Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maşallah sübhanallah bir paşan daha olacak demek çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Yaaa hamileyim dışındaki herşeyi yazdığımı sanmıştım oysa
Yok kız ben yarım yamalak anlatmışım
Evet canım 14. Haftadayım
Her şeyin hayırlısı..
karapisso nerelerdesin kız sesin çıkmıyor nasılsın iyi misin bir ses ver

Sağlıkla sihhatle gelsin inşallah kaç haftalık oldunuz?

Amin amin inşAllah.. 18+4 teyim canım ben 19. haftamız dolacak inşAllah

Maşallah maşallah sağlıkla gelsin inşAllah canım.. zor zamanlar atlattın sende evet.. Rabbim hayırla kucağına almayı da nasip etsin inşAllah

Sen hamilesin ve bize yazamdın öyle mi. Vay anasını... İnşallah sağ salim kucağına alırsın.
Ben iyi değilim. Allab herkesin ektiğini biçmeyi nasip etsin. Kafam öyle meşgul öyle zor günler geçirdim ki. Dilerim bundan sonra herşey hak ettiğim gibi huzur içinde olur.

Yaaaa Demek 14 haftalik oldunuz bize yeni mi yazıyorsun doğrusu biraz alındım Yoksa yeni mi öğrendin

Canım benim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Cinsiyeti belli oldu mu baya büyümüş senin meleğin. Gerçekten çok şaşırdım hiç beklemiyordum senden böyle bir haber.Dur sen söylemeden ben söyleyim içime kızın olacak gibi doğuyor .Sana ne dedim peş peşe doguracagiz ben hissediyorum

Hislerinde haklı çıktın. Başka neler hissediyorsun anlat bakalım
Bak işte burayı kaçırmışım ben açıklamanı yapmışsın zaten güzelim.
Dilerim sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim.

Canlarım benim
biliyorsunuz çok fazla olumsuz durum yaşadım o yüzlen yoksa niye paylaşmayayım hem netleşsin hem sindireyim dedim ve aynı sene içinde 2.kez bulantılarla sınandım hiç iyi değildim topikte çok hareketsizdi kimse yazmıyordu biliyorsunuz ayrıca
Kafamda çorba bu konuda en iyi siz biliyorsunuz
Bu arada eski yazışmalarımda aslında size sinyal verdimde açık açık söylemeyince hissetmemeniz çok normal
Durumlar böyle işte kızmayın kız bana kaç sene oldu manyak olmam normal

N Nazlim0634 bir dr kız gibi gibi dedi diğeri erkeğe benziyor dedi ama ikisinde asla net değil görünmüyor sadece benzetme dedi hayırlısı sağlıklı olsunlarda benimki oğlan gibi geliyorda
Seninki kız gibi geliyor banagerçi Aras’ıda kız diye hissetmiştim ama hayırlısı
karapisso canımmmm çekirdek ailenle ilgili bir sıkıntı olmasında kapınızı kapattığınız an herkes dış kapının dış mandalı ne olursa olsun üzme kendini
Sıra sende inşallah

Amin herkes sağlıkla kavuşsun inşallah
Sende baya büyütmüşsün maşallah

Evet Aras'ta sen kız hissediyorum demiştin.Allah biliyor ya benim gönlümden de kız çok geçiyordu ama sağlıklı olması en önemlisi.Erkek olduğunu duyduğumda da çok sevinmiştim . Şimdi birşey hissedemiyorum sağlıklı olsun yeter.Kızım yine kız kardeş diyor başka bir şey demiyor Ben hissediyorum kesin kız diyor

USG fotosu yollardan yorumlarım

Yaaa kıyamam ben ona bu sefer inşallah gönlünden geçen olur
Öyle olursa ne güzel olur kimse arkadaşsız kalmaz bence bu sefer kızdır ya
Valla benim 3.çocuk istememin en büyük sebebi kendimi bildim bileli iki kızım olması isteğiydi hatta iki kız çocuk sahibi olmayı o kadar diliyordumki oğlumu öğrenince üzülmüştüm halbuki bir kız bir erkek herkesin isteğidir garip bir istek işte
Şu an yine kız olmasını çok isterim yalan yok ama erkek gibi hissediyorum ve gerçekten sağlıklı olsunda gerisi laf işte ne olurlarsa olsunlar sağlıkla gelsinler inşallah

Rabbim sağlıklı bir kız evladı nasip etsin sana Birileri bize peş peşe hamile kalacaksınız dese kimse inanmazdı demiRabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.Hamileliğin nasıl gidiyor bulantıların varmı.Benim Aras'ın hamileliğine göre daha iyi bir hamilelik geçiriyorum elhamdülillah Bulantılarım var ama çok çok şiddetli değil birde mide yanması beni mahvetmişti Aras'ta bunda yok çok şükür bazen elim kolum tutmasada her işimi yapabiliyorum şimdilik

Ayy keşke ya çok mutlu olurum yalan yok ama dediğim gibi hayırlı olan nasip olsun inşallah
Sorma bu grubun yeni açıldığı zamanlarda hepimizin çok istekli olduğu zamanlarda sen diyordun hep arka arkaya olcak hissediyorum diye
Ayy bulantı deme bana bu sene iki hamilelik iki kere bulantı delircem
Valla ikisinde çok kötüydü bunda ilerleyen haftalara geldiğim için şu am eskisine göre iyiyim ama tamamen geçti diyemem aslında geçen hafta azcık rahatlamıştım bitiyor diye sevinirken 2,3 gündür berbat durumdayım
Senin daha iyi geçirmene çok sevindim canoo aman aman böylede gitsin inşallah
Ben zaten hamilelik olayını sevmem pek hemen bitsin diye bekliyorum sevenlere şaşırıyorum
Bakalım her şeyin hayırlısı şu 2 sene beni çok yordu ya artık normal hayata geçip kordonları bağlatıp kocamı da hadım ettirmeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…