Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nane kaynat iç canım geçer inşallah.
N Nazlim0634 , bak ne diycem o bayan muhtemelen on aylık bebeğine yetemediği için senin durumuna ah vah edip yorum yapmıştır. Sanada çok karışan eden oldu, orda bir patlama yaşamış kendini boşuna germişsin. Olan olmuş tekrarından kaç boşver. Bana neler diyenler var , ben kaçınıyorum hiç gerek yok laflarım bile kıymetli. Ne gerek var anlamayan adam için tüketeyim nefesimi. Birde sonra aklımı kurcalayıp duracak.
Kızlar hayat öyle garip öyle manidar ki yaşadığımız hiçbişey boşuna değil. Ya öğrenmemiz için ya görmemiz ya uzak durmamız veya önlem alıp kendimizi korumamız için.
Ben 35 oldum gala yaşıyorum.
Çok zor haftalar geçirdim ailem ile ilgili.
Hayatımda kendimi bu kadar kırgın bu kadar yanlış anlaşılmış dışlanmış hissetmedim herhalde. Dilerim yavrularımla eşimle çok daha güzel günler yaşayacağım. Bende size katılayım 4 . Yavrum sağlıkla imanla gelsin annesine.
kahvecibaby kahvecibaby Seni çok önceden biliyorum.
Dualarımdasınız sağlıkla huzurla kucağınıza alın canlarım 🥰😍

Allah razı olsun canım benim sağolasın 😍

Nane kaynat iç canım geçer inşallah.
N Nazlim0634 , bak ne diycem o bayan muhtemelen on aylık bebeğine yetemediği için senin durumuna ah vah edip yorum yapmıştır. Sanada çok karışan eden oldu, orda bir patlama yaşamış kendini boşuna germişsin. Olan olmuş tekrarından kaç boşver. Bana neler diyenler var , ben kaçınıyorum hiç gerek yok laflarım bile kıymetli. Ne gerek var anlamayan adam için tüketeyim nefesimi. Birde sonra aklımı kurcalayıp duracak.
Kızlar hayat öyle garip öyle manidar ki yaşadığımız hiçbişey boşuna değil. Ya öğrenmemiz için ya görmemiz ya uzak durmamız veya önlem alıp kendimizi korumamız için.
Ben 35 oldum gala yaşıyorum.
Çok zor haftalar geçirdim ailem ile ilgili.
Hayatımda kendimi bu kadar kırgın bu kadar yanlış anlaşılmış dışlanmış hissetmedim herhalde. Dilerim yavrularımla eşimle çok daha güzel günler yaşayacağım. Bende size katılayım 4 . Yavrum sağlıkla imanla gelsin annesine.
kahvecibaby kahvecibaby Seni çok önceden biliyorum.
Dualarımdasınız sağlıkla huzurla kucağınıza alın canlarım 🥰😍

Rabbim gönlünü ferahlatsın inşAllah canım.. Sıkıntılar dertler insanı yoruyor ama Allah'ın izniyle bunların sonu aydınlığa çıkıyor.. Her karanlık gecenin bir aydınlığı var.. ne yaşadın bilemem ama eşin ve çocuklarınla evinin kapısını kapatınca birlik beraberlik içinde olabiliyorsanız en büyük mutluluk zenginlik bu..
La tahzen.. çok sevdiğim bir şiirdir.. herkesin imtihanı çok farklı.. Rabbim isyan etmeden hakkıyla geçebilmeyi nasip etsin

Günaydınlar, başka bir topikte yazmıştım ama sizede atıyorum kızlar bana yardımcı olur musunuz?
Hanımlar günaydın, ben galiba elenmek üzereyim. Şimdi bana bir akıl verin :KK43: bat 20 mayıs 21 de olabilir. Bundan yaklaşık 10 gün önce falan pembe ama çok açık bir pembe leke geldi hatta ağrımda vardı dedim heralde regl erken geliyor. Ama devamı gelmedi bir kere oldu geçti gitti. Bu beni şüphelendirdi bu kadar erken zaten başlamazdı normalde en fazla bir iki gün erken yada bir iki gün geç olurum. Yaptığım tüm erken gebelik testleride negatif( yaptığımda yine 8-9 gün vardı reglime) sonuç olarak hala regl günüm gelmedi ama şuan aşırı sancım var artık gebelik ümidim yok bekliyorum şuan regl gelecek diye fakat bu 10 gün önceden gelen leke neydi sizce içinden çıkamıyorum :KK43:

