Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaaa noldu kız ben bir şey mi kaçırdım huhuuu
sen napıyon birazda sen anlat bakim😍💜
N Nazlim0634 sen nasılsın cano çocuklar iyi mi😘
Ben iyiyim elhamdülillah çok şükür. Ramazanı şerif bu sene çok güzel geçiyor. Rabbim daha güzel Ramazanlara ulaştırsın hepimizi. Haberler nazlı hanımda. Kendine Gelsin yazar elbet N Nazlim0634
Sen nasılsın özledim seni ya. Neler yapıyorsun ne var ne yok?

Ben iyiyim elhamdülillah çok şükür. Ramazanı şerif bu sene çok güzel geçiyor. Rabbim daha güzel Ramazanlara ulaştırsın hepimizi. Haberler nazlı hanımda. Kendine Gelsin yazar elbet N Nazlim0634
Sen nasılsın özledim seni ya. Neler yapıyorsun ne var ne yok?
Amiiiin nice ramazanlar yaşayalım hakkıyla layıkıyla.
Kız söylesene merak ettim hamile mi yoksaaaaaaaaa 🙀 çabuk söyleyin bakim çatlarım😁
Bende özledim canom
Uğraşmaca valla senin minnaklar nasıl sen nasılsın?

Amiiiin nice ramazanlar yaşayalım hakkıyla layıkıyla.
Kız söylesene merak ettim hamile mi yoksaaaaaaaaa 🙀 çabuk söyleyin bakim çatlarım😁
Bende özledim canom
Uğraşmaca valla senin minnaklar nasıl sen nasılsın?
Evet 😄
Ellerinden öperler iyiler dünya onlara hoş güzel.

Evet 😄
Ellerinden öperler iyiler dünya onlara hoş güzel.
Hadi canıııııııııımmmm amanın maşallah 🧿
N Nazlim0634 canooom hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına al inşallah anlat kız ne zaman oldu nasıl oldu😂
Biz bu topiğin meyvesini daha çok yiycez öyle görünüyor
karapisso karapisso cano sendendir bekliyoruz artık hadi 😬
Ben sadehayatt06 sadehayatt06 danda bekliyorum bi bomba 😬

Hadi canıııııııııımmmm amanın maşallah 🧿
N Nazlim0634 canooom hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına al inşallah anlat kız ne zaman oldu nasıl oldu😂
Biz bu topiğin meyvesini daha çok yiycez öyle görünüyor
karapisso karapisso cano sendendir bekliyoruz artık hadi 😬
Ben sadehayatt06 sadehayatt06 danda bekliyorum bi bomba 😬
Ben istiyorum ama bu yaz geçsin sonra vercem güzel haberi inşallah. Şimdi minnoş çok ilgi istiyor.

Dunyaya gelecegi varmis canim iste masallah🤲🤲Rabbim tamamina erdirsin. Kucagina al insallah🤲
Rabbim ol derse oluyor elhamdülillah.. İsteyennherkese hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşAllah
Maşallah subhanAllah, sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim.

Amin amin amin inşAllah.. Allah razı olsun

Arkadaşlar hayırlı Ramazanlar.Evet hamileyim hiç beklemiyordum bizde şok olduk bebeğim daha 10 aylık ve ben daha toparlanamamıştım.Ben İlk iki çocuğumda aynı şeyleri yaşadım çok zor olduğunu bildiğim için hala kabullenemedim.Zaten biliyorsunuz daha önceden size yazmıştım tek büyüteyim tadını çıkararak diye bu sefer de nasip olmadı kısmet diyelim.Elimde değil çok ama çok üzgünüm.Rabbime sığınıyorum dualarınızı eksik etmeyin.

Arkadaşlar hayırlı Ramazanlar.Evet hamileyim hiç beklemiyordum bizde şok olduk bebeğim daha 10 aylık ve ben daha toparlanamamıştım.Ben İlk iki çocuğumda aynı şeyleri yaşadım çok zor olduğunu bildiğim için hala kabullenemedim.Zaten biliyorsunuz daha önceden size yazmıştım tek büyüteyim tadını çıkararak diye bu sefer de nasip olmadı kısmet diyelim.Elimde değil çok ama çok üzgünüm.Rabbime sığınıyorum dualarınızı eksik etmeyin.
Oyyy canoom sen öyle buruk buruk söyleyince tuhaf oldum
evet beklenmeyen bebek haberi insanı bekleyipte gelmeyen bebekler gibi üzebiliyor insanın elinde değil
bu durumu ancak yaşayan bilir bende oğlumda yaşamıştım arabaya bindik doğuma gidiyorduk hala kabullenememiştim kızım küçüktü o yüzlen zor olacak diye düşünmüştüm
ama doğduğu an yanıma getirdiler özür dilerim oğlum diye diye ağlamıştım ve aşık olmuştum
o yüzlen şöyle düşün hamileyken zaten ortada zaten bir bebek yok henüz
doğduğundada bir şekilde yolunuzu buluyorsunuz zaten sevgiside herşeyin önüne geçecek üzülmek yok💜
Kaç haftalıksın şu an sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat kul olsun inşallah😍
Bu arada beklenmeyen gebeliklere bende alıştım belki bende bir bomba patlatırım eşim sağolsun bir korunuyor bir korunmuyor 🔫
Maddi olarak sıkıntılar olmasa hepimizin morali 0 herkes zor durumda işin o kısmı çok düşündürüyor🥲

