- 26 Nisan 2020
- 1.301
- 1.441
- 36
-
- Konu Sahibi sadehayatt06
- #5.641
Kordonları bağlatıp kocayı hadım etmek güzel fikirAyy keşke ya çok mutlu olurum yalan yok ama dediğim gibi hayırlı olan nasip olsun inşallah
Sorma bu grubun yeni açıldığı zamanlarda hepimizin çok istekli olduğu zamanlarda sen diyordun hep arka arkaya olcak hissediyorum diye
Ayy bulantı deme bana bu sene iki hamilelik iki kere bulantı delircem
Valla ikisinde çok kötüydü bunda ilerleyen haftalara geldiğim için şu am eskisine göre iyiyim ama tamamen geçti diyemem aslında geçen hafta azcık rahatlamıştım bitiyor diye sevinirken 2,3 gündür berbat durumdayım
Senin daha iyi geçirmene çok sevindim canoo aman aman böylede gitsin inşallah
Ben zaten hamilelik olayını sevmem pek hemen bitsin diye bekliyorum sevenlere şaşırıyorum
Bakalım her şeyin hayırlısı şu 2 sene beni çok yordu ya artık normal hayata geçip kordonları bağlatıp kocamı da hadım ettirmeyi düşünüyorum
Aynen aynen sen bi düşün bacımKordonları bağlatıp kocayı hadım etmek güzel fikirBende bir düşüneyim bunu
İnşallah bir an önce biter bulantıların çok rahat hamilelik geçiririz hep birlikte
Kız senin doğumların sezeryan mi normal doğum mu?Kusura bakma benim devreler yanmış daha önce sen söylemişsindir ama ben çabuk unutuyorum
Evet canım normal doğumAynen aynen sen bi düşün bacım
Ayyy en büyük isteğim bulantılarım bitsin normal hayata döneyim
Sende biran önce atlat şu aşamaları canooom
Benim sezaryen canım isteğe bağlı oldum sen normal doğumdu dimi öyle hatırlıyorum
Söyledin mi kız kaynananlara falan
Sen hamilesin ve bize yazamdın öyle mi. Vay anasını... İnşallah sağ salim kucağına alırsın.
Ben iyi değilim. Allab herkesin ektiğini biçmeyi nasip etsin. Kafam öyle meşgul öyle zor günler geçirdim ki. Dilerim bundan sonra herşey hak ettiğim gibi huzur içinde olur.
Bende senin gibi düşünüyorum olumsuzlukları yaşayınca insan geri çekiyor kendini.. bende uzun bir süre foruma girmedim mesela.. bebiş büyünce netleşince bazı şeyler kafamda rahatlayınca girdim :) Allah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin, sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinCanlarım benim
biliyorsunuz çok fazla olumsuz durum yaşadım o yüzlen yoksa niye paylaşmayayım hem netleşsin hem sindireyim dedim ve aynı sene içinde 2.kez bulantılarla sınandım hiç iyi değildim topikte çok hareketsizdi kimse yazmıyordu biliyorsunuz ayrıca
Kafamda çorba bu konuda en iyi siz biliyorsunuz
Bu arada eski yazışmalarımda aslında size sinyal verdimde açık açık söylemeyince hissetmemeniz çok normal
Durumlar böyle işte kızmayın kız bana kaç sene oldu manyak olmam normal
Evet canım normal doğumSöyledim söyledim Biraz üzüldü,biraz söylendi sonrasında lütfen yalvarıyorum sana bu son olsun dedi
Dün çok can sıkıcı bir olay yaşadım.Kızım ana sınıfına giderken bir kaç kişiyle arkadaş olduk sadece telefon numaralarımız var gelip gitme filan yok bir arkadaş ile geçen sene 1 gün arayla doğum yaptık .Neyse parkta karşılaştık hamile olduğumu söyledim kadın şoklara filan girdi sanki hamile olan oNeyse başladı konuşmaya eee ayyy ne yapmayı düşünüyorsun eeee ayyy ne olacak şimdi sen çok sıkıntıya gireceksin, çok yipranacaksın ,tabiki benim alttan alacağımı sandı açtım ağzımı yumdum gözümü .SANANEEE dedim sen haddini bilsen hamile insan ile bu şekilde konuşulmayacağını da bilirsin dedim eeee ne yapacağım ne yapmamı istersin hamile kaldım diye kendimi öldüreceğim başıma ne geleceğini senden mi öğreneceğim dedim birtane cevap bile veremedi hadsiz.Hemen numarasını filan sildim.Kolay kolay kalp kırmam ama sinirlenirsem de susmam.Millet boş konuşuyor bu sefer çok iyi anladım
