- 26 Nisan 2020
- 1.301
- 1.441
- 36
-
- Konu Sahibi sadehayatt06
- #5.621
Maşallah sübhanallah bir paşan daha olacak demek çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallahBende gittim çok şükür herşey normal dedi.. boyu, kilosu, suyu, kalp atışı vs. uyuyordu bu defa hareketlerini göremedim ama kalbinin atışını duymak rahatlattı elhamdülillah.. şimdi oturup dinleniyorum oda hareketlendi
cinsiyetide netleşti :) bir paşam daha olacak inşAllahRabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşAllah
Yaaa hamileyim dışındaki herşeyi yazdığımı sanmıştım oysaCanomm benim bana tam olarak söylemezsen ne olduğunu ben hemen anlayamam benim jeton biraz köşeli
Hamilemisin?Değilmisin?Daha belli değil mi? Günün mü geçti?Test mi yaptın? Kan mı verdin?Vallahi anlamadımTam olarak yazsaydın şu gariban bacına
Sağlıkla sihhatle gelsin inşallahkaç haftalık oldunuz?
Yaaa hamileyim dışındaki herşeyi yazdığımı sanmıştım oysa
Yok kız ben yarım yamalak anlatmışım
Evet canım 14. Haftadayım
Her şeyin hayırlısı..
karapisso nerelerdesin kız sesin çıkmıyor nasılsın iyi misin bir ses ver
Maşallah sübhanallah bir paşan daha olacak demek çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Sen hamilesin ve bize yazamdın öyle mi. Vay anasını... İnşallah sağ salim kucağına alırsın.Yaaa hamileyim dışındaki herşeyi yazdığımı sanmıştım oysa
Her şeyin hayırlısı..
YaaaaYaaa hamileyim dışındaki herşeyi yazdığımı sanmıştım oysa
Her şeyin hayırlısı..
Bence önceki yaşadıklarından dolayı beklemek istedi. Bende istiyorum Allahım banada sağlıkla nasip et.YaaaaDemek 14 haftalik oldunuz bize yeni mi yazıyorsun doğrusu biraz alındım Yoksa yeni mi öğrendin
Aminn canım dualarım seninleBence önceki yaşadıklarından dolayı beklemek istedi. Bende istiyorum Allahım banada sağlıkla nasip et.
Canım benim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinYaaa hamileyim dışındaki herşeyi yazdığımı sanmıştım oysa
Her şeyin hayırlısı..
Hislerinde haklı çıktın. Başka neler hissediyorsun anlat bakalımCanım benim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinCinsiyeti belli oldu mu baya büyümüş senin meleğin. Gerçekten çok şaşırdım hiç beklemiyordum senden böyle bir haber.Dur sen söylemeden ben söyleyim içime kızın olacak gibi doğuyor .Sana ne dedim peş peşe doguracagiz ben hissediyorum
Bak işte burayı kaçırmışım ben açıklamanı yapmışsın zaten güzelim.Selam canlar
Benim böyle bir niyetim olmadığını biliyorsunuz
Eşim bir korunup bir korunmadığı için tetikte olduğumu söylemiştim
Ben spiral mpiral düşünürken olanların olması
Grubun en çok hamile kalıp kalıp doğuramayanı olarakyorucu şeyler yaşadım biliyorsunuz
O yüzlen önce ben sindirip sonra size haber vermek istedim
N Nazlim0634 cano güzel haberlerine çok sevindim maşallah miniğimize
sen hep diyordun senle arka arkaya olacak öyle hissediyorum diye
Hayırlısı bakalım
Amin herkes sağlıkla kavuşsun inşallahAmin amin inşAllah.. 18+4 teyim canım ben 19. haftamız dolacak inşAllah
Maşallah maşallah sağlıkla gelsin inşAllah canım.. zor zamanlar atlattın sende evet.. Rabbim hayırla kucağına almayı da nasip etsin inşAllah