Canım benim Rabbim kalbini ferahlatsin her zorluğun bir kolaylığı var belki düşündüğün gibi olmayacak, kardeşini kabullenecek öz bakım dışında sana ihtiyaç bile duymayacaklar🙏 Rabbim kimseye kaldıramayacağı yükü vermez canım 🌸

Oyyy canoom sen öyle buruk buruk söyleyince tuhaf oldum
evet beklenmeyen bebek haberi insanı bekleyipte gelmeyen bebekler gibi üzebiliyor insanın elinde değil
bu durumu ancak yaşayan bilir bende oğlumda yaşamıştım arabaya bindik doğuma gidiyorduk hala kabullenememiştim kızım küçüktü o yüzlen zor olacak diye düşünmüştüm
ama doğduğu an yanıma getirdiler özür dilerim oğlum diye diye ağlamıştım ve aşık olmuştum
o yüzlen şöyle düşün hamileyken zaten ortada zaten bir bebek yok henüz
doğduğundada bir şekilde yolunuzu buluyorsunuz zaten sevgiside herşeyin önüne geçecek üzülmek yok💜
Kaç haftalıksın şu an sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat kul olsun inşallah😍
Bu arada beklenmeyen gebeliklere bende alıştım belki bende bir bomba patlatırım eşim sağolsun bir korunuyor bir korunmuyor 🔫
Maddi olarak sıkıntılar olmasa hepimizin morali 0 herkes zor durumda işin o kısmı çok düşündürüyor🥲
Canimsiniz iyiki varsınız.Ne kadar güzel yazmışsın anlatmışsın ☺️Evet öğreneli 1 hafta oldu yavaş yavaş alışmaya başladım.Allahtan hayırlısını istiyorum.Ben şuna inanıyorum her bebekle beraber evin bereketi çoğalıyor artıyor.
4 haftalık daha çok yeniyiz.

Canimsiniz iyiki varsınız.Ne kadar güzel yazmışsın anlatmışsın ☺️Evet öğreneli 1 hafta oldu yavaş yavaş alışmaya başladım.Allahtan hayırlısını istiyorum.Ben şuna inanıyorum her bebekle beraber evin bereketi çoğalıyor artıyor.
4 haftalık daha çok yeniyiz.
Oyyyy kıyamam küçükmüş evet
şansıyla bereketiyle gelir inşallah
kolay bir bebek olur anlamazsın nasıl büyüttüğünü inşallah
Kıza bir arkadaş mı geliyor acaba😁🙏💜😘

Oyyyy kıyamam küçükmüş evet
şansıyla bereketiyle gelir inşallah
kolay bir bebek olur anlamazsın nasıl büyüttüğünü inşallah
Kıza bir arkadaş mı geliyor acaba😁🙏💜😘
Kız ne diyecem ☺️Daha doğrusu anlatacağım🤪 Aras doğmadan önce,daha hamile değildim. Geçen sene Ramazandı çocuklarla beraber namazımızı kıldık çocukların odalarına gittik onları yatiracaktim dua ediyorlar dediler ki Allah'ım bize kardeş ver ikisi de dua ediyor😄 Oğlum diyor ki Allah'ım erkek olur inşallah, kızım da diyor ki kız olur inşallah.Oğlum dediki: Allah'ım Eslemi boşver erkek olsun başladılar kavgaya tabiki ben gülüyorum sağlıklı olsun diye dua edin dedim.Kızım çok istedi kız kardeş.Bizde diyoruz şimdi Rabbim ikisininde de duasını kabul etti herhalde.Tqbiki belli değil erkek de olabilir sağlıklı olsun gerisi önemli değil.Eslem kesinlikle kabul etmiyor bu sefer kız olacak diye tutturdu.Diyorum anlatıyorum sağlıklı olsun hayır ben biliyorum kız diyor inşallah hayatının şokunu yaşamaz.,🤷🤷
Benim çok yakın bir arkadaşım var kızı ile benim kız arkadaş çok seviyorlar birbirlerini.Arkadaşım hamile kızı olacak Eslem duyduğunda çok bozulmuştu.Bundan bir ay önce ard arda rüya gördüm; Rüyamda arkadaşıma diyorum bende hamileyim senden 5 ay sonra benimde kızım olacak diyorum ve ben bu rüyayı üst üste 3 gün 4 gün gördüm.Gercekten o doğum yapıyor Allah nasip ederse benim doğum da 5 ay sonra.Rabbimin emanetleri evlatlarımız.Rabbime sığınıyorum rahatlıyorum 🤲🤲🤲🤲