Sinirimi atamadım daha aklıma geldikçe çok sinirleniyorum eşim diyorki ağzının payını vermişsin niye sinirleniyorsun üzüyorsun kendini . Hayır ben şuna sinirleniyorum sen kimsin ne hakla bana bu yorumu yapabiliyor işte böyle düşündükçe sinirlerim oynuyor inşallah karşıma çıkar bana bir laf der de iyice içimi dökerim.Vallaha durduk yere günaha sokuyorlar.Rabbim gönlünü rahatlatsın inşAllah canım.. Ne sıkıntın varsa tez vakitte gidersin.. dünya imtihan dünyası hayırla geçebilmeyi nasip etsin inşAllah
Bende senin gibi düşünüyorum olumsuzlukları yaşayınca insan geri çekiyor kendini.. bende uzun bir süre foruma girmedim mesela.. bebiş büyünce netleşince bazı şeyler kafamda rahatlayınca girdim :) Allah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin, sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Ne dengesiz insanlar var yaasinir oldum valla bende.. iyi yapmışsın ohh ona ne yani.. bide bebek mucizedir herkese her zaman nasip olmuyorki.. ıyy bende sinir oldum
İnsanları anlamıyorum ben ya herkesin her şeyinde burunlarıEvet canım normal doğumSöyledim söyledim Biraz üzüldü,biraz söylendi sonrasında lütfen yalvarıyorum sana bu son olsun dedi
Dün çok can sıkıcı bir olay yaşadım.Kızım ana sınıfına giderken bir kaç kişiyle arkadaş olduk sadece telefon numaralarımız var gelip gitme filan yok bir arkadaş ile geçen sene 1 gün arayla doğum yaptık .Neyse parkta karşılaştık hamile olduğumu söyledim kadın şoklara filan girdi sanki hamile olan oNeyse başladı konuşmaya eee ayyy ne yapmayı düşünüyorsun eeee ayyy ne olacak şimdi sen çok sıkıntıya gireceksin, çok yipranacaksın ,tabiki benim alttan alacağımı sandı açtım ağzımı yumdum gözümü .SANANEEE dedim sen haddini bilsen hamile insan ile bu şekilde konuşulmayacağını da bilirsin dedim eeee ne yapacağım ne yapmamı istersin hamile kaldım diye kendimi öldüreceğim başıma ne geleceğini senden mi öğreneceğim dedim birtane cevap bile veremedi hadsiz.Hemen numarasını filan sildim.Kolay kolay kalp kırmam ama sinirlenirsem de susmam.Millet boş konuşuyor bu sefer çok iyi anladım
Valla eşimin tedbirsizlik olayından sonra ve defalarca belirti yaşaya yaşaya hemen tahmin ettim ve anladım hamile olduğumuRabbim gönlünü rahatlatsın inşAllah canım.. Ne sıkıntın varsa tez vakitte gidersin.. dünya imtihan dünyası hayırla geçebilmeyi nasip etsin inşAllah
Bende senin gibi düşünüyorum olumsuzlukları yaşayınca insan geri çekiyor kendini.. bende uzun bir süre foruma girmedim mesela.. bebiş büyünce netleşince bazı şeyler kafamda rahatlayınca girdim :) Allah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin, sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Ne dengesiz insanlar var yaasinir oldum valla bende.. iyi yapmışsın ohh ona ne yani.. bide bebek mucizedir herkese her zaman nasip olmuyorki.. ıyy bende sinir oldum
Valla eşimin tedbirsizlik olayından sonra ve defalarca belirti yaşaya yaşaya hemen tahmin ettim ve anladım hamile olduğumu
hemen alıştım kabullendim kasımda kürtaj olduğum hamilelikte bir türlü kabullenememiştim öncesinde çok istememe rağmen acayip bir isteksizlik vardı stresten sürekli çarpıntım oluyordu
bende pek normal biri sayılmam biraz maymun iştahlılık var
bu sefer aynı şeyleri yaşamamak için rahat olmaya çalıştım ve sevindim
Öyle sevinçten havalara uçmak gibi olmadı belki ama kötü bir şey hissetmedim açıkcası
kafam bi gelip gidiyor hala ama iyiyim çok şükür
buraya geç haber vermem sindireyim yine olumsuz bir durum olursa kızların beynini yemeyim diyeydi aslında
Senin 2. Çocuk muydu 3.müydü canım?
