadın doğum🤦‍♀️
Bende mecbur ayrılmadan görüneyim diye biraz erken olacak ama çarşambaya aldım randevuyu
Bakalım gösterecek mi bizim sıpa😜

Benimde doktor ücretsiz izne ayrılacakmış işler karıştı
Doktor arama işinden nefret😏 özellikle kadın doğum🤦‍♀️
Bende mecbur ayrılmadan görüneyim diye biraz erken olacak ama çarşambaya aldım randevuyu
Bakalım gösterecek mi bizim sıpa😜
Hadi bakalım canommm inşallah inşallah 🤲🤲 bu sefer netleşir ben çok meraktayım mutlaka haber ver bekliyorum 🤩Senden haber gelene kadar Çarşamba günü burdan ayrılmam haberin olsun 😉
Canım ben birazda olsa rahatladım bin şükür 8.haftam kabus gibi geçti demekki benimde pik haftamdı 😩 Sen nasılsın inşallah iyisindir.
Kardeş geliyor diye seviniyorlar mı yavrucukların nasıl karşılıyorlar annesi 😊😊

X