Kız ne diyecem ☺️Daha doğrusu anlatacağım🤪 Aras doğmadan önce,daha hamile değildim. Geçen sene Ramazandı çocuklarla beraber namazımızı kıldık çocukların odalarına gittik onları yatiracaktim dua ediyorlar dediler ki Allah'ım bize kardeş ver ikisi de dua ediyor😄 Oğlum diyor ki Allah'ım erkek olur inşallah, kızım da diyor ki kız olur inşallah.Oğlum dediki: Allah'ım Eslemi boşver erkek olsun başladılar kavgaya tabiki ben gülüyorum sağlıklı olsun diye dua edin dedim.Kızım çok istedi kız kardeş.Bizde diyoruz şimdi Rabbim ikisininde de duasını kabul etti herhalde.Tqbiki belli değil erkek de olabilir sağlıklı olsun gerisi önemli değil.Eslem kesinlikle kabul etmiyor bu sefer kız olacak diye tutturdu.Diyorum anlatıyorum sağlıklı olsun hayır ben biliyorum kız diyor inşallah hayatının şokunu yaşamaz.,🤷🤷
Benim çok yakın bir arkadaşım var kızı ile benim kız arkadaş çok seviyorlar birbirlerini.Arkadaşım hamile kızı olacak Eslem duyduğunda çok bozulmuştu.Bundan bir ay önce ard arda rüya gördüm; Rüyamda arkadaşıma diyorum bende hamileyim senden 5 ay sonra benimde kızım olacak diyorum ve ben bu rüyayı üst üste 3 gün 4 gün gördüm.Gercekten o doğum yapıyor Allah nasip ederse benim doğum da 5 ay sonra.Rabbimin emanetleri evlatlarımız.Rabbime sığınıyorum rahatlıyorum 🤲🤲🤲🤲
Ahahaha koptum ya kavgaya tutuştular kısmına 😂
Ya yerim ben onları evet onların duası tutmuş inşallah sağlıklı bir kızın olur canoom😬
Rüyana ben şok vay be😮 bu kadar olur yalnız hadi inşallah aminnn🙏
karapisso karapisso yada bir oğlan sağlıklı sıhatli 💜
Dediğim gibi bu topiğin çok meyvesini yiycez öyle görünüyor kız seneye 5.geliyor demede😂
Hadi azcıkta güldürem seni😛

Ahahaha koptum ya kavgaya tutuştular kısmına 😂
Ya yerim ben onları evet onların duası tutmuş inşallah sağlıklı bir kızın olur canoom😬
Rüyana ben şok vay be😮 bu kadar olur yalnız hadi inşallah aminnn🙏
karapisso karapisso yada bir oğlan sağlıklı sıhatli 💜
Dediğim gibi bu topiğin çok meyvesini yiycez öyle görünüyor kız seneye 5.geliyor demede😂
Hadi azcıkta güldürem seni😛
Bu kez büyük konuşmayacağım 🤪🤪Ayyy sorma Arasa hamile iken dedimki bu son, bu son,bunu tek büyüteyim vs.vs. Yok bacım aklım başıma geldi 5.ye diyorum ki Rabbim ne demişse o.Benimle dalga geçiyorladı sen birdaha doğurursun her sene çocuk doguruyorsun 🤦

Bu kez büyük konuşmayacağım 🤪🤪Ayyy sorma Arasa hamile iken dedimki bu son, bu son,bunu tek büyüteyim vs.vs. Yok bacım aklım başıma geldi 5.ye diyorum ki Rabbim ne demişse o.Benimle dalga geçiyorladı sen birdaha doğurursun her sene çocuk doguruyorsun 🤦
😂 ahahaha iyiymiş
Kordonları bağlatırsın kız en iyisi😎
Hakkınızda hayırlısı olsun bakalım eşinde şok olmuştur😄

Sorma sorma oda şoklardan şoku beğendi 🤦Ama dediki bunda da vardır bir hayır.Aynen Allah nasip ederse bağlatacağım.Sen nasılsın neler yapıyorsun çocuklar iyiler mi 🥰
İyiyim canım uğraşmaca valla
Çocuklarda iyi geldi bahar ayları gevşedi gönül yayları ders yapmak istemiyorlar tatil moduna girdiler 🤦‍♀️
Daha önünüzde ciddi sınavlar var diyorum yoook yalvararak ders çalıştırmaca 😕
Hepimiz yazı bekliyoruz😀
Eşimde iş ev ev iş mekik dokuyor
Anlıycan bizde durumlar ömürden gün tüketmece 😛

X