Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar hayırlı Ramazanlar.Evet hamileyim hiç beklemiyordum bizde şok olduk bebeğim daha 10 aylık ve ben daha toparlanamamıştım.Ben İlk iki çocuğumda aynı şeyleri yaşadım çok zor olduğunu bildiğim için hala kabullenemedim.Zaten biliyorsunuz daha önceden size yazmıştım tek büyüteyim tadını çıkararak diye bu sefer de nasip olmadı kısmet diyelim.Elimde değil çok ama çok üzgünüm.Rabbime sığınıyorum dualarınızı eksik etmeyin.
Rabbim kolaylık versin canım yaa.. gönlünü rahatlatsın inşAllah

Rabbim kolaylık versin canım yaa.. gönlünü rahatlatsın inşAllah
Aminn canım.Rabbim senin bebeğini de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.☺️Çok sevindim hamile olmana 🥰 Seninle yazışmalarımız hep aklıma geliyirdu 😄Ne yapti diye düşünüyordum😘Biz bir bebek fikrine alıştık şimdiden heyecan var evimizde ilk bir hafta benim için zor geçmişti çok korktum şimdi korkunun yerini sevinç aldı.Rabbime sığınıyorum 🤲🤲 Bana bir nimet bir evlat daha layık görmüş bin şükür ama insanız, acisiz işte değişik düşüncelere girebiliyoruz Allah affetsin 🤲🤲

Aminn canım.Rabbim senin bebeğini de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.☺️Çok sevindim hamile olmana 🥰 Seninle yazışmalarımız hep aklıma geliyirdu 😄Ne yapti diye düşünüyordum😘Biz bir bebek fikrine alıştık şimdiden heyecan var evimizde ilk bir hafta benim için zor geçmişti çok korktum şimdi korkunun yerini sevinç aldı.Rabbime sığınıyorum 🤲🤲 Bana bir nimet bir evlat daha layık görmüş bin şükür ama insanız, acisiz işte değişik düşüncelere girebiliyoruz Allah affetsin 🤲🤲

Amin amin canım:dua: mucizelerimizi gönderdi Rabbim.. Elhamdülillah:KK200:
Daha da rahatlatsın inşAllah gönlünü..
Bende uzun süre girmedim buraya ara verdim ama aklım burdaydı:halay: dedim haberi sizlerle paylaşayım:anneadayı::emir_bebek:

Merhaba kızlar. Bende oğluma kardeş yapmak istiyorum. 3. Ay oldu hala bsy yok. Bu ay klomen kullandım hemde dr tavsiyesi olmadan . İyi mi ettim kötü mu bilmiyorum. İnşallah yarari olur

Merhaba kızlar. Bende oğluma kardeş yapmak istiyorum. 3. Ay oldu hala bsy yok. Bu ay klomen kullandım hemde dr tavsiyesi olmadan . İyi mi ettim kötü mu bilmiyorum. İnşallah yarari olur

Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşAllah 😊 kaç yaşında oğlunuz? klomen hiç bilmiyorum ben hiç kullanmadım açıkçası

Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşAllah 😊 kaç yaşında oğlunuz? klomen hiç bilmiyorum ben hiç kullanmadım açıkçası
Çok teşekkürler. Oğlum 6 yaşında. Ogluma da hamile kalmak için baya ugrasmistim. Bi arkadaşın tavsiyesiyle klomen kullanmistim ve o ay oğluma hamile kalmıştım. Ama tesadüf mu yoksa klomen mi etki etti bilmiyorum:) . Sizin durumunuz nedir. Çocuk var miydi sizde

Kızlar günaydın nasılsınız 🥰Bizim bugün hastane de randevumuz var 6+6 haftalık olduk biz teyzeleri☺️İlk defa girişiniz.Kalp atışlarını duyabilecekmiyiz bakalım minik kelebeğimin🦋Gelişmeleri size yazarım inşallah☺️☺️
Maşallah minnak büyüyor :KK66: Güzel haberlerini bekliyoruz

Kızlar günaydın nasılsınız 🥰Bizim bugün hastane de randevumuz var 6+6 haftalık olduk biz teyzeleri☺️İlk defa girişiniz.Kalp atışlarını duyabilecekmiyiz bakalım minik kelebeğimin🦋Gelişmeleri size yazarım inşallah☺️☺️
Ayy canım benim bende seni merak ettim yazmak için girdim nasılsın nasıl gidiyor falan diye sen yazmışsın bile☺️
Maşallah büyümüş bile😜
Ee nasılsın bulantılar başladı mı başlamamıştır umarım nasıl geçti kontrol iyimiymiş minik💜

Ayy canım benim bende seni merak ettim yazmak için girdim nasılsın nasıl gidiyor falan diye sen yazmışsın bile☺️
Maşallah büyümüş bile😜
Ee nasılsın bulantılar başladı mı başlamamıştır umarım nasıl geçti kontrol iyimiymiş minik💜
Canomm gittim hastaneye doktor kan istedi bugün çıkmaz sonucun pazartesi gel kan sonucuna göre ultrason da bakarız dedi 🥴
İlk defa böyle bir şey oldu gittiğim de direk ultrason da bakarlardı 🤷🤷Evet bulantılarım başladı ama her yediğimi çıkaracak kadar değil çok şükür heran hastayım halsizim uykum geliyor tiksinmelerim başladı 🤢
Siz nasılsınız 🥰🥰 Çocuklar nasıl 😘😘

Çok teşekkürler. Oğlum 6 yaşında. Ogluma da hamile kalmak için baya ugrasmistim. Bi arkadaşın tavsiyesiyle klomen kullanmistim ve o ay oğluma hamile kalmıştım. Ama tesadüf mu yoksa klomen mi etki etti bilmiyorum:) . Sizin durumunuz nedir. Çocuk var miydi sizde
evet benimde bir tane oğlum var 8 yaşında şuan.. İnŞAllah oğluma da bir kardeş geliyor 18. haftamız doluyor Allah'ın izniyle😊 Her zaman hayırlı zamanda hayırlı evlat istedim herkes için kendim içinde.. benim durumum farklıydı canım.. ilk çocuğuma dirwk hamile kalımıştım ama ikinci baya zor oldu 2 sene önce de düşük yaşadım.ö tüplerim kapalıydı doğal yollarla kalman imkansız dediler amh değerim 0.4tü derken Rabbim gönderdi mucizemizi.. nasip gerçekten yiyecek ekmeği varsa her türlü oluyor..
Diğer hamişler sizler nasılsınız bakalım😍
Ev taşıdık biz perşembe günü bugün tamamen yerleştik ama şükürler olsun.. annem kız kardeşim babam hepsi burda onlar yapıyorlar her şeyi çok yoruldum 😔 en azından yerleştik bitti şükür..
dün kramp girdi gece ayağıma nasıl uyandım tahmin edebilirsiniz ve daha 18. haftadayım çok erken.. sebebi belli de işte bundan sonra yorulmadan devam inşAllah..

X