Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben 36 yım çocuklar 12 ve 8
Evet araştırcam bakalım daha önce hiç ben korunmadım o yüzlen hiç biri hakkında bilgim yok
Sende güzel haberlerini yazarsın inşallah
Oy maşallah büyütmüşsün yaşın da küçük sana artık arkadaş olurlar hele büyük olan Amin canım inşallah yazarım

N Nazlim0634 minnoşum sen napıyorsun bakim aras paşamız nasıl
Hoşgeldin sefalar getirdin İyiyim çok şükür sen nasılsın.Aras paşayı görmen lazım çok fena oldu emekliyor evin altını üstüne getiriyor çekmeceleri birbirine katıyor artık düzenlemiyorum saldım rahat rahat dağıtıyor kafayı su sebiline takmış durumda üstü başı hep ıslak günde 10 defa üst değiştiriyoruz haaa birde bana çok karşı geliyor benimle kavga ediyor neymiş efendim neden izin vermiyorum su ile oynamasına Ohhhh be içimi döktüm rahatladım iyiki geldin dünya varmış

Şükür canom uğraşmaca iyiyiz yazı bekliyoruz dört gözle
Ayyy yerim ben oğluşumuzu topiğimizin mahsulü sefası olsunanasının işi ne toplasın dursun

Selamunaleykum hayırlı ramazanlar nasılsınız hatunlar.. ben çok uzun zaman oldu girmeyeli kendimi az uzak tuttum açıkçası..
Sizlere güzel bir haberim var :) Rabbim mucizemizi gönderdi elhamdülillah 15 haftalık hamileyim çok şükür ve herşey yolunda elhamdülillah

uzun ve zor oldu aslında.. en kestirme yol tüp bebek dedi doktorum tamam dedik ne zaman gelelim. adetin 2. günü gel dedi ve ben o ay hamile kaldığımı öğrendim.. inanamadım çok korktum yine düşük olursa diye ama çok şükür bizimle :)

Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah biz de uğraşıyoruz bebek için, kaçıncı gebeliğiniz?

Kac yasinizdasiniz. Cocuklar kac yasinda benimde biri 9 biri 8 yasinda iki cocugum var 3.yu bende istiyorum.ama olmuyor. Amh dusuk ve esimde sperm dusuk..

benimde amh ım 0.4 tü ve doktorum direk tüp bebek dedi.. beklersek bunu da bulamayız dedi tamam dedim adet günümde gidecektim o adet gelmedi..
eşiniz için keçiboynuzu işe yarayacaktır ne kadar düşük bilmiyorum ama.. Rabbim hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin inşAllah.. biz kullar istediğimiz hemen olsun diyoruz da işte herşeyün vakti zamanı var

Evet gecen 1 ay biyjnca hep keciboynuzu kaynattim icirdim pekmezini verdim..suan 2 embriyom dollendi 4.gundeyiz 5.gun normal mi diye bekliyoruz. Obur ay transfer olacak

Evet gecen 1 ay biyjnca hep keciboynuzu kaynattim icirdim pekmezini verdim..suan 2 embriyom dollendi 4.gundeyiz 5.gun normal mi diye bekliyoruz. Obur ay transfer olacak
Hadi hayırlısı olsun İnŞAllah.. güzel haberler alırsınız.. sizin kaçtı amh?

Suan hamilemisinz. Sizin amh kaçti.. ama esinizin sperm hizi iyidir ve sizin yasijizda genctir belki..

evet şuan 16. haftama girdim hatta.. benim amh 0.4 tü.. yaşım 32. eşimin test sonucu en son normaldi.. daha önce hız problemi vardı onda da. ama ceviz fındık keçiboynuzu vs. bol bol yedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…