Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı olsun. Hamilesiniz sanırım :) kaç ay deneme sonrası aldiniz bebis haberini acaba. Benim dr 3 . Denemem. İnşallah güzel haberi alırım tez zamandq
Benim de üçüncü deneme inşallah ikimiz de ve isteyen herkes tez zamanda haberi alır

İnşallah tez zamanda aliriz güzel haberi :) kac cocugunux var şuan. Kac yaşlarında.. benim oglum 6 yaşında, acaba geç mi kaldim diyorum.
Hayır niye geç kalasınız, doya doya keyifle büyür küçük de Ben üçüncüyü düşünüyorum yaş araları az o da başka bir dert , gün çok yoğun geçiyor, hazır alışmışken biraz da olsa enerji varken istedik, 5 ve 3 yaşındalar benimkiler

Aaa ne alaka ya ilginçmiş
İyiyiz çok şükür canım benim
Sen bizi gelişmelerden haberdar et

Taşınmak zor iş Allah kolaylık versin
Bebeğin cinsiyeti belli olmuştur baya büyütmüşsün maşallah

Taşınmak zor iş Allah kolaylık versin
Bebeğin cinsiyeti belli olmuştur baya büyütmüşsün maşallah

Allah razı olsun hakkaten zor yaa.. Cinsiyet salı günü netleşecek teyzesi en son erkeğe benziyor demişti doktorum

Aaaaa şaka gibi hiç duymadım böyle birşey.. hayırlısı olsun inşAllah

Aaaaa şaka gibi hiç duymadım böyle birşey.. hayırlısı olsun inşAllah
Aynen yaa ilk defa bende böyle bir şey yaşadım Kan verdim sağlık ocağında söyledim doktora kan verdim diye beta HCG 661 çıktı diye (olsun sen kan ver pazartesi gel bakalım dedi )Sanki hastaneye git gel kolay.Neyse bunda da vardır bir hayır diyorum sinirlenmiyorum

Aaa ne alaka ya ilginçmiş
İyiyiz çok şükür canım benim
Sen bizi gelişmelerden haberdar et
Bence de çok ilginç Bende anlamadım çocukların 3.de de gittiğim gibi baktılar Vallahi bende anlamadım birşey Herhalde canı ultrason da bakmak istemediği için kan istedi geçiştirdi beni Aklıma başka bir şey gelmiyor Pazartesi günü gideceğim inşallah mutlaka yazarım canomm Duanızı eksik etmeyin

Rabbim hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin canım bende salı günü gideceğim inşAllah

kahvecibaby N Nazlim0634 hadi bakalım heyecanlı bekleyişler bunlar tadını çıkarın haberlerinizi bekliyoruz
bendende haberler alabilirsiniz
Hadi yaaa Ne oldu kız günün filan mı geçti test mi yaptın bizi merakta bırakma bu sefer peşime geleceksin hadiii Herzaman diyorum hakkımızda hayırlısı.Güzel haberlerle geldim Minik kelebeğimin kalp atışları pıt pıt hem gördüm hem duydum O kadar güzel bir duygu ki . Hastaneden çıktım çok duygulandım ilk hamile olduğumu öğrenince Allah biliyor ya istemedim çok üzülmüştüm . İnsanın aklına geliyor o anlar üzülüyorsun işte.Şimdilik herşey yolunda çok şükür iyiyiz elhamdülillah

çok şükür canım gözünaydın bambaşka birşey gerçekten o sesi duymak görmek
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşAllah

Selam canlar
Benim böyle bir niyetim olmadığını biliyorsunuz
Eşim bir korunup bir korunmadığı için tetikte olduğumu söylemiştim
Ben spiral mpiral düşünürken olanların olması
Grubun en çok hamile kalıp kalıp doğuramayanı olarak yorucu şeyler yaşadım biliyorsunuz
O yüzlen önce ben sindirip sonra size haber vermek istedim
N Nazlim0634 cano güzel haberlerine çok sevindim maşallah miniğimize
sen hep diyordun senle arka arkaya olacak öyle hissediyorum diye
Hayırlısı bakalım

hayırlısı inşAllah canım.. Nasipte varsa oluyor..

Bende gittim çok şükür herşey normal dedi.. boyu, kilosu, suyu, kalp atışı vs. uyuyordu bu defa hareketlerini göremedim ama kalbinin atışını duymak rahatlattı elhamdülillah.. şimdi oturup dinleniyorum oda hareketlendi
cinsiyetide netleşti :) bir paşam daha olacak inşAllah Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşAllah

Sağlıkla sihhatle gelsin inşallah kaç haftalık oldunuz?

Canomm benim bana tam olarak söylemezsen ne olduğunu ben hemen anlayamam benim jeton biraz köşeli
Hamilemisin?Değilmisin?Daha belli değil mi? Günün mü geçti?Test mi yaptın? Kan mı verdin?Vallahi anlamadım Tam olarak yazsaydın şu gariban bacına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…