- 16 Ağustos 2013
- 3.092
- 3.906
-
- Konu Sahibi sadehayatt06
- #5.581
Rabbim kolaylık versin canım yaa.. gönlünü rahatlatsın inşAllahArkadaşlar hayırlı Ramazanlar.Evet hamileyim hiç beklemiyordum bizde şok olduk bebeğim daha 10 aylık ve ben daha toparlanamamıştım.Ben İlk iki çocuğumda aynı şeyleri yaşadım çok zor olduğunu bildiğim için hala kabullenemedim.Zaten biliyorsunuz daha önceden size yazmıştım tek büyüteyim tadını çıkararak diye bu sefer de nasip olmadı kısmet diyelim.Elimde değil çok ama çok üzgünüm.Rabbime sığınıyorum dualarınızı eksik etmeyin.
Aminn canım.Rabbim senin bebeğini de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Rabbim kolaylık versin canım yaa.. gönlünü rahatlatsın inşAllah
Aminn canım.Rabbim senin bebeğini de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Çok sevindim hamile olmana Seninle yazışmalarımız hep aklıma geliyirdu Ne yapti diye düşünüyordum Biz bir bebek fikrine alıştık şimdiden heyecan var evimizde ilk bir hafta benim için zor geçmişti çok korktum şimdi korkunun yerini sevinç aldı.Rabbime sığınıyorum Bana bir nimet bir evlat daha layık görmüş bin şükür ama insanız, acisiz işte değişik düşüncelere girebiliyoruz Allah affetsin
Merhaba kızlar. Bende oğluma kardeş yapmak istiyorum. 3. Ay oldu hala bsy yok. Bu ay klomen kullandım hemde dr tavsiyesi olmadan . İyi mi ettim kötü mu bilmiyorum. İnşallah yarari olur
Çok teşekkürler. Oğlum 6 yaşında. Ogluma da hamile kalmak için baya ugrasmistim. Bi arkadaşın tavsiyesiyle klomen kullanmistim ve o ay oğluma hamile kalmıştım. Ama tesadüf mu yoksa klomen mi etki etti bilmiyorum:) . Sizin durumunuz nedir. Çocuk var miydi sizdeRabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşAllahkaç yaşında oğlunuz? klomen hiç bilmiyorum ben hiç kullanmadım açıkçası
Maşallah minnak büyüyorKızlar günaydın nasılsınızBizim bugün hastane de randevumuz var 6+6 haftalık olduk biz teyzeleri İlk defa girişiniz.Kalp atışlarını duyabilecekmiyiz bakalım minik kelebeğimin Gelişmeleri size yazarım inşallah
Ayy canım benim bende seni merak ettim yazmak için girdim nasılsın nasıl gidiyor falan diye sen yazmışsın bileKızlar günaydın nasılsınızBizim bugün hastane de randevumuz var 6+6 haftalık olduk biz teyzeleri İlk defa girişiniz.Kalp atışlarını duyabilecekmiyiz bakalım minik kelebeğimin Gelişmeleri size yazarım inşallah
Canomm gittim hastaneye doktor kan istedi bugün çıkmaz sonucun pazartesi gel kan sonucuna göre ultrason da bakarız dediAyy canım benim bende seni merak ettim yazmak için girdim nasılsın nasıl gidiyor falan diye sen yazmışsın bile
Maşallah büyümüş bile
Ee nasılsın bulantılar başladı mı başlamamıştır umarım nasıl geçti kontrol iyimiymiş minik
Teşekkür ederim canımMaşallah minnak büyüyorGüzel haberlerini bekliyoruz
Hayırlı olsun. Hamilesiniz sanırım :) kaç ay deneme sonrası aldiniz bebis haberini acaba. Benim dr 3 . Denemem. İnşallah güzel haberi alırım tez zamandqTeşekkür ederim canımGüzel haberleri inşallah pazartesi günü yazarım.Bugün sadece kan verdim.
evet benimde bir tane oğlum var 8 yaşında şuan.. İnŞAllah oğluma da bir kardeş geliyor 18. haftamız doluyor Allah'ın izniyleÇok teşekkürler. Oğlum 6 yaşında. Ogluma da hamile kalmak için baya ugrasmistim. Bi arkadaşın tavsiyesiyle klomen kullanmistim ve o ay oğluma hamile kalmıştım. Ama tesadüf mu yoksa klomen mi etki etti bilmiyorum:) . Sizin durumunuz nedir. Çocuk var miydi sizde
Ev taşıdık biz perşembe günü bugün tamamen yerleştik ama şükürler olsun.. annem kız kardeşim babam hepsi burda onlar yapıyorlar her şeyi çok yoruldumDiğer hamişler sizler nasılsınız bakalım