dengesiz insan çok maalesef.. sen üzme kendini bebişte üzülür bak annesiSinirimi atamadım daha aklıma geldikçe çok sinirleniyorum eşim diyorki ağzının payını vermişsin niye sinirleniyorsun üzüyorsun kendini . Hayır ben şuna sinirleniyorum sen kimsin ne hakla bana bu yorumu yapabiliyor işte böyle düşündükçe sinirlerim oynuyor inşallah karşıma çıkar bana bir laf der de iyice içimi dökerim.Vallaha durduk yere günaha sokuyorlar.
Vallahi benim görünüşümde de öyle kimseyi kıracak bir tip yok benden o delirmeleri kimse beklemiyor en sonunda delirtiyorlar aslında ben haksızlığa gelemiyorumİnsanları anlamıyorum ben ya herkesin her şeyinde burunları
İyi yapmışsın senle çok benziyoruz bende asla kimseye karışmam kırmam susarım idare ederim ama kafam atarsa kimsenin cesaret edemeyeceği şeyleri yaparım karşımdaki kişi donup kalır
Ağzına sağlık iyi yapmışsın!
Çocuk yapmazsanda karışırlar yaparsanda
Bizde evlendiğimizde kendi isteğimizle 3,4 sene istemedik öyle çok karışıyorlardı ki bi gün bende dellendim ağzıma geleni saydırdım bi dahada soramadılar yok olmuyor mu yok üzülme içine atma tedavisi var üzülme istemiyoruz diyorum hala ikna olmuyorlar bi bebek görünce bakışlar bana yönelirdi acır gibi bakarlardı halbuki biz ilk seneler iyi ki çocuğumuz yok ohh falan modundaydık çocuklu ortamdan çıkınca şükrederdik bu ne yaa veeee veeeefalan derdik
gençtik tabi gezmek tozmak cazip geliyordu iyikide öyle yapmışız milletin gazına gelseydik o kadar gezme tozma eğlence dolu Özgürlükle dolu güzel anıları biriktiremezdik
Bakalım ben henüz kimseye haber vermedim bakalım yine neler dinliycem
Aynen canım tamda dediğin gibi dengesiz insanlar yüzünden ne kendimi nede bebeğimi üzmeye değmezdengesiz insan çok maalesef.. sen üzme kendini bebişte üzülür bak annesi
Kanaması olan bir arkadaş vardı o dönemler acaba sen miydin geçmiş gitmiş olsun üzücü oluyor gerçekten bir emek veriyorsun sonu hüsran ama tabi hayırlısı rabbimin bir bildiği var elbet senin ilki oğlan mıydı?Olumsuzluklar zaten insanı geri çekiyor canım.. hayırla sağlıkla büyüsün inşAllah..
benim 3.gebeliğim ama 2. olacak.. diğeri düştü 8.haftasında.. oda beni çok etkilemişti.. zorla olmuştu düşünce çok üzüldüm hatta kanama başlayınca gittiğim hastanenin önünden geçerken arabayla kaza yapıyordum neredeyse düşükten 3 4 ay sonraydı hatta.. eşime demedim bile bunu Allah korudu..