Evet Aras'ta sen kız hissediyorum demiştin.Allah biliyor ya benim gönlümden de kız çok geçiyordu ama sağlıklı olması en önemlisi.Erkek olduğunu duyduğumda da çok sevinmiştim . Şimdi birşey hissedemiyorum sağlıklı olsun yeter.Kızım yine kız kardeş diyor başka bir şey demiyorN Nazlim0634 bir dr kız gibi gibi dedi diğeri erkeğe benziyor dedi ama ikisinde asla net değil görünmüyor sadece benzetme dedi hayırlısı sağlıklı olsunlarda benimki oğlan gibi geliyorda
Seninki kız gibi geliyor banagerçi Aras’ıda kız diye hissetmiştim ama hayırlısı
karapisso canımmmm çekirdek ailenle ilgili bir sıkıntı olmasında kapınızı kapattığınız an herkes dış kapının dış mandalı ne olursa olsun üzme kendini
Sıra sende inşallah
USG fotosu yollardan yorumlarımN Nazlim0634 bir dr kız gibi gibi dedi diğeri erkeğe benziyor dedi ama ikisinde asla net değil görünmüyor sadece benzetme dedi hayırlısı sağlıklı olsunlarda benimki oğlan gibi geliyorda
Seninki kız gibi geliyor banagerçi Aras’ıda kız diye hissetmiştim ama hayırlısı
karapisso canımmmm çekirdek ailenle ilgili bir sıkıntı olmasında kapınızı kapattığınız an herkes dış kapının dış mandalı ne olursa olsun üzme kendini
Sıra sende inşallah
Yaaa kıyamam ben ona bu sefer inşallah gönlünden geçen olurEvet Aras'ta sen kız hissediyorum demiştin.Allah biliyor ya benim gönlümden de kız çok geçiyordu ama sağlıklı olması en önemlisi.Erkek olduğunu duyduğumda da çok sevinmiştim . Şimdi birşey hissedemiyorum sağlıklı olsun yeter.Kızım yine kız kardeş diyor başka bir şey demiyorBen hissediyorum kesin kız diyor
Ay atarım tabiUSG fotosu yollardan yorumlarım
Rabbim sağlıklı bir kız evladı nasip etsin sanaYaaa kıyamam ben ona bu sefer inşallah gönlünden geçen olur
Öyle olursa ne güzel olur kimse arkadaşsız kalmazbence bu sefer kızdır ya
Valla benim 3.çocuk istememin en büyük sebebi kendimi bildim bileli iki kızım olması isteğiydi hatta iki kız çocuk sahibi olmayı o kadar diliyordumki oğlumu öğrenince üzülmüştümhalbuki bir kız bir erkek herkesin isteğidir garip bir istek işte
Şu an yine kız olmasını çok isterim yalan yok ama erkek gibi hissediyorum ve gerçekten sağlıklı olsunda gerisi laf işte ne olurlarsa olsunlar sağlıkla gelsinler inşallah
Ayy keşke ya çok mutlu olurum yalan yok ama dediğim gibi hayırlı olan nasip olsun inşallahRabbim sağlıklı bir kız evladı nasip etsin sanaBirileri bize peş peşe hamile kalacaksınız dese kimse inanmazdı demi Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.Hamileliğin nasıl gidiyor bulantıların varmı.Benim Aras'ın hamileliğine göre daha iyi bir hamilelik geçiriyorum elhamdülillah Bulantılarım var ama çok çok şiddetli değil birde mide yanması beni mahvetmişti Aras'ta bunda yok çok şükür bazen elim kolum tutmasada her işimi yapabiliyorum şimdilik
2 kere mesaj atmayı denedim telim dondu anlamadım sil diyince çıkabildim telefonum biraz sıkıntılı hafıza full şifrelerimi unuttum aktarmada yapamıyorum sinir oldum yine deniycemUSG fotosu yollardan yorumlarım