Nazlım ayy Gaviscon ve sütü denedim işe yaramadı 🙄
Karapisso nane kaynatıp içtiğimde direkt kusuyorum ben niye böyle bilmiyorum🤦‍♀️
kefiri deniycem kahvecibabyde mayalı şeylerden uzak dur demiş benim durum baya karış 😁

Karapisso nane kaynatıp içtiğimde direkt kusuyorum ben niye böyle bilmiyorum🤦‍♀️
kefiri deniycem kahvecibabyde mayalı şeylerden uzak dur demiş benim durum baya karış 😁
İki gündür mide bulantısı beni mahvetti Sabahtan beri çekiyorum dün çok kötüydüm 🤢Allah yardımcımız olsun

elmayı dene canım.. beni gerçekten rahatlatmıştı.. inşAllah geçici olur

N Nazlim0634 bulantı inşAllah geçici olur da rahata erersin biran önce canım

İki gündür mide bulantısı beni mahvetti Sabahtan beri çekiyorum dün çok kötüydüm 🤢Allah yardımcımız olsun
Msj gözümden kaçmış şimdi gördüm
Ayy canım benim bir an önce geçsin şu dönemler senin en şiddetli dönemlerin
Benim bulantıda pik haftam 8 di o kadar çok affedersin öğürme oluyorduki🙄 kasıklarıma ağrı saplanıyordu kusarken hafif lekelenmem bile olmuştu zorlamadan
Allah yardımcımız olsun bende 4 gözle 16. Haftayı bi doldursam kurtulsam diye bekliyorum inşallah öyle de olur
Benim iki çocuktada 16 fan sonra rahatlamıştım
sonrada aşırı yeme olayı başlamıştı valla ben yemeye razıyım bulantıdan bıktım😬
kahvecibaby kahvecibaby canım senin oldu mu bulantın bittiyse ne zamandı hele bize biraz moral ver 😂

Benim bulantıda pik haftam 8 di o kadar çok affedersin öğürme oluyorduki🙄 kasıklarıma ağrı saplanıyordu kusarken hafif lekelenmem bile olmuştu zorlamadan
Allah yardımcımız olsun bende 4 gözle 16. Haftayı bi doldursam kurtulsam diye bekliyorum inşallah öyle de olur
kahvecibaby kahvecibaby canım senin oldu mu bulantın bittiyse ne zamandı hele bize biraz moral ver 😂
Bende tiksinme bulantı ikisi bir arada iyice arttı son bir hafta ölüyorum yaaa 😓Ama öğürme kusma yok mide bulantısıyla geziyorum halsizim çok halsizim.Bende sabırla bekliyorum ne zaman geçecek diye. Sana az kalmış 16 hafta olmaya eli kulağında ☺️ İnşallah biran önce biter de rahatlarız 🙏

Bende tiksinme bulantı ikisi bir arada iyice arttı son bir hafta ölüyorum yaaa 😓Ama öğürme kusma yok mide bulantısıyla geziyorum halsizim çok halsizim.Bende sabırla bekliyorum ne zaman geçecek diye. Sana az kalmış 16 hafta olmaya eli kulağında ☺️ İnşallah biran önce biter de rahatlarız 🙏
Tiksinme Koku hassasiyeti mahvediyor yaşamla bağlantısı kopuyor insanın gerçekten kalitesiz yaşama geçiş 🤦‍♀️
Senin kaçıncı haftalarda düzelme olmuştu
İnşallah canoom🙁

Benim hem bulantı hem kusma berbattı 5 kilo falan verdim hatta.. 14.hafta dolarken bitti çok şükür.. bebeği de o zaman hissettim hatta😍 dedüm benimki psikolojik bebeği hissedince bulantı da gitt😎
şimdi yemeye başladım 2 haftadır kilo almaya başladım bebişte alıyordur inşAllah..
inşAllah geçici olur hwr gebelik farklı oluyor diyorlar ilkinde daha 13.haftada bitmişti benim..

X