buda mucizemiz bizim inşAllah sağlıkla büyür gelir
Ayy alemsin ya koptumVallahi benim görünüşümde de öyle kimseyi kıracak bir tip yok benden o delirmeleri kimse beklemiyor en sonunda delirtiyorlar aslında ben haksızlığa gelemiyorumSen kimseyi takma kim ne derse desin.Ben ne yaptım kız hamile olduğumu öğrendiğim de öncellikle aklıma şu geldi etrafımdaki insanlar olumsuz beni çok etkiler diye düşünüp çok üzüldüm hatta karapisso arkadaşıma da söyledim oda bana kesinlikle kimseye söyleme demişti...Ama ben düşündüm tam tersi bir karar aldım herkese yani etrafımda saygı değer kişilere söylemeyi istedim dış kapının mandalına değil o gün söylediğim hadsiz şahıs gibi Söylemek istedim nedeni ise içimde tutup bu ne diyecek şu ne diyecek her gün gerilecektim Çokta iyi oldu.Seninde nasibinde varmış 3. Çocuk benim 4. Olduğu gibi Millete yardıma geliverin,para verin de yanında kimse kalmaz Ayyy bunu yazarken kendim bile baya güldüm Bizde evliliğimizin ilk yılları istemedik gezdik dolaştık kavgalar ettik.Kız ne diyecem evliliğin o yıllarındaki kavgalar bile ne eğlenceliymiş şimdi o tadı bulamıyorum çünkü kavga etmeye mecalim yok Artık eşimin her söylediğini veya yaptığı her hareketini görüp duyamıyorum .O yıllar gerçekten çok güzelmiş ne kadar değerliymiş.Tabiki artık olgunlaştık bu yılların tadı da başka çoluk çocuk
Oyyyy ennnn korktuğumBulantılarım azcık hafifledi derken mide yanması başladı delirciiim ne yapmam lazım nasıl yatıştırılır bu durum diğer hamileliklerimde olmamıştı
Nane kaynat iç canım geçer inşallah.Bulantılarım azcık hafifledi derken mide yanması başladı delirciiim ne yapmam lazım nasıl yatıştırılır bu durum diğer hamileliklerimde olmamıştı
Canımsın seni çok seviyorum hepinizi seviyorumN Nazlim0634 sağlıkla huzurla yaşa gebeliğini tadını çıkart doya doya. Çekirdek ailen ile gğzle bir ömür diliyorum
Hamile olduğunu duyunca çok mutlu oldum burdanda yazmak istedim. Anı olarak dursun ilerde geçmişe bakıp bakıp okuruz inşallah☺
Benim de dualarım seninleNane kaynat iç canım geçer inşallah.
N Nazlim0634 , bak ne diycem o bayan muhtemelen on aylık bebeğine yetemediği için senin durumuna ah vah edip yorum yapmıştır. Sanada çok karışan eden oldu, orda bir patlama yaşamış kendini boşuna germişsin. Olan olmuş tekrarından kaç boşver. Bana neler diyenler var , ben kaçınıyorum hiç gerek yok laflarım bile kıymetli. Ne gerek var anlamayan adam için tüketeyim nefesimi. Birde sonra aklımı kurcalayıp duracak.
Kızlar hayat öyle garip öyle manidar ki yaşadığımız hiçbişey boşuna değil. Ya öğrenmemiz için ya görmemiz ya uzak durmamız veya önlem alıp kendimizi korumamız için.
Ben 35 oldum gala yaşıyorum.
Çok zor haftalar geçirdim ailem ile ilgili.
Hayatımda kendimi bu kadar kırgın bu kadar yanlış anlaşılmış dışlanmış hissetmedim herhalde. Dilerim yavrularımla eşimle çok daha güzel günler yaşayacağım. Bende size katılayım 4 . Yavrum sağlıkla imanla gelsin annesine.
kahvecibaby Seni çok önceden biliyorum.
Dualarımdasınız sağlıkla huzurla kucağınıza alın canlarım
evet o bendim.. başka da var mıydı bilmiyorum benden başka bu topikte.. ama şükür işte 19.haftamızı doldurdukKanaması olan bir arkadaş vardı o dönemler acaba sen miydin geçmiş gitmiş olsun üzücü oluyor gerçekten bir emek veriyorsun sonu hüsran ama tabi hayırlısı rabbimin bir bildiği var elbet senin ilki oğlan mıydı?
Bu bebişi sağlıkla kucağına alırsın inşallah
canım ben elma yemiştim.. bide mayalı birşeyler yemeyi kestim rahatladıydım.. ne zaman mayalı birşey yesem oluyor şuan hemen elma yiyomBulantılarım azcık hafifledi derken mide yanması başladı delirciiim ne yapmam lazım nasıl yatıştırılır bu durum diğer hamileliklerimde olmamıştı